- 7 Ocak 2021
- 222
- 272
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Meltem’le uzun zamandır görüşmek istiyor ancak referanslarındaki uygun zaman bulamama, randevu alamama serzenişlerini, devlet hastanesinde randevu bulmanın daha kolay olduğu dedikodularını (!) gördükçe fikrimi değiştiriyordum. Geçen hafta içinde, kendimin de anlayamadığı bir şekilde Meltem’le Whatsapp’dan yazışmaya başladım. Şans benden yanaydı bir hafta içinde randevu almayı başardım.
Buluşma anından sonrası tüm referanslarda anlatılan klasik bilgiler, Kadıköy’de mekan, çatı katı bir daire, sexi bir karşılama, istekli bir sevişme ve muhteşem final.
Tabii ki kendisiyle daha sonra da görüşeceğim (randevu alabilirsem), teşekkürler Meltem.
Bu arada yönetimden rica etsek Meltem’i klonlayabilir mi acaba? Böylece randevu sorunu çözülür.
Buluşma anından sonrası tüm referanslarda anlatılan klasik bilgiler, Kadıköy’de mekan, çatı katı bir daire, sexi bir karşılama, istekli bir sevişme ve muhteşem final.
Tabii ki kendisiyle daha sonra da görüşeceğim (randevu alabilirsem), teşekkürler Meltem.
Bu arada yönetimden rica etsek Meltem’i klonlayabilir mi acaba? Böylece randevu sorunu çözülür.