Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Melek Yüzlü Tatlı Dilli Çılgın Bebek

nash Çevrimdışı

nash

Normal Üye
19 Haz 2019
18
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bir cafede oturup kahvenizi yudumlarken içeriye 7'den 70'e bayan erkek farketmeksizin gözleri ile soyup soğana çevireceği bir afeti devranın girdiğini düşünün. Saat sormaya bile cesaret edemeyeceğiniz bu hanımefendi ile felekten bir gece geçirdiğinizi hayal edin. Bu satırları okurken bile kıpırdanmalara neden olan bu bayanla saatlerce sohbet edip sınırsızca seviştiğinizi, kahkahalar eşliğinde içkinizi yudumladığınızı düşünün. Kendisiyle randevuyu kararlaştırdığımız zaman benim forumdaki mesajları üşenmeden okuyup ne gibi eğilimlerim olduğunu bile düşünme inceliğini gösteren bir bayandan bahsediyorum. Benden önceki arkadaşların salondan yatak odasına geçişini yazdıkları karolarla kaplı koridorun bu kadar uzun olduğunu yaşayınca anladım 😀. Gitmeyenlere sözüm şudur ki: gidin beyler bu dostla dost olun ardınıza bile bakmayın. Selamlar saygılar burçdaşım 😀. Seviliyorsun

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Bir cafede oturup kahvenizi yudumlarken içeriye 7'den 70'e bayan erkek farketmeksizin gözleri ile soyup soğana çevireceği bir afeti devranın girdiğini düşünün. Saat sormaya bile cesaret edemeyeceğiniz bu hanımefendi ile felekten bir gece geçirdiğinizi hayal edin. Bu satırları okurken bile kıpırdanmalara neden olan bu bayanla saatlerce sohbet edip sınırsızca seviştiğinizi, kahkahalar eşliğinde içkinizi yudumladığınızı düşünün. Kendisiyle randevuyu kararlaştırdığımız zaman benim forumdaki mesajları üşenmeden okuyup ne gibi eğilimlerim olduğunu bile düşünme inceliğini gösteren bir bayandan bahsediyorum. Benden önceki arkadaşların salondan yatak odasına geçişini yazdıkları karolarla kaplı koridorun bu kadar uzun olduğunu yaşayınca anladım 😀. Gitmeyenlere sözüm şudur ki: gidin beyler bu dostla dost olun ardınıza bile bakmayın. Selamlar saygılar burçdaşım 😀. Seviliyorsun

Sevgili @nash,

Sonunda tanışabildik!,🤗🤗

Çoook keyifli bir akşam geçirdim, teşekkür ederim. Uzun uzun yazmayacağım ama tek cümle : Sen de çok sevildin. Akdeniz kıyılarına selam ederim, bir gün, oralarda ya da yakınlarında yaşayacağım, azıcık kaldı... ( Yaa yaa ne az ama olsun, umut fakirin ekmeği malum... 🤣🤣 )

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle..

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

Sevgiler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar