Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mini Lisa Tablosu

6 Şub 2020
50
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kötü espri için özür dilerim.

Lisa Hanım ile iki üç gün önce tanışma fırsatım oldu. Kendisinin Kadıköy'de, özellikle toplu taşıma ile rahat bir konumda evi var. Kapıdan girdiğim an, karşımda gördüğüm an aklım bir karış havaya çıktı zaten. Güzel filtre kahvesi ile yere indirmeye çalıştı kendisi ama nafile. Kendisi gerçek bir minyon ve giyim kuşamı ile de albenisine albeni katıyor. Fotoğraflarda gördüğünüze bir de güzel bir yüz ekleyin. Eblek eblek seyrettim, baya heyecanlandım kısacası. Dolu dolu bir iki saat geçti, hem sohbet, hem başka aktivitelerle. Doymadım tabii ki ama, vakit geldi çattı. Son olarak iyice bir süzerek, hafızama kazıyarak, öpücükler kondurarak uzaklaştım. It was a good day...

Tekrar görüşmek kesinlikle isterim, zaman yollarımızı yine kesiştirsin. Herkese iyi forumlar.

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
716
604
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. en kısa zamanda ben tanışmak için can atıyorum.

Gezgin44 Çevrimdışı
2 May 2021
83
123
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Lisa Hanım ile iki üç gün önce tanışma fırsatım oldu. Kendisinin Kadıköy'de, özellikle toplu taşıma ile rahat bir konumda evi var. Kapıdan girdiğim an, karşımda gördüğüm an aklım bir karış havaya çıktı zaten. Güzel filtre kahvesi ile yere indirmeye çalıştı kendisi ama nafile. Kendisi gerçek bir minyon ve giyim kuşamı ile de albenisine albeni katıyor. Fotoğraflarda gördüğünüze bir de güzel bir yüz ekleyin. Eblek eblek seyrettim, baya heyecanlandım kısacası. Dolu dolu bir iki saat geçti, hem sohbet, hem başka aktivitelerle. Doymadım tabii ki ama, vakit geldi çattı. Son olarak iyice bir süzerek, hafızama kazıyarak, öpücükler kondurarak uzaklaştım. It was a good day...

Tekrar görüşmek kesinlikle isterim, zaman yollarımızı yine kesiştirsin. Herkese iyi forumlar.
Bu kez eserin ilham kaynağı net😅 Sevişmeniz daim olsun.

kaoss

Normal Üye
16 Nis 2021
5
22
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O kadar hayal ettim birtakım aksaklıklardan o şansı yakalayamadım birtürlü ama bu referansla çabamı x10 yapmaya karar verdim😐

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

234234324ewsd

Ne güzel sözler,sabah sabah ne iyi geldi.
İlk heyecanın da,vedalaşırken hafızaya kaydetme anların da çok tatlıydı. Sohbetin,ilgin ve kibarlığın için çok teşekkür ederim,yolumuzun tekrar kesişmesi ve çok daha güzel günler geçirmen dileğiyle,çok öptüm.❤️

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Minilissa 🔥🔥🔥 girdabı gibidir,giren yanar..😋😋😋
Yine güzellikler yaşatmış..👍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar