- 16 Eki 2020
- 298
- 306
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet sevgili forumdaşlarım ....
öncelikle iyi günler dileyerek .... GEÇ kalmış bir referans ile yine buradayım
Kendisini foruma geldiği günden beri takip ediyorum . Bazı çekincelerim vardı biraz ne çekincen vardı derseniz bende bilmiyorum somut bir şey yok
Kendisi ile iletişime girdim ilk görüşmelerde neredeyse bu kadar net ve hızlı bir organizasyon oldu ki ben randevu oldu mu olmadı mı tekrar okuma gereği duydum.
gerçekten iletişimi çok güzel bir proğlamlama oldu ..
kendisini az çok olumlu referanslarından tahmin ediyordum. Ama en çok merak ettiğim dudakları idi . gerçekten (Maşallah diyelim de nazar değmesin
x 41 ) sadece o güzel dudakları görmek için gittim desem yalan söylemiş olmam sanırım ilgil saat geldiğinde kendisi ile konumda oldum yüzügüzel ve güzelliğine güzellik katan gülümsemesi eşliğinde hoş bir sohbet ile başlayan tanışmamız dan ben çok keyif aldım
Sayılı zaman nasıl geçti nasıl bir bulutların üzerine çıktım anlayamadım kendisine bana yaşattığı o güzel iki saat için çok teşekkür ediyorum
umarım kısa zamanda tekrar görüşme fırsatım olur ...
teşekkürler güler yüzlü güzel kadın Minilissa
keyifli forumlar
öncelikle iyi günler dileyerek .... GEÇ kalmış bir referans ile yine buradayım
Kendisini foruma geldiği günden beri takip ediyorum . Bazı çekincelerim vardı biraz ne çekincen vardı derseniz bende bilmiyorum somut bir şey yok
Kendisi ile iletişime girdim ilk görüşmelerde neredeyse bu kadar net ve hızlı bir organizasyon oldu ki ben randevu oldu mu olmadı mı tekrar okuma gereği duydum.
gerçekten iletişimi çok güzel bir proğlamlama oldu ..
kendisini az çok olumlu referanslarından tahmin ediyordum. Ama en çok merak ettiğim dudakları idi . gerçekten (Maşallah diyelim de nazar değmesin

Sayılı zaman nasıl geçti nasıl bir bulutların üzerine çıktım anlayamadım kendisine bana yaşattığı o güzel iki saat için çok teşekkür ediyorum
umarım kısa zamanda tekrar görüşme fırsatım olur ...
teşekkürler güler yüzlü güzel kadın Minilissa
keyifli forumlar