Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meydan Savaşı with Aylin!

Askerim

Normal Üye
20 Ağu 2018
14
1
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar, ben Askerim ( şu nicki bi değiştirelim artık ya)
Öncelikle belirtmek istiyorum, ulaşmak ve müsait zaman yaratmak oldukça zordu ?
Daha önce iki kez İstanbul 'a geldiğimde maalesef müsait değildi. Nihai olarak geldiğimde, hırs yapmış biri olarak,
Forumdan hatırı sayılır referans ve Deadpol' ün adını verdiğimde net bir tarih konuşmaya başladık. Fakat gene olmadı. Tarihlerde problemler yaşadık.
Sonrasında onu da çözdüğümüzde asıl olaylar gelişmeye başladı. Bir gün öncesinde telefonda kısa bir ön tanışma yaptık, sağ olsun tanımak ve konuşmak adına 20-30 dakika konuştuk. Müthiş ilgili olması, son 3 ayda öneri istediğimde tek isim olarak AylinAylin in verilmesinden belliydi.

Vakit geldiğinde, çok sevdiği "şerbetli tatlı" ve alkol ile gittim. Kullandığını söylemişti. Sohbet ve ön tanışma faslı çok keyifliydi. Ciddi birşey konuşurken salonda mevzuya giriyorduk. Tuttu kolumdan, çekti götürdü beni. Aşırı derecede heyecanla gitmiş olsam da, olaylar gelişirken aşırı rahattım. Güzel değilim falan diyor ya, alakası yok. Hatun ateş parçası gibi tabir edilebilir.

Hani biz erkekler şunu düşünüyoruz ya, normalden 1 tık fazla fiyat veya değer mi gibi sorular. Beyler bu insan bütün pişmanlarınız yok ediyor.
Kötü bir hayat yaşamadım fakat hayatımda yaşadığım en güzel anılardan bir tanesi olabilmeyi başardı. Hayatta alabileceğim bütün keyfi aldım, beni gömebilirsiniz.
Çıkışta sokakta bir daha olaylar gelişir gibi oldu, bu kadın yükselince durdurmak zor oluyor. Siz siz olun sakın aşık olmayın !
Bunun dışında ne yaptıysak 3 gündür bacak titremesi ve laktik asit birikmiş durumda. Olay bitince tekrar biralara geçip keyifli bir sohbet ettik.
Hayatımda yüz yılda bir yahut iki kere yaşadığım bu mükemmel an için çok teşekkür ederim AylinAylin

Tekrar görüşmek dileğiyle. ( Görüşücez zaten de )

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Öncelikle cidden bir değiştirin bu arkadaşın nickini ya HellForce SERBLOOD Joker :) DAMAT olsun ama :))
Askerim, MEYDAN SAVAŞI başlığına bittim :) denk gelemediğimiz için bileylendiğini duymuştum referanslarından :) ve çok gülmüştüm, bir ara beslenme düzenini değiştirdi adam senin için demişlerdi, yıkılmıştım :) Umarım bu kadar beklediğine ve bunca hazırlığına değmiştir.
Seninle tanışmak zevkti de bu harika yorumlar, beklenti çıtasını yükseltiyor ve başım derde girebilir :) ama çok çok teşekkür ederim :) Bu arada kimse gömmesin seni, o nasıl söz vallahi sıkıştırırım köşede seni :)
Laktik asit birikimi için bol su içip, iyi beslenmelisin :)
Tüyo aldığın dostlarımızı da seni de öperim :)
Not : Gözlere dikkat :) ve ikinci raund için hazır ol :)
VE TABİ Kİ HAYAT SEV(İŞ)İNCE GÜZEL :)

fallout

Normal Üye
30 May 2009
43
6
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin Hanım benim de radarımda, ilk fırsatta kendisinden randevu rica edeceğim. Paylaşım için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sıkı paylaşım olmuş, nicke yaraşır şekilde :) Her iki tarafa da teşekkürler...

Askerim

Normal Üye
20 Ağu 2018
14
1
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle cidden bir değiştirin bu arkadaşın nickini ya @HellForce @SERBLOOD @Joker :) DAMAT olsun ama :))
@Askerim, MEYDAN SAVAŞI başlığına bittim :) denk gelemediğimiz için bileylendiğini duymuştum referanslarından :) ve çok gülmüştüm, bir ara beslenme düzenini değiştirdi adam senin için demişlerdi, yıkılmıştım :) Umarım bu kadar beklediğine ve bunca hazırlığına değmiştir.
Seninle tanışmak zevkti de bu harika yorumlar, beklenti çıtasını yükseltiyor ve başım derde girebilir :) ama çok çok teşekkür ederim :) Bu arada kimse gömmesin seni, o nasıl söz vallahi sıkıştırırım köşede seni :)
Laktik asit birikimi için bol su içip, iyi beslenmelisin :)
Tüyo aldığın dostlarımızı da seni de öperim :)
Not : Gözlere dikkat :) ve ikinci raund için hazır ol :)
ikinci hazirliga basladim, simdi sen dusun

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Açıkçası bu haftasonuna doğru bir fırsatım olacaktı, sanki yalan oldu. Ancak hala umut var, olursa hemen randevu rica edeceğim. (smirk)
fallout, umut demişken; dilerim ki umudumuz hayatımızın hiç bir yerinde tükenmesin.
Randevu talebiniz için de uygun zamanı yakalarsak memnuniyetle...

HellForce Çevrimdışı
19 Eyl 2018
52
16
Askerim sana sonuna kadar hak veriyorum. AylinAylin in dediklerinden eksiği yok fazlası var. Ne yaparsın tekrar görüşmek için afişe olmamak gerekiyor. ;) Bir ara yarım kalan listerine'ı kafaya çekip bi içimi soğutasım geldi de işte gözü kararıyor insanın ;) Donotalone tavsiyeler için teşekkürler üstad. Bizim ki vur kaç oldu. Beyzbol sopası deyince gözüm korktu napalım :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Askerim sana sonuna kadar hak veriyorum. AylinAylin in dediklerinden eksiği yok fazlası var. Ne yaparsın tekrar görüşmek için afişe olmamak gerekiyor. ;) Bir ara yarım kalan listerine'ı kafaya çekip bi içimi soğutasım geldi de işte gözü kararıyor insanın ;) Donotalone tavsiyeler için teşekkürler üstad. Bizim ki vur kaç oldu. Beyzbol sopası deyince gözüm korktu napalım :)

HellForce, neeee neee , banyodaki listerine şu an yarım şişe, kimsin ula seeeeeen???

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
Çıta benim gözümde arşa çıktı Aylin hanım için.İstanbula seyahat için bahane yaratmak gerek.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Çıta benim gözümde arşa çıktı Aylin hanım için.İstanbula seyahat için bahane yaratmak gerek.

Sevgili murat_han, işte en korktuğum şey de bu valla (giggle) Bahane yarattığına değmesini diliyorum şimdiden ve tabi ki denk gelebilmeyi... :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
HellForce istihbarat sürecim bir bitsin, listerine ile yıkayacağım seni. Donotalone, hiç yardımcı olmuyorsun!!! Askerim, bilip de susuyorsan ... :)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
ikinci hazirliga basladim, simdi sen dusun ����

Sevgili AylinAylin Benim baretimi begenmedin ama artik beyefendiyle kamuflaj kep palaska kasatura bilimum aksesuarla ambians yaparsiniz madem meydan savasi dimi ama? :) :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sevgili AylinAylin Benim baretimi begenmedin ama artik beyefendiyle kamuflaj kep palaska kasatura bilimum aksesuarla ambians yaparsiniz madem meydan savasi dimi ama? :) :)
Bradypus, barete bir şey dememiştim ya aşk olsun :) Askerim daha asker modunda olunca kamuflaj filan dilinde zaten hep, hal böyle olunca da meudan savaşı oldu valla :)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Eh 2 kisi zor biraz. Yaniltici oncu birlik ve sotede bekleyen destek kuvvetleri lazim :)))

Jacky Çevrimdışı

Jacky

Normal Üye
26 Tem 2015
43
11
Cinsiyetiniz nedir?
Meydan Savaşı pardon Paylaşım için teşekkürler :D , benim de Aylin Hanım'a bir ziyaret yapma zamanım geldi artık :)

Paylaşımımın başlığını şimdiden belirledim :p

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Meydan Savaşı pardon Paylaşım için teşekkürler :D , benim de Aylin Hanım'a bir ziyaret yapma zamanım geldi artık :)

Paylaşımımın başlığını şimdiden belirledim :p

Jacky , şu başlığı pek bir merak ettim doğrusu, acaba nedir, nediiiiirrr? :)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bak ya. Zeki müren mi soyluyor, Zekai Tunca mi? :)

Yani saklanirsam bulamazsin diyor alt metin :)

Ev şatoysa demek... :)
Bradypus, Zekai Tunca ağabeyimiz söylesin :)

Not : Tabii ki ev şato (giggle) Ben de şatodaki kara cadıyım, nihahahah

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Hay Allahim. O halde aa dersaadet muhabirine baglaniyoruz: pek de mütevâzı...

simdi ne diceksin hamamcini AylinAylin ? :)

Yok yok, mütevazılık hiç bana göre değil, hatta kendimi övdürmeye bayılırım (öyle diyenlerin yalancısıyım), dur bir konu açayım da kendimi övdüreyim bari :))
-bu bir ironidir-

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Yok yok, mütevazılık hiç bana göre değil, hatta kendimi övdürmeye bayılırım (öyle diyenlerin yalancısıyım), dur bir konu açayım da kendimi övdüreyim bari :))
-bu bir ironidir-

Ovguler siraya girmis stars atisini bekliyor senin icin AylinAylin cim :)

30 Ara 2011
86
35
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin hanım biraz resim sayınızı artırsanız ne güzel olurdu...

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Hep bana diyorlar, benim de birilerine demem gerekiyordu :) ve en ideal adaylardan biri sendin (giggle)

Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis. Ben seni gorunce -tabi o gun gelirse- neler olacak bakalim? :)

AsLaN118 Çevrimdışı
18 Tem 2010
202
122
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba

Şu referans olayı nasıl oluyor acaba. Ne yapmamız gerekiyor forum yönetimine dilekçe ile başvuruda bulunsam olurlar mı :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Merhaba

Şu referans olayı nasıl oluyor acaba. Ne yapmamız gerekiyor forum yönetimine dilekçe ile başvuruda bulunsam olurlar mı :)

Kendini iyi ifade edebilmek, ilk randevu için otel tercih etmek, platin ya da plus üyelik almak gibi alternatifler geldi aklıma... Bol şans :)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Ayy bu carpe diem, başka bir şey demiyem olayı da bana azıcık ters. Organize olmak ve öyle carpe diem demek gerek İstanbul gibi bir yerde (giggle)

Carde diem nedir gülüm? Ben senim icin istanbul trafigini cekmisim....

Aylincim sivri bir cisimle kafama vurur musun sana zahmet?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Carde diem nedir gülüm? Ben senim icin istanbul trafigini cekmisim....

Aylincim sivri bir cisimle kafama vurur musun sana zahmet?

Sivri cisim olmaz, kan sevmiyorum ama bu esprinin üzerine sana toslayabilirim :)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Sonra da acile gideriz beraber :) yeme de yanında yat olur (giggle)

Hahhahhaaa.... ben mecazi dusunmustum. Ben sana tiyatrocularin kullandigi aksesuarrdan biseyler bulayim sen onla vur bana. Nazik tenin hasar gormesin aylin cim :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Hahhahhaaa.... ben mecazi dusunmustum. Ben sana tiyatrocularin kullandigi aksesuarrdan biseyler bulayim sen onla vur bana. Nazik tenin hasar gormesin aylin cim :)

Teşekkürler Brad, minnoş bedenimi düşünmen ne hoş lakin içimdeki yüzde 51lik hannibal'ı zor tutuyorum (giggle)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Ama Bradciğim, biliyorsun ki benim gibi bir minnoşun uykuya da ihtiyacı var :(
Kim bandıysa bana, bu sefer de UykucuAylin oldum (giggle)
Forumun oyuncağı oldum resmen yahu :)

Senin rumuzlar imkb endeksinden daha hizli degisiyor aylincim. Simdi de sakar olmussun :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Senin rumuzlar imkb endeksinden daha hizli degisiyor aylincim. Simdi de sakar olmussun :)

Yakında kişilik karmaşası yaşayıp foruma kafa göz dalacağım galiba :)
Sağ olsunlar admin efendiler üzerimde değiştirrrr oyunu oynuyor (giggle)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar