Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minilissa keşke benim olsa :)

Muratscan

Normal Üye
21 Kas 2020
1
15
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba forum arkadaşlarım,forumda 4.gorusmem olmasına rağmen ilk referansimi minilissa için yazıyorum çünkü aklımı başımdan almış durumda :)

Geçen hafta kendisine yazdım,detaylı sorularıma sıkılmadan cevap verdi ve akşamüzeri 2 saatlik bir görüşme ayarladık.
Önce ben otele vardım ve onu beklemeye başladım,odaya girdiğinde fiziğine ve özellikle güzel gözlerine hayran kaldım.Yaklasik 1 saat sanki yıllardır tanıdığım birisi gibi samimi şekilde sohbet ettik.(bütün buluşma deneyimi içinde beni en çok etkileyen yapmacık değil samimi olmasıydı)
Vücudu gerçekten çok güzel,ben isteklerimi yazsam ancak bukadar denk gelirdi,ön sevisme,oral ve pozisyon konusunda tam bir gfe yaşatıyor.iki gün etkisinden çıkamadım gerçekten,bu mükemmel deneyim için burdanda kendisine teşekkür ederim...

234234324ewsd

Herkese merhaba forum arkadaşlarım,forumda 4.gorusmem olmasına rağmen ilk referansimi minilissa için yazıyorum çünkü aklımı başımdan almış durumda :)

Geçen hafta kendisine yazdım,detaylı sorularıma sıkılmadan cevap verdi ve akşamüzeri 2 saatlik bir görüşme ayarladık.
Önce ben otele vardım ve onu beklemeye başladım,odaya girdiğinde fiziğine ve özellikle güzel gözlerine hayran kaldım.Yaklasik 1 saat sanki yıllardır tanıdığım birisi gibi samimi şekilde sohbet ettik.(bütün buluşma deneyimi içinde beni en çok etkileyen yapmacık değil samimi olmasıydı)
Vücudu gerçekten çok güzel,ben isteklerimi yazsam ancak bukadar denk gelirdi,ön sevisme,oral ve pozisyon konusunda tam bir gfe yaşatıyor.iki gün etkisinden çıkamadım gerçekten,bu mükemmel deneyim için burdanda kendisine teşekkür ederim...
Favorim misin ne 😋
İletişimin en başından finale kadar harika şekilde uyumluyduk,hem yanında inanılmaz rahat ettim hem de oldukça şımardım(her anlamda),bu sözler de bonus oldu şımarıklığıma🥰
Kendini sevdirmeyi hemen başardın,tebrik ederim😌
Kafa ve zevk uyumu aynı anda yakalanınca müthiş olur,bizimki de öyle oldu,iyi ki tanıştık diyor kimseler beni görmesin diye kötü referans vermediğin için teşekkür ediyorum😄
Öptüm kocaman.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar