- 2 Kas 2018
- 69
- 126
Selamlar forum ahalisi pek yazma konusunda yetenekli değilim
forumda çok aktif biriyim aslında ama pek etliye sütlüye karışmam saman altından su yürüten tiplerdenim pek forumda deneyimlermi iyisiyle kötüsüyle paylaşmam fakat konu (AYLİN) olunca şuraya bir iki şey yazmadan geçemeyeceğim haksızlık olur kendisine gerçi randevu süreci filan biraz sancılı oldu ama olsun tek kelimeyle efsane bir hatun belki iddalı olacak aman olacaksa olsun ben bu forumda daha üstünü görmedim zamanı durduramadım resmen nasıl geçti onca saat o sohbet o gülmeler o samimiyet ikramlar ve diğer şeyler anladınız uuuuuuu nefesim kesildiydi bir ara yaşım 42 bunca yıllık iyisiyle kötüsüyle deneyimlerim oldu böyle son saniyesine kadar keyif dolu bir görüşmem olmadı özeldende çok kısa bahsediyim bir deneyimini paylaşan bir arkadaşımız demiştiki kaplan çıkıyor içinden ya vallahi kaplana dönüşüyor bu minnoş resmen perişan etti beni ben kendimi ilişkide roccoya benzetirdim kendime toz kondurmazdım bu minnoş beni perişan etti aptallaştı benim rocco 
neyse kısa kesiyim başınızı ağırttım özür dilerim tekrar tekrar tekrar teşekkürler minnak kibar güzeller güzeli aylinciim tekrar tekrar görüşücez bu arada kurabiyelere dikkat çok yeme