- 16 Ara 2023
- 66
- 86
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İşlerimden fırsat bulup @BAHAR cığımla esmer güzellikle 2. görüşmemi gerçekleştirdim
Kendisine 3 saat için misafir oldum…geçen 1 saatlik görüşmemizden yaşayamadıklarımızı ve sözleştiğimiz üzere şarabımı (testosteronlarım dahil
ve nevaleleri
) alıp gittim
Kendisinden rica etmem üzerine istediğim kıyafetler ile beni karşıladı
hatta bi aksilik yaşamasına rağmen istediklerim için ekstra koşturmuş
gerek yoktu dedim ama söz verdik dedi tekrar saygımı ve kalbimi kazandı bu esaslı kadın
her zamanki gibi enerjisi ve seksepalitesi yüksekti…
Ve herzamanki gibi evi derli toplu tertemizdi..
Mutfakta beraber yiyecek ve içereceklerimiz hazırladıktan sonra oturma odasına geçerek başladık güzel muhabbete sohbete … tabi zaman yine hızla geçiyordu ki dedik “MAKE LOVE” zamanı
ben ön sevişmeyi seven bir insanım oldu bittiyi sevmem anı yaşamayı ve tat almayı
severim
güzel,keyifli ve karşılıklı oynaşmalardan sonra da esas olay da tadına vara vara (at koşturuyor gibi değil
)yaşandıktan sonra tekrar içkilerimizi yudumlaya devam ettik …güzel muhabbet sohbet devam tabikide…yine zaman hızla geçiyordu ki biz 

iken tekrar malum operasyona geçtik
esmer sultanın sevdiği bir takım hareketlerle ki bende çok keyif aldım 

tadına vara vara keyifli anlar yaşadık🫠
Geçen ki kısa görüşmenin acısını belli şekilde çıkardığımızı düşünüyorum..yetti mi hayırrrr
Tekrar müsait olduğumda kendisine misafir olacağım
Seninle beraber Keyifli ve sıcak vakit geçirdiğim için teşekkür ederim esmer sultan 
Umarım sende keyif almışsındır
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 

Kendisine 3 saat için misafir oldum…geçen 1 saatlik görüşmemizden yaşayamadıklarımızı ve sözleştiğimiz üzere şarabımı (testosteronlarım dahil

Kendisinden rica etmem üzerine istediğim kıyafetler ile beni karşıladı

Ve herzamanki gibi evi derli toplu tertemizdi..
Mutfakta beraber yiyecek ve içereceklerimiz hazırladıktan sonra oturma odasına geçerek başladık güzel muhabbete sohbete … tabi zaman yine hızla geçiyordu ki dedik “MAKE LOVE” zamanı

Geçen ki kısa görüşmenin acısını belli şekilde çıkardığımızı düşünüyorum..yetti mi hayırrrr

Tekrar müsait olduğumda kendisine misafir olacağım

Umarım sende keyif almışsındır