Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minilissa ile görüşme deneyimim

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
Incall görüşme tercih eden biri olarak Minilissa'nın incall görüşme kabul ettiğini görünce geçtiğimiz günlerde tanışmış olduk.
Genel bilgileri verdikten sonra ayırt edici olarak yorumlarımı da yazacağım.

Lokasyon, görüşme öncesi iletişim, giriş-çıkış gibi konular sıkıntısız. Temizlik konusu da sorunsuzdu. Araçla gelecek olanlar park yeri bulma açısından sıkıntı geçmez
ama sokakta park ederim diyenler için uygun değil. Toplu taşımada metrobüs konuma yakın, marmaray'dan yürünebilir ama bir vasıta daha kullanmak daha mantıklı.

Öncelikle şunu belirtiyim GFE deneyimini görüşmenin bütününden bekleyenler için ideal bir randevu olabilir. Benim GFE dediğim randevu mesela rezidance dairede veya otelde olmamalı. Atmosferle birlikte ele alınacak bir deneyim , daha sade bir ev, çekingen haller, benzer zevkteki müzikler vs olduğunda tamamına bir GFE diyebiliyorum. Bu tarz bir ilişki de olacak şeyleri biraz akışa bırakmak gerekir. Eğer böyle bir arayışı olan var ise çok memnun kalacaktır.

İlgi alaka konusunda da Minilissa gayet samimi, canı yakın birisi. Sosyal olaylardan baya bir sohbet ettik birlikte. Hatta görüşme süresini de bir miktar aştık. Demek ki laf lafı açmış... Tabii zaman konusunda belirlenen dilimlere uymak iki taraf için de daha sağlıklı olacaktır.

Zaten bu bir sosyal ilişki şekli olduğu için herkesin aynı his yoğunluğunu ve memnuniyeti beklemesi de çok mantıklı da değil. Bir sürü değişkene sahip olabileceğini düşünüp beklentiyi de o ana göre şekillendirmek iyi bir deneyim için yeterli.

Özel anlarınızda beklentinize göre (abartı olmamak kaydıyla) size yanıt verebilecek ve birlikte geçen zamanı keyifli hale getirebilir. Özel konulara çok yorum yapmayan birisi olarak şöyle diyebilirim. Ama girişken birisi iseniz ilk hamleleri sizin yapmanız
olaya daha da renk katabilir. Benim deneyimimde ikinci saatin içinde salonda başlayan yakınlaşmamız yatak odasına taşındı. Belki de iki çekingen insan bu şekilde yakınlaşma başlatamayabilirdi.

Minyon seven insanlar için kısa saçları ile lolita havası verecektir. Ten uyumu vb gibi konularda sağlanırsa mutlu son kaçınılmaz olur. Keza bende doğal ve şehvetli gelişen anlar yaşadım kendisi ile. Daha iyi betimlemek isterim tabii özel anları ama çok da yeteneğim yok.

Görüşme genelini de olumludan biraz daha öteye geçerek çok olumlu niteliyorum.

Bahsettiğim şekilde bir görüşme deneyimi arayanlar için tereddüte gerek yok. Minilissa kesinlikle tanışmanız gereken birisi. Ben de fırsat olursa kendisiyle tekrar görüşmek isterim.

Güzel geçen anlar için de kendisine buradan da teşekkür ederim. ❤

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
270
174
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşımınız için teşekkürler.

234234324ewsd

Normalde pek çekingen biri değilim karşımdakine göre uyumlanabiliyorum o yüzden mizacın mı böyle yoksa uyuşmadıysak diyebilirsin demiştim,bu herkes açısından fikir verebilir bi şey değil bence :)
mizacın biraz ilk akışı etkilemişti benim açımdan ve söylemiştim de. Neyse ki çözdük akışın devamında,benimle alakalı olmadığını öğrenince. teşekkür ederim güzel sözlerin için,memnun oldum tanıştığıma görüşmek üzere,sevgiler çok☀️🍀💋

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Minilissa memnuniyet arz eder😉☺Harikadır,harika..👍Ben hiç de çekingenlik yaşamamıştım..Sanırım iyi iletişim kurmak gerekiyor öncesinde..Tabi,herkesin kişiliği farklı..

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
Normalde pek çekingen biri değilim karşımdakine göre uyumlanabiliyorum o yüzden mizacın mı böyle yoksa uyuşmadıysak diyebilirsin demiştim,bu herkes açısından fikir verebilir bi şey değil bence :)
mizacın biraz ilk akışı etkilemişti benim açımdan ve söylemiştim de. Neyse ki çözdük akışın devamında,benimle alakalı olmadığını öğrenince. teşekkür ederim güzel sözlerin için,memnun oldum tanıştığıma görüşmek üzere,sevgiler çok☀🍀💋

tabii ki o anlamda eksik bir ifade olduysa yanlış anlaşılmasın... Olumsuz bir şey söylemek adına yazmamıştım "çekingen" kelimesini ;)

"Karşımdakine göre uyumlanabiliyorum" da gayet açıklıyor durumu :) Teşekkürler.

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. “iki tarafta çekingen davrandığı için yakınlaşma geç başladı, hatta başlamayabilirdi” mevzusunun aydınlatılması iyi olmuş, yoksa soru işaretleri kalabilirdi.

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler. “iki tarafta çekingen davrandığı için yakınlaşma geç başladı, hatta başlamayabilirdi” mevzusunun aydınlatılması iyi olmuş, yoksa soru işaretleri kalabilirdi.
İşte aslında onu ifade etmeye çalışmıyordum geç yakınlaştık yahut yakınlaşamıyorduk gibi bir yorum yapmaya çalışmıyordum. Ama cümle yapısı hatalı olmuş. Bilakis doğallığa ve spontaneliğinin benim hoşuma gittiğini anlatmak istemiştim. Yorumu başka bir deneyimde böyle olmayabilirdim diyerek bitirmem yanlış anlaşılmaya sebep olabilirdi.. Düzeltmeler için çok teşekkürler.

Benim hatam... Kusura bakmayın...

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşte aslında onu ifade etmeye çalışmıyordum geç yakınlaştık yahut yakınlaşamıyorduk gibi bir yorum yapmaya çalışmıyordum. Ama cümle yapısı hatalı olmuş. Bilakis doğallığa ve spontaneliğinin benim hoşuma gittiğini anlatmak istemiştim. Yorumu başka bir deneyimde böyle olmayabilirdim diyerek bitirmem yanlış anlaşılmaya sebep olabilirdi.. Düzeltmeler için çok teşekkürler.

Estağfirullah hocam, olabilir yazım sırasında. Önemli olan netliğe kavuşması, zaten memnun kaldığınızı çok net birçok yerde ifade etmişsiniz 👍

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
631
333
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Incall görüşme tercih eden biri olarak Minilissa'nın incall görüşme kabul ettiğini görünce geçtiğimiz günlerde tanışmış olduk.

Lokasyon, görüşme öncesi iletişim, giriş-çıkış gibi konular sıkıntısız. Temizlik konusu da sorunsuzdu. Araçla gelecek olanlar park yeri bulma açısından sıkıntı geçmez
ama sokakta park ederim diyenler için uygun değil. Toplu taşımada metrobüs konuma yakın, marmaray'dan yürünebilir ama bir vasıta daha kullanmak daha mantıklı.
Vapur keza yürünebilir ama 1 km falan mesafe vardır. Altıyol diyenler vardı sanırım yorumlarda benim bildiğim Kadıköy'de o muhite Hasanpaşa deniyor. Zaten Minilissa'nın tarifleri ile de bulmak çok zor değil.

Öncelikle şunu belirtiyim GFE deneyimini görüşmenin bütününden bekleyenler için ideal bir randevu olabilir. Benim GFE dediğim randevu mesela rezidance dairede veya otelde olmamalı. Atmosferle birlikte ele alınacak bir deneyim , daha sade bir ev, çekingen haller, benzer zevkteki müzikler vs olduğunda tamamına bir GFE diyebiliyorum. Bu tarz bir ilişki de olacak şeyleri biraz akışa bırakmak gerekir. Eğer böyle bir arayışı olan var ise çok memnun kalacaktır.

İlgi alaka konusunda da Minilissa gayet samimi, canı yakın birisi. Sosyal olaylardan baya bir sohbet ettik birlikte. Hatta görüşme süresini de bir miktar aştık. Demek ki laf lafı açmış... Tabii zaman konusunda belirlenen dilimlere uymak iki taraf için de daha sağlıklı olacaktır.

Zaten bu bir sosyal ilişki şekli olduğu için herkesin aynı his yoğunluğunu ve memnuniyeti beklemesi de çok mantıklı da değil. Bir sürü değişkene sahip olabileceğini düşünüp beklentiyi de o ana göre şekillendirmek iyi bir deneyim için yeterli.

Özel anlarınızda beklentinize göre (abartı olmamak kaydıyla) size yanıt verebilecek ve birlikte geçen zamanı keyifli hale getirebilir. Özel konulara çok yorum yapmayan birisi olarak şöyle diyebilirim. Ama girişken birisi iseniz ilk hamleleri sizin yapmanız
olaya daha da renk katabilir. Benim deneyimimde ikinci saatin içinde salonda başlayan yakınlaşmamız yatak odasına taşındı. Belki de iki çekingen insan bu şekilde yakınlaşma başlatamayabilirdi.

Minyon seven insanlar için kısa saçları ile lolita havası verecektir. Ten uyumu vb gibi konularda sağlanırsa mutlu son kaçınılmaz olur. Keza bende doğal ve şehvetli gelişen anlar yaşadım kendisi ile. Daha iyi betimlemek isterim tabii özel anları ama çok da yeteneğim yok.

Bahsettiğim şekilde bir görüşme deneyimi arayanlar için tereddüte gerek yok. Minilissa kesinlikle tanışmanız gereken birisi. Ben de fırsat olursa kendisiyle tekrar görüşmek isterim.

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Emeğinize sağlık

234234324ewsd

Konu çözülmüştür❤️🍀

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
716
604
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı paylaşım için teşekkürler. umarım en yakın zamanda tanışırız Minilissa ile

ugurk

Normal Üye
13 May 2021
15
35
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
mizacın biraz ilk akışı etkilemişti benim açımdan ve söylemiştim de. Neyse ki çözdük akışın devamında,benimle alakalı olmadığını öğrenince. teşekkür ederim güzel sözlerin için,memnun oldum tanıştığıma görüşmek üzere,sevgiler çok☀🍀💋
Minilisa hiç çekingen değildir ve herşeyi ile mükemmel ve guzel kadındır🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Sancakgokhan

Normal Üye
3 Ocak 2021
42
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

çok net açıklayıcı paylaşımınız için teşekkürler . Kendisi her paylaşımında asla kafada soru işareti bırakmasada böyle referanslar hoş.Şimdilik uzaktan seyire devam . Uygun zaman olduğunda tanışmak için sabırsızlanıyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar