Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Arzu hanım görüşülmek için Arzulanıyor sunuz
Beklerim tatlimmArzu hanım görüşülmek için Arzulanıyor sunuz
Beyfendi tam 3 kere farkli zamanlarda randevu aldiniz gelmediniz. Bilgi dediniz bilgi verdim 5 dakika sonra tekrar dalga gecer gibi ayni seyleri yazip arzu hanim bilgi dediniz!!Arzu hanım merhabalar whatsapp üzerinden size ylaştım ancak engel attınız galiba ,
Bir terbiyesizlik veya seviyesizlikte yapmadım problem nedir acaba
Yaniyorum yetissArzucuğumu alev almış![]()
Tesekkur ederimmçok güzel fotoğraf, fevkaladenin fevkinde
MerhabaMerhaba
Tesekkur ederimAşırı sexy
3 aydir randevu aliyor beyfendi bor turlu gorusemedikbir yerlerde bir iletişim hatası olmuş olabilir. kırmayın birbirinizi..![]()
Tesekkur ederimGerçekten yakıyorsunuz![]()
sen nasıl bı guzellık sahıbı hatunsunn![]()
3 aydir randevu aliyor beyfendi bor turlu gorusemedik
Kırmak veya hesap sormak için yazmadım sadece öğrenmek istedim bir yerde bir hata mı yaptım diyebir yerlerde bir iletişim hatası olmuş olabilir. kırmayın birbirinizi..![]()
sıkma sen canını bebişim.. vardır bir sebebi tabiki![]()
Bende saygilarimi sunarim efendim umarim bir gun tanisip gorusuruz iyi gunlerKırmak veya hesap sormak için yazmadım sadece öğrenmek istedim bir yerde bir hata mı yaptım diye
İlk sefer görüşmek istediğimi söyledğimde özel bir durumdan kaynaklı görüşemeyeceğini söylemişti en başta randevu oluşturmadan önce
Bende yoğun çalışan biri olarak her seferinde kendimi tanıtarak konuya giriş yapıp müsait olup olmadığını sorarak giriyorum konuya . Yanlış ifade etmiş olabilrim kendimi kusura bakmasın
Amacım suçlamak falan değildir. Çok kıymetli bir hanım kendisi saygılarımı sunarım .
Tesekkur ederimm@ARZU hnm merhabagibi olmuşsunuz,yakiyorsunuz yine.
Ben teşekkür ederim bu güzellikleri bizimle paylaştığın için.Tesekkur ederimm![]()
Ben teşekkür ederim bu güzellikleri bizimle paylaştığın için.
Tesekkur ederimmyakıyorsunuz çok güzel![]()
Yaniyorum yetiss![]()
Beklerim tatlimarzu hanım gerçekten çok çekicisiniz. size yazacağım.
Bende seni opuyorum gorusuruz tatlimGerçekten mi canım ya. Çok daha cezbedici oldun bi anda bunu duymamla. Mutlaka görüşeceğiz. Öpüyorum.
![]()
çok seksi![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!