Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem ve muhteşem fiziği

bcdyzi Çevrimdışı
27 Mar 2018
138
297
Ne zamandır forumda izliyordum Meltem'i, baya övüyorlardı sonunda karar verdim gittim bugün. Randevu saatine uyması, istenilen şekilde hazırlanması 10 üzerinden 10. Kapıda karşılayışı, içeride sohbeti desen şahane. Yüz güzelliği zaten herşeyin önünde desem daha iyi. Ben normalde güzelliğe çok önem vermem bu işlerde ama Meltem'in güzelliğini ayrıca belirtmem gerek. Vücudu zaten efsane, resimlerden daha iyi. Performansı 10 üzerinden 20! Bi insan bu kadar mı uyumlu olur. Yani kapıdan çıktığımda içimde hiçbir ukde kalmadı. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle diyemicem çünkü hemen yarın için randevu kaptım. Keşke bağımlılık yapar diye uyarsaydınız.. Herkese Keyifli forumlar.

zodoko Çevrimdışı
14 Şub 2010
173
369
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım olmuş.. :) Teşekkürler..

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,374
1,547
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşımınız için teşekkürler

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036
Ne zamandır forumda izliyordum Meltem'i, baya övüyorlardı sonunda karar verdim gittim bugün. Randevu saatine uyması, istenilen şekilde hazırlanması 10 üzerinden 10. Kapıda karşılayışı, içeride sohbeti desen şahane. Yüz güzelliği zaten herşeyin önünde desem daha iyi. Ben normalde güzelliğe çok önem vermem bu işlerde ama Meltem'in güzelliğini ayrıca belirtmem gerek. Vücudu zaten efsane, resimlerden daha iyi. Performansı 10 üzerinden 20! Bi insan bu kadar mı uyumlu olur. Yani kapıdan çıktığımda içimde hiçbir ukde kalmadı. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle diyemicem çünkü hemen yarın için randevu kaptım. Keşke bağımlılık yapar diye uyarsaydınız.. Herkese Keyifli forumlar.

2.görüşmeninde sonucunda ancak yazabildim çok teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşünleriniz için tekrardan görüşmek dilegiyle

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
601
19
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım. Taraflara teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar