Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltemle mutlu 1 saat

5 Şub 2020
118
115
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem hanım ile en sonunda gorustüm.Zaten doneceği yazıldiktan sonra foruma büyük bir merakla bekliyordum görüşmeyi.Benim sevdiğim tarzda olgun sohbeti ve yataği çok iyi bir kadın.Yani özel hayatinizdaki akışta yer alması gerekli bir kadın benim için ondan, kişiliğinden çok memnun kaldım bir daha görusmek için gün çekerim bundan sonra.Tesekkurler Meltem.

29 Tem 2023
183
106
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem hanım ile en sonunda gorustüm.Zaten doneceği yazıldiktan sonra foruma büyük bir merakla bekliyordum görüşmeyi.Benim sevdiğim tarzda olgun sohbeti ve yataği çok iyi bir kadın.Yani özel hayatinizdaki akışta yer alması gerekli bir kadın benim için ondan, kişiliğinden çok memnun kaldım bir daha görusmek için gün çekerim bundan sonra.Tesekkurler Meltem.
Güzel paylaşım için tesekkürler...

TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
159
554
Canımsın 🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar