Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minilisa ile ilk tanışma.

• Konbuyu başlatan ugurk
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:57

ugurk

Normal Üye
13 May 2021
15
35
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Minilisa ile ilk buluşma.

Geçtiğimiz günlerde hem buradan hem de kuşlu siteden sıkı takipçisi olduğum Minilisa ile 3 saatlik bir program için buluştuk.
Ama ne buluşma daha kapıdan girdiği anda Minilisa odaya ışık saçtı resmen ondan sonra sıcak bir sarılma ve biraz tanışma tabi,odaya geçtiğimizde önce fotoğraftakilerden daha minyon ama herşeyi ile mükemmel bir kadın sizi alıp başka bir aleme götürüyor ve de daha önce görüştüğüm forumdaki partnerlerden farklı olduğunu söyleyebilirim bu arada Eylülde bir başkaydi diyorum,minnak yüzü, dudaklari ve vücut hatlarını ve odadaki özel anları anlatmak isterim ama o özel anlar bana kalsın diyorum.
3 saatte bana yasattiklari ve daha önceki gorustuklerimden farklı olduğunu hemen belli etti ve daha ilk günden bir sonraki buluşma için sözü kaptım.
Minilisa sana gerçekten çok teşekkür ederim,harika bir kadınsın iyi ki tanıdım seni. 2. Görüşme için sabırsızlanıyorum şimdiden♥♥❤

Sancakgokhan

Normal Üye
3 Ocak 2021
42
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Minilisa ile ilk buluşma.

Geçtiğimiz günlerde hem buradan hem de kuşlu siteden sıkı takipçisi olduğum Minilisa ile 3 saatlik bir program için buluştuk.
Ama ne buluşma daha kapıdan girdiği anda Minilisa odaya ışık saçtı resmen ondan sonra sıcak bir sarılma ve biraz tanışma tabi,odaya geçtiğimizde önce fotoğraftakilerden daha minyon ama herşeyi ile mükemmel bir kadın sizi alıp başka bir aleme götürüyor ve de daha önce görüştüğüm forumdaki partnerlerden farklı olduğunu söyleyebilirim bu arada Eylülde bir başkaydi diyorum,minnak yüzü, dudaklari ve vücut hatlarını ve odadaki özel anları anlatmak isterim ama o özel anlar bana kalsın diyorum.
3 saatte bana yasattiklari ve daha önceki gorustuklerimden farklı olduğunu hemen belli etti ve daha ilk günden bir sonraki buluşma için sözü kaptım.
Minilisa sana gerçekten çok teşekkür ederim,harika bir kadınsın iyi ki tanıdım seni. 2. Görüşme için sabırsızlanıyorum şimdiden♥♥❤
Teşekkürler

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
716
604
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. İlk fırsatta Minilissa ile tanışmak istiyorum

234234324ewsd

Teşekkür ederim güzel sözlerin için canım,tekrar görüşene kadar çok öptüm💋

ugurk

Normal Üye
13 May 2021
15
35
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim güzel sözlerin için canım,tekrar görüşene kadar çok öptüm💋
Sensin Sen, keşke daha önce seni tanımış olsaydım tekrar etmeyi sevmem ama muhteşemsin iyiki tanımışım seni vede hakkıni vermem lazım Eylül Kara seni çok seviyorum çünkü tanışmamiza vesile olduğun için🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar