Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem ile harika görüşmeler.

lualua Çevrimdışı
27 Ağu 2013
93
40
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar, meltem ile daha önce sayısız kez görüşmüşümdür. Kendisi gerçekten çok sıcak ve samimidir.

Her görüşmede karşılama şekli evinin sıcaklığı ve güzel sohbeti beni gerçekten etkilemiştir.

Tam bir gfe tadında geçen tüm görüşmeler için gerçekten teşekkür ederim.

Özel anları anlatmayı sevmem kendisi hakkında yazılanlar az bile kalır, referansı geç yazdığım için kusura bakma meltemcim foruma çok giremiyorum.

Sevgiler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036
Merhabalar, meltem ile daha önce sayısız kez görüşmüşümdür. Kendisi gerçekten çok sıcak ve samimidir.

Her görüşmede karşılama şekli evinin sıcaklığı ve güzel sohbeti beni gerçekten etkilemiştir.

Tam bir gfe tadında geçen tüm görüşmeler için gerçekten teşekkür ederim.

Özel anları anlatmayı sevmem kendisi hakkında yazılanlar az bile kalır, referansı geç yazdığım için kusura bakma meltemcim foruma çok giremiyorum.

Sevgiler
Paylaşımın ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım 🙏🥰 her zaman görüşmek dileğiyle 😘

gölge

Normal Üye
2 Ocak 2020
27
13
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem hanım ile bende 2018 de görüşmüştüm.
çok naif çok sıcak ve güzel bir hanımefendi tekrar görüşmek istiyorum ama bir türlü ulaşamıyorum kendisine

25 May 2023
103
149
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım 🙏🥰 her zaman görüşmek dileğiyle 😘
Meltem hanım ile görüşmek istiyorum ama benim referanslarıda o tanımıyor forumdan olmalarına rağmen ah bir çözüm bulsak kavuşsak

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar