Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minik Serçem Aylinim Sonsuz Teşekkürler

MertÇelik Çevrimdışı
2 Kas 2018
69
126
Selamlar forum ahalisi pek yazma konusunda yetenekli değilim 😔 forumda çok aktif biriyim aslında ama pek etliye sütlüye karışmam saman altından su yürüten tiplerdenim pek forumda deneyimlermi iyisiyle kötüsüyle paylaşmam fakat konu (AYLİN) olunca şuraya bir iki şey yazmadan geçemeyeceğim haksızlık olur kendisine gerçi randevu süreci filan biraz sancılı oldu ama olsun tek kelimeyle efsane bir hatun belki iddalı olacak aman olacaksa olsun ben bu forumda daha üstünü görmedim zamanı durduramadım resmen nasıl geçti onca saat o sohbet o gülmeler o samimiyet ikramlar ve diğer şeyler anladınız uuuuuuu nefesim kesildiydi bir ara yaşım 42 bunca yıllık iyisiyle kötüsüyle deneyimlerim oldu böyle son saniyesine kadar keyif dolu bir görüşmem olmadı özeldende çok kısa bahsediyim bir deneyimini paylaşan bir arkadaşımız demiştiki kaplan çıkıyor içinden ya vallahi kaplana dönüşüyor bu minnoş resmen perişan etti beni ben kendimi ilişkide roccoya benzetirdim kendime toz kondurmazdım bu minnoş beni perişan etti aptallaştı benim rocco 😂😂 neyse kısa kesiyim başınızı ağırttım özür dilerim tekrar tekrar tekrar teşekkürler minnak kibar güzeller güzeli aylinciim tekrar tekrar görüşücez bu arada kurabiyelere dikkat çok yeme 😂

engind24 Çevrimdışı
27 Tem 2019
25
21
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
vay vay belli ki iyi sevişme olmuş, sevişmenize sağlık :cool: bende yakında görüşeceğim Aylin'le umarım :devilish:

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bir Ayyin klasiği

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Sabah sabah bunları okuynca mutluluktan ben (temsili kısmı amuda kalkmak, fillik kısmı temsili değil 😂😂😂) :

Ekli dosyalar

• images.jpeg-15.jpg
    images.jpeg-15.jpg
    52.8 KB · Görüntüleme: 34
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Selamlar forum ahalisi pek yazma konusunda yetenekli değilim 😔 forumda çok aktif biriyim aslında ama pek etliye sütlüye karışmam saman altından su yürüten tiplerdenim pek forumda deneyimlermi iyisiyle kötüsüyle paylaşmam fakat konu (AYLİN) olunca şuraya bir iki şey yazmadan geçemeyeceğim haksızlık olur kendisine gerçi randevu süreci filan biraz sancılı oldu ama olsun tek kelimeyle efsane bir hatun belki iddalı olacak aman olacaksa olsun ben bu forumda daha üstünü görmedim zamanı durduramadım resmen nasıl geçti onca saat o sohbet o gülmeler o samimiyet ikramlar ve diğer şeyler anladınız uuuuuuu nefesim kesildiydi bir ara yaşım 42 bunca yıllık iyisiyle kötüsüyle deneyimlerim oldu böyle son saniyesine kadar keyif dolu bir görüşmem olmadı özeldende çok kısa bahsediyim bir deneyimini paylaşan bir arkadaşımız demiştiki kaplan çıkıyor içinden ya vallahi kaplana dönüşüyor bu minnoş resmen perişan etti beni ben kendimi ilişkide roccoya benzetirdim kendime toz kondurmazdım bu minnoş beni perişan etti aptallaştı benim rocco 😂😂 neyse kısa kesiyim başınızı ağırttım özür dilerim tekrar tekrar tekrar teşekkürler minnak kibar güzeller güzeli aylinciim tekrar tekrar görüşücez bu arada kurabiyelere dikkat çok yeme 😂

@MERTÇELİKciğim, nam-ı diğer Rocco'm 😘🤩, güzel dostluklar atışmalarla, kavgalarla başlar derler...( Olayın detayına girmiyorum çünkü herkes masumdu ama şartlar senin psikolojini bozmuştu e bende de dil pabuçtu zaten 🙈🙈) :) Öyle de oldu, biraz zorlu yollardan geçerek birbirimize kavuştuk ama görüyorum ki değmiş, ne mutlu bana. 😍😍

Etliye sütlüye karışmam ama yazmasam haksızlık olur demişsin, onore ettin, seni dile getirebilmişim ha! Abbboovv! 😍😍😍🙈🙈

Buralarda harika hanımlar varken, en üstünlük bize düşmese de lutfetmişsin bu yorumunla da teşekkürler.

Ben de çok nazik, çok samimi, çok eğlenceli, çook hoşsohbet ve düşünceli bir beyefendi tanıdım, yine şanslıyım yineee!!! 😍😍 Perişan etti beni demesen iyiydi, kurbanlarım korkacak şimdi yahu... 😉

Tekrar, tekrar ve de tekrar denk gelebilmek dileğiyle tatlı Rocco'm, harika yorumlarına teşekkür eder, seni çokça öperim. 🙏😘

NOTU BİLİYORSUN : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

İmza : İçinden Kaplan çıkan Minik Serçen AylinAylin 😘😘😘

Sevgiler...

MertÇelik Çevrimdışı
2 Kas 2018
69
126
@MERTÇELİKciğim, nam-ı diğer Rocco'm 😘🤩, güzel dostluklar atışmalarla, kavgalarla başlar derler...( Olayın detayına girmiyorum çünkü herkes masumdu ama şartlar senin psikolojini bozmuştu e bende de dil pabuçtu zaten 🙈🙈) :) Öyle de oldu, biraz zorlu yollardan geçerek birbirimize kavuştuk ama görüyorum ki değmiş, ne mutlu bana. 😍😍

Etliye sütlüye karışmam ama yazmasam haksızlık olur demişsin, onore ettin, seni dile getirebilmişim ha! Abbboovv! 😍😍😍🙈🙈

Buralarda harika hanımlar varken, en üstünlük bize düşmese de lutfetmişsin bu yorumunla da teşekkürler.

Ben de çok nazik, çok samimi, çok eğlenceli, çook hoşsohbet ve düşünceli bir beyefendi tanıdım, yine şanslıyım yineee!!! 😍😍 Perişan etti beni demesen iyiydi, kurbanlarım korkacak şimdi yahu... 😉

Tekrar, tekrar ve de tekrar denk gelebilmek dileğiyle tatlı Rocco'm, harika yorumlarına teşekkür eder, seni çokça öperim. 🙏😘

NOTU BİLİYORSUN : HAYAT

NOTU BİLİYORSUN : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

İmza : İçinden Kaplan çıkan Minik Serçen AylinAylin 😘😘😘

Sevgiler...
canımın içi çok teşekkürler iyki tanımışım yeniden görüşünceye dek kendine cici bak

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
canımın içi çok teşekkürler iyki tanımışım yeniden görüşünceye dek kendine cici bak

son zamanlarda en çok iyi ki tanıdım dediğim, seni tekrar görmekten mutluluk duyacağıma emin olabilirsin. 😍 Lütfen sen de kendine çook iyi bak.😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
hayatı keyifli kılan bu küçük mucizeler değil mi ki sevgili @AylinAylin. Bir de :coffee: olsaydı çok daha şahane olacaktı :ROFLMAO:

Bunu da yeni görüyorum ama forumda kahve yapamamasıyla meşhur birinden ancak alkollü alkolsüz soğuk ikramlar beklemek lazım zaten, affına sığınıyorum ama ben çay/kahve işlerinden maalesef hiiiç anlamıyorum. ;)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bunu da yeni görüyorum ama forumda kahve yapamamasıyla meşhur birinden ancak alkollü alkolsüz soğuk ikramlar beklemek lazım zaten, affına sığınıyorum ama ben çay/kahve işlerinden maalesef hiiiç anlamıyorum. ;)
bu konuda aylin hanımı destekliyorum kahve ikramı biraz ev oturması gibi oluyor helede yeni tanışıyorsanız en azından sakinleştirici 1-2 kadeh güzel oluyor tebrik ederim. tanışmak dileğiyle

engind24 Çevrimdışı
27 Tem 2019
25
21
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

senin kendi sıcaklığın soğuk içecekleri de ısıtmıştı zaten sevgili @AylinAylin sadece takılmıştım öylesine ;) bu arada özlendin :giggle:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
bu konuda aylin hanımı destekliyorum kahve ikramı biraz ev oturması gibi oluyor helede yeni tanışıyorsanız en azından sakinleştirici 1-2 kadeh güzel oluyor tebrik ederim. tanışmak dileğiyle

Evet evet, alkol kullananlar için birlikte geçirilen vakitte bir iki kadeh alkollü mucize gevşemeyi sağlıyoe cidden. Teşekkürler sevgili @m2016 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar