Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minilissa hanım :) (resimli)

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
120
439
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar. Bir süredir yüzümü paylaşımlarıyla ve yorumlarıyla gülümseten Minilissa'yı çok merak ediyordum sağolsun beni kırmadı vegörüşme fırsatım oldu.

Görüşme yaptığımız yer gayet merkezi ve bulunması kolay bir lokasyonda. Ulaşımda bir sıkıntı yok, Minilissa'nın gönderdiği konuma göre gidince tam olarak doğru yere ulaşılıyor. Park yeri için belki yoğun zamanda tam bina yanında bulunamasa çok kısa mesafede başka yerler kolayca bulunabilir. Ben hiç sorun yaşamadım, kolayca park edebildim. Binanın giriş çıkışı kolay, binayı bulması basit.

İletişim konusunda ayrıca teşekkür ediyorum kendisine. Telefonda iletişimi gayet dozunda, akıcı ve hızlıydı. Evine geldiğimde de beni güler yüzüyle karşıladı, bir çok ikram da hazırlamıştır. Ayrıca evi gayet temizdi, genel olarak ben çok rahat ettim.

Minilissa'ya gelince gerçekten ayrı bir albenisi, güzelliği ve tatlılığı var. Gülünce dağ taş eriyordur, haliyle ben de eridim gittim. Sohbetine, muhabbetine doyum olmadı. Farklı farklı konularda, uzun uzun, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan sohbet ettik.

Yatak konusuna gelince o kısmı konuşmayı çok sevmiyorum ama ben bulutların üzerinden hiç inmedim. Beklentinizi rahatça yüksek tutabilirsiniz, hayal kırıklığı olacağını sanmıyorum.

Beni ağırladığın ve zamanını ayırdığın için çok teşekkür ederim. Umarım hayatının hep bir yerlerinde olabilirim, umarım hiç iletişimimiz kopmaz ve sık sık görüşebiliriz. Seni tanıdığıma çok mutlu oldum.

IMG-20210808-WA0021.jpgIMG-20210808-WA0022.jpg

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
236
276
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler
Minilisa hanım yorumları ve referansları sayesinde mini minnacık,tatlı mı tatlı bir hanımefendi izlenimi veriyor:)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım ve fotolar için teşekkürler...

Sancakgokhan

Normal Üye
3 Ocak 2021
42
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için iki tarafa da teşekkürler.Kesinlikle paylaşımları ve yorumları bizleri gülümsetiyor.Dahası da var tabi selamlar .

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Heyecandan el titremiş sanki😉(Ayakkabı topuğu😄)Normal tabi ki😉Bu güzellik titretir😋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
270
174
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler güzel zamanlarınız olmuş

234234324ewsd

Selamlar,
Konumu kolay buluşun olsun,oturman kalkman olsun,sevişmen ve goygoyun olsun her şey beklentiyi karşıladı,yatak kısmı bana özel kalsın diye bir başlangıç yapmak isterdim ama buna bi ikimiz güleriz gibi🤪

Ciddi kısma geçiyorum,birlikte konudan konuya atlatabildiğim ve içten şekilde gülebildiğim insanlar benim için gerçekten kıymetlidir,sen de öylesin artık.
Seni tanıdığıma çok mutluyum,umarım yine görüşeceğiz(şu ethereum bi artsın da şu olaylar bi bitsin),karşıda sen varsın diye şu parantez içi espriyi yapmak bile güzel♥️
Günün mükemmel geçsin,çok öpüyorum!

Üstaddan sevgilerle…

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
120
439
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,
Konumu kolay buluşun olsun,oturman kalkman olsun,sevişmen ve goygoyun olsun her şey beklentiyi karşıladı,yatak kısmı bana özel kalsın diye bir başlangıç yapmak isterdim ama buna bi ikimiz güleriz gibi🤪

Ciddi kısma geçiyorum,birlikte konudan konuya atlatabildiğim ve içten şekilde gülebildiğim insanlar benim için gerçekten kıymetlidir,sen de öylesin artık.
Seni tanıdığıma çok mutluyum,umarım yine görüşeceğiz(şu ethereum bi artsın da şu olaylar bi bitsin),karşıda sen varsın diye şu parantez içi espriyi yapmak bile güzel♥
Günün mükemmel geçsin,çok öpüyorum!

Üstaddan sevgilerle…
Üstadım ne güzel yazmışsınız kaleminize sağlık. Varoluşsal sancılarınızda ruhunuza az da olsa merhem olabildiysem ne mutlu bana Üstadım🤭

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
120
439
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet reel hayatımda yaklaşık 16 senedir oldukça yeri önemli biridir kendisi. 🤗
Ne kadar şanslısınız, geç tanıdım diye üzüldüm resmen. Keşke uzun süredir tanıyor olabilseydim. (Siz yine de söylemeyin ona böyle dediğimi şımarmasın😁)

kaoss

Normal Üye
16 Nis 2021
5
22
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fotoğrafları görünce ne kadar özlediğimle yüzleştim bu yapılır mı bana ya😒😒🔥🔥🔥🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar