Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minilissa, tek kelime ile harika!

Kamil Onekilea

Normal Üye
26 Eki 2020
12
93
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar, dün Minilissa ile nihayet görüşebildik. Forumdan takip ediyordum, kendim de çok boylu poslu bir birey olmadığım için minyon bir hatun olarak özellikle dikkatimi çekmişti, resimlerde de oldukça güzel duruyordu.

Evine misafir oldum (yeri oldukça merkezi, kolay ulaşılabilir) derken kapıyı açtı içeri girdim, oturdum ama rahat bir iki dakika hiç birşey diyemedim. Ses tonu, gülümsemesi, fiziği...
Minilissa'nın resimlerine bakıp güzel olduğunu düşünüyorsanız birebir canlı görünce eminim benim gibi ağzınız açık kalacak.

Hoş sohbet birisi olduğunu diğer referanslardan duymuştum, canlı canlı da yaşadım. Oturduk, yedik içtik, sohbet muhabbet derken sıcak anların başlangıcında ilk defa kendi fiziğimden dolayı hüsran yaşadım. Söyle kucağıma alıp, yatak odasına kadar öpe öpe taşımak istedim ama kendimi bildiğimden yeltenmedim bile.
Özel anlar ile ilgili olarak zaten öpmeye doyamazsınız, birde farklı ve çok beğendiğim bir oral tarzı var.

Son olarak; 'Altın Oran' doğada heryerde görünüyor diye söylerler sağda solda duymuşunuzdur, Minilissa bildiğin altın oranın ta kendisi.

O ne güzel 'popo'dur öyle...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylasim icin tesekkurler.. sevismenize saglik

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar, dün Minilissa ile nihayet görüşebildik. Forumdan takip ediyordum, kendim de çok boylu poslu bir birey olmadığım için minyon bir hatun olarak özellikle dikkatimi çekmişti, resimlerde de oldukça güzel duruyordu.

Evine misafir oldum (yeri oldukça merkezi, kolay ulaşılabilir) derken kapıyı açtı içeri girdim, oturdum ama rahat bir iki dakika hiç birşey diyemedim. Ses tonu, gülümsemesi, fiziği...
Minilissa'nın resimlerine bakıp güzel olduğunu düşünüyorsanız birebir canlı görünce eminim benim gibi ağzınız açık kalacak.

Hoş sohbet birisi olduğunu diğer referanslardan duymuştum, canlı canlı da yaşadım. Oturduk, yedik içtik, sohbet muhabbet derken sıcak anların başlangıcında ilk defa kendi fiziğimden dolayı hüsran yaşadım. Söyle kucağıma alıp, yatak odasına kadar öpe öpe taşımak istedim ama kendimi bildiğimden yeltenmedim bile.
Özel anlar ile ilgili olarak zaten öpmeye doyamazsınız, birde farklı ve çok beğendiğim bir oral tarzı var.

Son olarak; 'Altın Oran' doğada heryerde görünüyor diye söylerler sağda solda duymuşunuzdur, Minilissa bildiğin altın oranın ta kendisi.

O ne güzel 'popo'dur öyle...

@Minilissa ile bir türlü görüşemedim ve her referans benim görüşme istegimi daha da yukarı taşıyor ✈✈✈ Sevismene sağlık 👌

Yeni yılda Yenilissa😬 ile görüşmek dileğiyle diyeyim ben de 😘

uurwow

Normal Üye
1 Eki 2019
23
16
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli bir paylaşım olmuş, elinize sağlık.

burakol86

Normal Üye
27 Ağu 2021
42
80
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, paylaşım için teşekkürler

234234324ewsd

Tüm güzel sözlerin için çok teşekkür ederim,seni görmek ve vakit geçirmek benim için de keyifliydi her anıyla.
İlk geldiğinden tutulan halin çok tatlıydı ayrıca :)
Yeni hayallerin konuşulduğu yeni keyifli buluşmalara diyorum,çok öptüm. ♥️🥂

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar