Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem Güzel

• Konbuyu başlatan k2gh
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
k2gh Çevrimdışı
21 Haz 2019
53
334
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar arkadaşlar; başlayalım ev merkezi konumda araçla gidecekler için yürüme mesafesinde 2 tane ispark var çok merkezi yerde sorun yaşamazsınız. Ev küçük içi dolu turşucuk gibi güzel temiz ve zevkli döşenmiş evde 2 adet patili var ama hiç üzmüyorlar sizi onların yeri ayrı.

Gelelim esas konulara evet güzel bir kadın ve resimde size ne vaat ediliyor yada siz en hayal ediyorsanız onu buluyorsunuz sağolssun beni kırmadı @MELTEM ve beni istediğim kıyafetler ile karışladı beni, muhabbeti ilgisi ikramları süperdi kendisi gibi. :)

Zaten fizik muhteşem kendiside konuya ciddi anlamda hakim. Detayları çok sevmem o anlar bana özel. Şunu bilin diye diyprum güzel bir kadın ve siz ona güzel davranır ve nazik olursanız da size karşı güzel ve nazik olur ( gerçi her kadın böyle ) hele birde seksi olmayıda zevk almayıda kendine meziyet edindi ise o kadın :) meltem gibi :) o zaman güzel 2 saat bakıoyrsunuz bir çırpıda geçmiş gitmiş.

Tekrarı olurmu olur. Ben yine mutlu olmak ve güzel vakit geçirmek için gittim. Gülen bir yüzle ve mutlu bir şekilde ayrıldım. Teşekkürler. @MELTEM

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
844
725
Meltem hanımın mamedine misafir olup, onu yaşamak, insanın ömrü ömür katar.
Paylaşım için teşekkürler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar arkadaşlar; başlayalım ev merkezi konumda araçla gidecekler için yürüme mesafesinde 2 tane ispark var çok merkezi yerde sorun yaşamazsınız. Ev küçük içi dolu turşucuk gibi güzel temiz ve zevkli döşenmiş evde 2 adet patili var ama hiç üzmüyorlar sizi onların yeri ayrı.

Gelelim esas konulara evet güzel bir kadın ve resimde size ne vaat ediliyor yada siz en hayal ediyorsanız onu buluyorsunuz sağolssun beni kırmadı @MELTEM ve beni istediğim kıyafetler ile karışladı beni, muhabbeti ilgisi ikramları süperdi kendisi gibi. :)

Zaten fizik muhteşem kendiside konuya ciddi anlamda hakim. Detayları çok sevmem o anlar bana özel. Şunu bilin diye diyprum güzel bir kadın ve siz ona güzel davranır ve nazik olursanız da size karşı güzel ve nazik olur ( gerçi her kadın böyle ) hele birde seksi olmayıda zevk almayıda kendine meziyet edindi ise o kadın :) meltem gibi :) o zaman güzel 2 saat bakıoyrsunuz bir çırpıda geçmiş gitmiş.

Tekrarı olurmu olur. Ben yine mutlu olmak ve güzel vakit geçirmek için gittim. Gülen bir yüzle ve mutlu bir şekilde ayrıldım. Teşekkürler. @MELTEM
paylaşim icin teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Lucadoodle

Normal Üye
5 Nis 2022
17
20
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Meltem çok özel ve güzeldir.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,358
1,542
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık

altanszzz Çevrimdışı

altanszzz

Normal Üye
8 Tem 2021
34
41
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık ne diyelim darısı başımıza :)

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036

Paylaşımın için çok teşekkür ederim canım tekrardan görüşmek dileğiyle 😊🥰

gölge

Normal Üye
2 Ocak 2020
27
13
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın için çok teşekkür ederim canım tekrardan görüşmek dileğiyle 😊🥰
merhaba meltem hanım...1 haftadır size ulaşmaya çalışıyorum her yerden ama nafile:) 3 sene önce görusmustuk pokerci ben... telefondan sms attım aradım ama ?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar