moloch
Normal Üye
- 10 Haz 2011
- 21
- 54
Çok uzun zamandır görüşmek istediğim, ancak zamanlarımızın uyuşmaması ve kendisinin de bir süredir mola vermiş olması nedeniyle bir türlü görüşemediğim @Minilissa 'ya nihayet geçen hafta itibariyle kavuştum. Aslında aklımda başka bir program vardı, ancak onun çeşitli nedenlerle gerçekleşememesi, tam o esnada @Minilissa 'nın da geri dönmesine denk gelince "Artık zamanı geldi" diye düşündüm ve kendisiyle randevulaştık. Heyecanla beklediğim buluşma beklentilerimin de ötesindeydi. O kadar tatlı ve şirin bir kadın ki, etkisinde kalmamak imkansız.
Aslında uzun uzun anlatmak isterdim ancak gereksiz ayrıntılarla burayı boğmak istemem. Ama diyeceğim şu ki, @Minilissa 'yı mutlaka yaşamak gerekir. Tanıdığıma çok mutlu oldum, bana çok iyi gelen ve beni huzurla dolduran bir görüşme oldu. Her şey için çok teşekkür ederim dünya tatlısı @Minilissa
Aslında uzun uzun anlatmak isterdim ancak gereksiz ayrıntılarla burayı boğmak istemem. Ama diyeceğim şu ki, @Minilissa 'yı mutlaka yaşamak gerekir. Tanıdığıma çok mutlu oldum, bana çok iyi gelen ve beni huzurla dolduran bir görüşme oldu. Her şey için çok teşekkür ederim dünya tatlısı @Minilissa