Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minilissa ile Kavuşma

moloch

Normal Üye
10 Haz 2011
21
54
Çok uzun zamandır görüşmek istediğim, ancak zamanlarımızın uyuşmaması ve kendisinin de bir süredir mola vermiş olması nedeniyle bir türlü görüşemediğim @Minilissa 'ya nihayet geçen hafta itibariyle kavuştum. Aslında aklımda başka bir program vardı, ancak onun çeşitli nedenlerle gerçekleşememesi, tam o esnada @Minilissa 'nın da geri dönmesine denk gelince "Artık zamanı geldi" diye düşündüm ve kendisiyle randevulaştık. Heyecanla beklediğim buluşma beklentilerimin de ötesindeydi. O kadar tatlı ve şirin bir kadın ki, etkisinde kalmamak imkansız.

Aslında uzun uzun anlatmak isterdim ancak gereksiz ayrıntılarla burayı boğmak istemem. Ama diyeceğim şu ki, @Minilissa 'yı mutlaka yaşamak gerekir. Tanıdığıma çok mutlu oldum, bana çok iyi gelen ve beni huzurla dolduran bir görüşme oldu. Her şey için çok teşekkür ederim dünya tatlısı @Minilissa

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

234234324ewsd

Tanıştığıma çok mutlu oldum ben de gerçekten,güzel sözlerin ve görüşme bitişine kadar hiç bitmeyen kibarlığın için de ayrıca teşekkür ederim. Çok tatlı birisin. Çok öpüyorum,çok sevgiler.♥️🫰🏻

Luomas

Normal Üye
25 Mar 2022
36
29
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok uzun zamandır görüşmek istediğim, ancak zamanlarımızın uyuşmaması ve kendisinin de bir süredir mola vermiş olması nedeniyle bir türlü görüşemediğim @Minilissa 'ya nihayet geçen hafta itibariyle kavuştum. Aslında aklımda başka bir program vardı, ancak onun çeşitli nedenlerle gerçekleşememesi, tam o esnada @Minilissa 'nın da geri dönmesine denk gelince "Artık zamanı geldi" diye düşündüm ve kendisiyle randevulaştık. Heyecanla beklediğim buluşma beklentilerimin de ötesindeydi. O kadar tatlı ve şirin bir kadın ki, etkisinde kalmamak imkansız.

Aslında uzun uzun anlatmak isterdim ancak gereksiz ayrıntılarla burayı boğmak istemem. Ama diyeceğim şu ki, @Minilissa 'yı mutlaka yaşamak gerekir. Tanıdığıma çok mutlu oldum, bana çok iyi gelen ve beni huzurla dolduran bir görüşme oldu. Her şey için çok teşekkür ederim dünya tatlısı @Minilissa
Paylaşım için teşeklürler

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
696
468
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar