Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minilissa & filizofbey

filizofbey Çevrimdışı
22 Şub 2020
8
46
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Minilissa ile geçtiğimiz cumartesi görüştük. Yaşından daha genç gösteriyor minyonluğun da etkisiyle. Boşuna hedefime koymamışım görüşmek için:) evden çıkıp geldiğim için gitarımı da götürdüm ona mini bi konser de verdim. Çok keyifli vakit geçirdik gerçekten

Ilk görüşme olmasına rağmen uzun süredir tanıdığım bir arkadaşımla buluşmuş gibiydim. Siyasetten tut müziğe kadar her türlü konuya kadar muhabbet ettik kafalarımız müthiş uyuştu. Görüşmelerime salt seks odaklı bakmadığım için bunlar da önemli şeyler benim için. Tabii ki yatakta da harikaydı çok güzel öpüşüyor ve sevişiyor.. her fırsat bulduğumda görüşmek isterim gibi duruyor ama bakalım.. cumartesimi güzelleştirdiğin için çok teşekkür ediyorum sana canım ❤

ragngar

Normal Üye
20 Ağu 2021
19
14
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Minilissa ile geçtiğimiz cumartesi görüştük. Yaşından daha genç gösteriyor minyonluğun da etkisiyle. Boşuna hedefime koymamışım görüşmek için:) evden çıkıp geldiğim için gitarımı da götürdüm ona mini bi konser de verdim. Çok keyifli vakit geçirdik gerçekten

Ilk görüşme olmasına rağmen uzun süredir tanıdığım bir arkadaşımla buluşmuş gibiydim. Siyasetten tut müziğe kadar her türlü konuya kadar muhabbet ettik kafalarımız müthiş uyuştu. Görüşmelerime salt seks odaklı bakmadığım için bunlar da önemli şeyler benim için. Tabii ki yatakta da harikaydı çok güzel öpüşüyor ve sevişiyor.. her fırsat bulduğumda görüşmek isterim gibi duruyor ama bakalım.. cumartesimi güzelleştirdiğin için çok teşekkür ediyorum sana canım ❤
Tesekkurler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!.. Sevişmenize sağlık:)

Lagavulin Çevrimdışı
3 Ocak 2022
53
303
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Gitar esprisi çok hoşuma gitti. İlk görüşme olduğu varsayımından yola çıkarak @Minilissa kendisini ilginç bir şekilde çok net ifade ediyor. Yaptığı yorumlar, paylaştığı içerikler, verdiği cevaplar. Bu örnekleri uzatamayacağım çünkü bu kadarı var :) en azından takip edebildiğimiz kısmı bu kadar :) Fakat gel gör ki uzun yıllardır tanışıyor ve samimi bir arkadaşlığın var mış gibi hissediyorsun. Hani bazen filmlerde kişiye değilde karaktere aşık olursun ya ona benziyor. Bu nedenle midir bilmem ama bende gitarımı alıp giderdim hiç soru işareti taşımadan. Henüz kısmet olmadı görüşemedik ama forumun en ilizyonlu hatunu olabilir kendisi. Samimi paylaşım için teşekkürler üstat.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşim icin teşekkurler

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Abi sen şimdi gitar falan çıtayı yükseltmişsin sonra bizden de istemesinler en az bir enstrüman çalma şartı falan 🤣

Şaka bi yana sevismene sağlık 👌

234234324ewsd

Çok teşekkür ederim hem güzel sözlerin hem de bu tatlı tanışma için.
Çok keyifliydi benim için de,müzik de süsü oldu.
Ortak noktalar çok olunca her şey daha keyifli oluyor,iyi ki tanıştık diyorum.
Beklerim yine♥️

234234324ewsd

Gitar esprisi çok hoşuma gitti. İlk görüşme olduğu varsayımından yola çıkarak @Minilissa kendisini ilginç bir şekilde çok net ifade ediyor. Yaptığı yorumlar, paylaştığı içerikler, verdiği cevaplar. Bu örnekleri uzatamayacağım çünkü bu kadarı var :) en azından takip edebildiğimiz kısmı bu kadar :) Fakat gel gör ki uzun yıllardır tanışıyor ve samimi bir arkadaşlığın var mış gibi hissediyorsun. Hani bazen filmlerde kişiye değilde karaktere aşık olursun ya ona benziyor. Bu nedenle midir bilmem ama bende gitarımı alıp giderdim hiç soru işareti taşımadan. Henüz kısmet olmadı görüşemedik ama forumun en ilizyonlu hatunu olabilir kendisi. Samimi paylaşım için teşekkürler üstat.
Çok teşekkür ederim,er geç bu tanışmayı başaracağımıza eminim♥️

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar