Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minilissa & LuckyStrike

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu seferki paylaşımım biraz farklı olacak çünkü bu deneyim yazısını, konunun muhattabı yanımdayken yazıyorum. Dolayısı ile birazcık baskı altında olduğum söylenebilir ama unutmamak gerekir ki baskılara direnebilecek güçteyim :)

Bir süre önce twitter da takılırken dikkatimi çekti bu ilginç hatun. İlk temas da twitter üzerinden oldu. Yazışmanın bir yerinde "şimdi telefonun çalsa açar mısın" diye sordum ve evet dedi. Sonrasında uzun süren şahane bir sohbet ve bol kahkahalı bir ilk tanışma gerçekleşti. Sonrasındaki bir kaç gün yine günlük tatlı temaslar ve karşılıklı birbirimize ikram edilen "mavi boncuklar" sayesinde, tanışma ile buluşma arasındaki sürenin uzun olmamasına karşılıklı olarak karar verildi.

Buluşma günü ne oldu sizce? Cevap: beni ekti... :) şaka bir yana kısa bir rahatsızlık yaşadığı için kararlaştırdığımız gün görüşemedik ama hemen iki gün sonrasına tekrar program yaptık. İkinci görüşme öncesinde kendisini birazcık delirtmiş olabilirim ama inanın bana bu kızın deli olmak için bana veya bir başkasına ihtiyacı yok.. Safkan deli ve bu delilik te ona çok yakışıyor. (Bu arada ben ayzarken kendisi de benim yazım yanlışlarımı düzeltiyor.) :)

Nihayet görüşme günü geldi ve kahvaltılı bir program için yola düşüldü. E malum, kendisi anadolu yakasında ama ben karşının taksisiyim. :)

Nedense(!) ne giyeceği konusunda biraz stresliydi ama kapıyı açtığında dünya bir anlığına durdu ve anladım ki zamanın göreceli olduğu bir gerçekmiş.. Son derece zarif, güler yüzlü, ve kesinlikle çekici bir kadının karşınızda durması ister istemez gününüze ayrı bir renk katıyor. ben o güzel rengi daha kapı açıldığında gördüm.

Küçük ve keyifli bir kahvaltı sonrası, uzanıp dudakalarından öpmemek tabi ki aptallık olurdu. Ve açıkçası ilk öptüğümde hissedeceğimin ne olacağını da bir yandan merak ediyordum. Ne hissettiğimi hemen söyleyeyim: MUH-TE-ŞEM... Güzel öpüşen kadın, her şeyiyle güzeldir desem sanırım yanlış bir genelleme olmaz.

Loş bir yatak odasında son derece fit, seksi ve güzel bir kadın ile başbaşa kalınca yapılacak tek bir şey vardır. O da, karşınızdaki kadını odak noktası yapmanızdır. ben de öyle yaptım ve hak ettiği tüm ilgiyi ve alakayı ona yönlendirdim. Teninin her köşesinden, kıvrımlı hatlarının her ayrıntısından delicesine zevk aldığımı söylemem gerek. Sevişmek kelimesi farklı bir şekilde yeniden tanımlanabilir ve bu yeni tanımda Minilissa'nın da özne olması kaçınılmaz olur bence.

Konuyu sayı-skor seviyesinde gören arkadaşlar merakta kalmasın hiç. Ne sayı ne de skor.. Bana göre tamamen hikayeydi.. Ama bu kadınla sevişmek, üst üste bir kaç ambalaja sarılmış bir hediyeyi açmak kadar güzeldi. Hediyenin bu kadar güzel olacağından emindim ama her katmanı ayrı ayrı açmak ta bana ayrıca keyif verdi.

En başta da söylediğim gibi şu anda O'non yanındayım ev beraber kahve keyfi yapıyoruz. Ayrıca sevgili dostumuz @LasTRomaNce ın da kulaklarını birazcık çınlatmış olabiliriz.

Minilissa'yı henüz tanımayanlar için söyleyecek sözüm yok ama tanıyanlar kıymetini bilmeye devam etsinler derim.

Hayatıma kattığın renk ve verdiğin keyif için teşekkür ederim adı gibi olan kadın...

Sevgi ile...

LuckyStrike

Not: Biraz kısa kesitim çünkü yanımda oturan muh-te-şem kadınla ilgilenmem gerekiyor. Öptüm sizi şekerler...

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler üstadım güzel paylaşım

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

gizliolangüzeldirr Çevrimdışı
8 Haz 2021
41
11
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi eğlenceleeer. Umarım bir gün ben de görüşebilirim kendisiyle

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
716
604
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok güzel paylaşım. çok teşekkürler. Minilissa ile mutlaka görüşmem gerek

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli ve canlı paylaşım için teşekkürler, bi foto da gelir artık herhalde ;)

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu seferki paylaşımım biraz farklı olacak çünkü bu deneyim yazısını, konunun muhattabı yanımdayken yazıyorum. Dolayısı ile birazcık baskı altında olduğum söylenebilir ama unutmamak gerekir ki baskılara direnebilecek güçteyim :)

Bir süre önce twitter da takılırken dikkatimi çekti bu ilginç hatun. İlk temas da twitter üzerinden oldu. Yazışmanın bir yerinde "şimdi telefonun çalsa açar mısın" diye sordum ve evet dedi. Sonrasında uzun süren şahane bir sohbet ve bol kahkahalı bir ilk tanışma gerçekleşti. Sonrasındaki bir kaç gün yine günlük tatlı temaslar ve karşılıklı birbirimize ikram edilen "mavi boncuklar" sayesinde, tanışma ile buluşma arasındaki sürenin uzun olmamasına karşılıklı olarak karar verildi.

Buluşma günü ne oldu sizce? Cevap: beni ekti... :) şaka bir yana kısa bir rahatsızlık yaşadığı için kararlaştırdığımız gün görüşemedik ama hemen iki gün sonrasına tekrar program yaptık. İkinci görüşme öncesinde kendisini birazcık delirtmiş olabilirim ama inanın bana bu kızın deli olmak için bana veya bir başkasına ihtiyacı yok.. Safkan deli ve bu delilik te ona çok yakışıyor. (Bu arada ben ayzarken kendisi de benim yazım yanlışlarımı düzeltiyor.) :)

Nihayet görüşme günü geldi ve kahvaltılı bir program için yola düşüldü. E malum, kendisi anadolu yakasında ama ben karşının taksisiyim. :)

Nedense(!) ne giyeceği konusunda biraz stresliydi ama kapıyı açtığında dünya bir anlığına durdu ve anladım ki zamanın göreceli olduğu bir gerçekmiş.. Son derece zarif, güler yüzlü, ve kesinlikle çekici bir kadının karşınızda durması ister istemez gününüze ayrı bir renk katıyor. ben o güzel rengi daha kapı açıldığında gördüm.

Küçük ve keyifli bir kahvaltı sonrası, uzanıp dudakalarından öpmemek tabi ki aptallık olurdu. Ve açıkçası ilk öptüğümde hissedeceğimin ne olacağını da bir yandan merak ediyordum. Ne hissettiğimi hemen söyleyeyim: MUH-TE-ŞEM... Güzel öpüşen kadın, her şeyiyle güzeldir desem sanırım yanlış bir genelleme olmaz.

Loş bir yatak odasında son derece fit, seksi ve güzel bir kadın ile başbaşa kalınca yapılacak tek bir şey vardır. O da, karşınızdaki kadını odak noktası yapmanızdır. ben de öyle yaptım ve hak ettiği tüm ilgiyi ve alakayı ona yönlendirdim. Teninin her köşesinden, kıvrımlı hatlarının her ayrıntısından delicesine zevk aldığımı söylemem gerek. Sevişmek kelimesi farklı bir şekilde yeniden tanımlanabilir ve bu yeni tanımda Minilissa'nın da özne olması kaçınılmaz olur bence.

Konuyu sayı-skor seviyesinde gören arkadaşlar merakta kalmasın hiç. Ne sayı ne de skor.. Bana göre tamamen hikayeydi.. Ama bu kadınla sevişmek, üst üste bir kaç ambalaja sarılmış bir hediyeyi açmak kadar güzeldi. Hediyenin bu kadar güzel olacağından emindim ama her katmanı ayrı ayrı açmak ta bana ayrıca keyif verdi.

En başta da söylediğim gibi şu anda O'non yanındayım ev beraber kahve keyfi yapıyoruz. Ayrıca sevgili dostumuz @LasTRomaNce ın da kulaklarını birazcık çınlatmış olabiliriz.

Minilissa'yı henüz tanımayanlar için söyleyecek sözüm yok ama tanıyanlar kıymetini bilmeye devam etsinler derim.

Hayatıma kattığın renk ve verdiğin keyif için teşekkür ederim adı gibi olan kadın...

Sevgi ile...

LuckyStrike

Not: Biraz kısa kesitim çünkü yanımda oturan muh-te-şem kadınla ilgilenmem gerekiyor. Öptüm sizi şekerler...
@Minilissa hımm..Şu çekingen kız🤣Ne buldun orada @LuckyStrike ? Çıkmaz oldun..🤪
Altı - üstü 1.60’lık kadın yani😬😂😂
Neyse,şakayı burda keselim senin tabirinle deli kadın(Ben asla demedim🤭😅)beni fena yapar sonra..🤣
Onun hakkında ne diyebilirim ki? Muhteşem bir minnoş o.. Her şeyiyle üstelik..Yeni hayat kaynağım diyebilirim..
Halâ tanışmayanlara kesin tavsiyedir,desem mi acaba?🤦‍♂️Yok..yok,demedim..Bize kalsın bu güzellik😋😘

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,236
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler ve iyi eğlenceler🙂

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler üstat

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
270
174
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşımınız için teşekkürler

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
152
265
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Sizin kadar çok referansı olan birisi de böyle diyorsa başka yorum okumadan gidip görmek gerekir herhalde ki benim gibi öncesinde zaten plan yapan birisi için o günü daha da iple çekmeme sebebiyet verdi diyebilirim. ;)

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
588
798
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım ve güzel bir deneyim olmuş.
@Minilissa hanımı merak ediyoruz bizde cok, ama sizinde belirttiğiniz gibi biz karşının taksisiyiz👍
Elbet bir gün geçeriz karşıya.
Sevgiler.

234234324ewsd

Hmmm... hâlâ birtakım yazım yanlışları görüyorum :)
Şaka bir yana her şey için teşekkür ederim(her fırsatta beni kendine çok düşkünmüş gibi göstermelerin ve gıcıklıkların hariç :p)
Safkan deli olduğum doğru,sen nesin acaba? Söylemiyim bence.
Benim için de keyifliydi,yani ke-yif-li.
Seni tanımak güzeldi,
"Olur da görüşemezsek iyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler."
Çok öptüm şekerim.🍀

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hmmm... hâlâ birtakım yazım yanlışları görüyorum :)
Şaka bir yana her şey için teşekkür ederim(her fırsatta beni kendine çok düşkünmüş gibi göstermelerin ve gıcıklıkların hariç :p)
Safkan deli olduğum doğru,sen nesin acaba? Söylemiyim bence.
Benim için de keyifliydi,yani ke-yif-li.
Seni tanımak güzeldi,
"Olur da görüşemezsek iyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler."
Çok öptüm şekerim.🍀

Yazım yanlışlarımın sebebi, sensin güzel insan..

Seni bana düşkünmüş gibi göstermelerim; aslında senin, nasıl da bir anda düşkünü olunabilecek birisi olduğundan dolayı sadece bir şakaydı.. Gıcıklarımı da çocukça bir espri anlayışı olarak kabul et lütfen.

Sen safkan delisin, ben en fazla kırma kan deli olabilirim senin yanında.. Bu konuda seninle asla rekabete girmem. Ezer geçersin çünkü..

Harf harf, hece hece, kelime kelime farketmez. Seninle sohbet tarifsiz güzel.

Seni tanımak çok daha güzeldi.

Aynı filmin farklı bir yerinden alıntı yapayım: “Geri gelmezsen asla daha uzağa gidemezsin”

Ben de çok öpüyorum. 🦁

Sürç-ü lisan etti isem affola… Sevgi ile..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar