Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mavişlerime bir soruyla geldim 😂😂🙈🧚‍♀️🧚‍♀️😇

Atom123 Çevrimdışı

Atom123

Normal Üye
15 Haz 2021
28
57
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İncall görüşmede iş üstündeyken kızı çalıştıran kişi eve girmişti. En kötü deneyimlerimden biridir..

PorsIst Çevrimdışı
11 Eki 2021
150
217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1+1 minik evinde seviştikten sonra halay çekmeye başladık (naked) , çok bi alkolde almadık aslında , o anki müzik vurmuş da olabilir, ama unutulmaz bir geceydi..

23 Haz 2020
277
344
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kız üzerimde zıplarken ev arkadaşı pat diye kapıyı açıp içeri girdi çok korktu kız kapı açılınca ama sonra iş güzel bir grup sexle bitmişti güZeldi yani

cemaltın Çevrimdışı

cemaltın

Normal Üye
4 Eyl 2019
40
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evimde gece kulübünden ayarladığım bir tek gecelik ilişki esnasında, gecenin yarısında eski kız arkadaşım kapıya dayanmıştı 😂 Her ne kadar ayrılmış olsakta o anda pek hoş bir durum değildi

Bumblee Çevrimdışı
1 Şub 2022
59
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Mavişlerim bir gün başıma ya meraktan ya 😂😂😂🤭🤭 neyse konuyu uzatmıyorum 😬🥰

Forum içi yada forum dışı fark etmez görüşme esnasında partnerlerinizle yaşadığınız en ilginç aklınıza kazınan olay nedir 😅😅😂
Anal sex yaparken ağlamıştı.

10 Ocak 2022
43
27
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Forum içi yada forum dışı fark etmez görüşme esnasında partnerlerinizle yaşadığınız en ilginç aklınıza kazınan olay nedir 😅😅😂
Fuck body imi bir günde 14 kez orgazma ulaştırdım. Bende ilk kez günde 4 kez geldim. Kız çok azgindi bir daha böyle biri çıkmadı karşıma...

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir partnerle sevişirken,öyle dalmışız ki yataktan düşecektir az kalsın 😂

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
254
304
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
4 yada 5 ayın ardından aynı pembişle randevulaştık, neyse randevu saati geldi evine yakın bir yere park ettim aracımı, yürüyerek evin önüne geldim. Pembişi aradım kapıyı açık bıraktım hızlıca gir kimse görmeden dedi tamam dedim. Bu arada hatırlamaya çalışıyorum 2. katmıydı 3 müydü diye. Neyse çıkıyorum baktım kapı ardına kadar açık, hemen gir dedi ya hızlıca attım kendimi içeri, bizim pembiş sarışın, salonda esmer dışarı çıkmak için hazırlanmış ve telefonla konuşan bir bayan, evin eşyalarına bakınca ayıldım, YANLIŞ KATTA idim😬😳😳
Sonrası🥷aynı hızla kaçış😂😂😂

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok var da, bir tanesini yazalım yine: Duo için Kartal Uğur Mumcu'ya gitmiştim. Biri Tatar biri de bizden iki kadınla başladığımız duonun ikinci seansında, evsahibi olan yerli arkadaşın annesi, oğlu ve köpeği gelmişti eve. Onları idare etmek üzere, üzerinde bornozla salona gitmişti yaşı daha büyük olan kadın; biz de genç Tatar arkadaş ile gayet güzel bir diz çökmüş pozisyonda cimli finale ulaşmıştık. Neyse ki, ben son defa duşa geçene kadar diğer ev sakinleri gitmişti de, çıkışta sıkıntılı bir durum yaşamamıştık 😁

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,123
4,518
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yer ; Batum
Kazakistanlı yeni yağmış kar tanesi kadar güzel bir kızla anlaştık eve gittik
2. Seans tayız ama kıZın fiziği inanılmaz
Tam ben doggy de çalışıyorum kızını aradı hemde görüntülü
Acayip kötü oldum

Bir diğeri
Yer ; çorum genelevi
Kadın bana rakı ikram etti
Dedi sen bekle yerde uzan geliyorum
Bende baya yere uzandım çıplak
Meğersem kadının zevki buymuş
Erkeğe hükmetmek
Neyse seks iiyiydi

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,123
4,518
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnternetten aradım Beylikdüzü meşhur sitede bir kadına gittim
Dakka 1 gol 1
Elektrikler yok asansör bozuk
Neyse 7. Kata çıktım
Kapı açıldı 4 hatun hepsi ya çıplak ya bikinili saçlar başlar kuaförler fön makineleri birbirine girmiş
Gece için hazırlanıyorlar
Benim aşağı inmem 30 saniye sürdü
Daha da o meşhur siteye adım atmadım

EmreD

Normal Üye
2 May 2021
32
55
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2016 da news li siteden ajans üzerinden bı kızla görüşme ayarladım. Fotoları falan attılar baya tatlı kız ok dedim akşam 22 de bir saatlik görüşme. Kızın otele gittim kapı bi açıldı bana atılan fotolarla alakası yok. Ortalama diyebileceğimiz bir arkadaş. Ben kibarca senle ilgisi yok ama ben kandirildim o yüzden görüşmeden gideceğim dedim. Kız da haklısın ama eğer kalmak istersen manager a söylemeden yarı fiyata kalabilirsin dedi :) ben boş cikmayim diye kabul ettim ve baya güzel zaman gecirdik. Sonra çıkmak istediğimde kız senden çok hoslandim istersen beraber uyuyalım dedi, ben biraz korkak biraz şaşkın derken ikna oldum. Oynasarak güzel bı uyku çektik,sonra da sağlam bı sabah seksiyle ayrıldım oradan :) bir saat parası bile ödemeden gecelik görüşme yapmış olmuştum

Liner.motion Çevrimdışı
26 Ocak 2021
58
63
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kız arkadaşımla soyunduk, ateşli bir sevişmeye başladık, benim ufaklık yerinden çıkıp yanlış yere girince feryat figan acı ile kızın ateşi sönmüş bende eli boş kalmıştım…

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
254
304
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Enteresan bir olayım daha var aslında. Bostancı da 2 yıl görüştüğüm bir pembiş vardı, evinde görüşüyoruz. Dediki evi değiştirdim, yeni konumu atıyorum. Neyse açtım konumu Bostancı gösteri merkezine çok yakın bir yer, neyse konuma geldim. Ben şokkk😳😳😳
Adres benim üniversite deki kız arkadaşımın apartmanı. 😲😲😲
Daha bitmedi asıl şok daireye gelince, pembişin yeni daire, o kız arkadaşımın dairesi... 😵😵😵 Oo haaaaa demiştim.

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@Seda ATES bu konu bizi ilgilendiriyoo 🤣🤣🤣 hangi birini anlatsam bilemedim

Miltonhawkes Çevrimdışı
3 Haz 2020
67
77
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yabancı bi sevgilim vardı , birlilte olurken kendisi ile türkçe konuşmamı isterdi. Ben de o zamanlar dirty talktan utandıgım için normal sıradan şeyler anlatırdım, deli gibi azardı yine de ne bilsin :) Bi keresinde de kamikaze dalışıyla internetten buldugum bi partnere gitmiştim, iş üstündeyken kadın telefonda diğer randevusuna adres tarif ediyodu, iğrenç bi deneyimdi. Ondan sonra bırakıp ümreye gittim zaten. Birinde defalarca kez görüşüp artık arkadaş moduna geldiğim bir pembişle işimiz bittikten sonra , evden öylece çıktım. Sonra ücreti vermeyi unuttugum aklıma geldi , geri döndüm , o da kibarlığından hatırlatmamıştı bile .

Mhmbyrt

Normal Üye
7 Ara 2018
17
15
Cinsiyetiniz nedir?
Uzunca bir süre önce halkalıda bir eve gitmiştim. pembiş arkadaşıda oradaymış aynı zamanda. Yatak odasında çocuklarının fotoları vardı. Kötü olmuştum biraz ama grup yapınca o çok etkilemedi beni 😅😅🙈

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,278
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
4 yada 5 ayın ardından aynı pembişle randevulaştık, neyse randevu saati geldi evine yakın bir yere park ettim aracımı, yürüyerek evin önüne geldim. Pembişi aradım kapıyı açık bıraktım hızlıca gir kimse görmeden dedi tamam dedim. Bu arada hatırlamaya çalışıyorum 2. katmıydı 3 müydü diye. Neyse çıkıyorum baktım kapı ardına kadar açık, hemen gir dedi ya hızlıca attım kendimi içeri, bizim pembiş sarışın, salonda esmer dışarı çıkmak için hazırlanmış ve telefonla konuşan bir bayan, evin eşyalarına bakınca ayıldım, YANLIŞ KATTA idim😬😳😳
Sonrası🥷aynı hızla kaçış😂😂😂
😬😬😂😂

YOSUN GÖZLÜ

Normal Üye
16 Kas 2020
32
29
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tam ilişki esnasında pembişin diğer arkadaşı odaya dalıp kondomun varmı diye pembişime sorup çıkmasıydı.😂

mert92821

Normal Üye
4 Şub 2022
38
27
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nasıl olduğunu bilmediğimiz bir şekilde kondom yırtıldı ilişki sırasında

8 Kas 2020
267
470
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gittiğim masaj salonunda daha girişte mutlu son olduğunu söyleyip bayan arkadaşı kendim seçmemi istediler. Işletmeci de kadındı. Neyse ben bi arkadaşı seçtim odayı hazırlayım haber ederim dedi ben de işletme sahibi kadınla sohbet edip çay sigara içiyordum. O esnada yanımda nakit yok hesap kartından çeksek olur mu dedim kadın da pos cihazı yok ama benim arabaya benzin alırım sorun değil dedi. Neyse biz içeri geçtik ufak bi masaj sonra mevzuya girmişken iş üstündeyken işletme sahibi kadın pat diye içeri girdi. Şimdi dışarı çıkıyorum kartı ver de benzin alıyım dedi. Ben de tam gelmek üzereydim o refleks ile kalktım cüzdanı almaya giderken benimki bi patladı napacağımı bilemedim masöz kız hemen fırlayıp ağzına aldı kadının gözü önünde cim yaparak boşaldım kadın da gülüyordu bizim o halimize. Ben kartı ararken kız lavaboya tükürüp ağzını yıkıyordu kadın kusura bakmayın vs diyordu garip değişik hayatımdaki en farklı orgazm anımdı.

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
246
592
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çokta uzak olmayan bir geçmişte bu forumdan misafir olduğum bir hanımla son seansı gerçekleştirirken (neden bilmiyorum) boşalırken bağıra bağıra arşimedin suyu kaldırma prensibini eksiksiz söyledim.

nevermindalone

Normal Üye
26 May 2009
16
42
Cinsiyetiniz nedir?

Eskilerden bir pembiş vardı. Bir gece yarısı kendisine yazdım. Müsait olduğunu ve gelmemi istedi. Yanına gittim. Bayağa
alkollüydü. Dertleşmeye başladık. Gece 3 oldu artık çıplağız ama arkadaş modunda dertleştik. En son sabaha karşı müsaade istedim ve evime dönmüştüm. Neye niyet neye kısmet..

28 Nis 2021
211
237
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yakın bir tarihte Bursa'da bir otelin spa merkezinde masaj adı altında Azeri bir hatuna gittim, kese köpük masaj full paket aldım, hatunu da tanıyorum daha önceden de beraber olduk. Neyse masajı hallettik odada 1 seans yapıştırma, hamama geçtik. Ben hatunu kurnaya doğru domaltip yapıştırma aşamasındayim gidip geliyorum libido tavan, bir baktım hatun çeşmeden su içiyor lıkır lıkır, dedim "napiyosun sen?" Cevap "susamışam ne edek?"🙈

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir sabah facesitting ile uyandım ve 69’a evrildi, muhteşemdi.

Tourbillon

Normal Üye
23 Ocak 2022
2
2
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bundan 5-6 yıl önce Almanya’ya iş seyahatine gitmiştim. Frankfurt yakınındakiçok meşhur bir FKK’da daha önceden tanıdığım ve bir kaç kez görüştüğüm şahane vücudu ve çok güzel yüzü olan alman hatun ile a-level başladık cow girl pozisyonundayken bir müddet sonra ufaklığın girdiği bölgeden sıcak ve kahverengi bir sıvı geldi 😳🙈. Tüm modum düştü hemen duşa girip uzun bir süre yıkandım.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çokta uzak olmayan bir geçmişte bu forumdan misafir olduğum bir hanımla son seansı gerçekleştirirken (neden bilmiyorum) boşalırken bağıra bağıra arşimedin suyu kaldırma prensibini eksiksiz söyledim.
Bizim bi arkadaş da geğirerek, biz tam 7 cüceyiz 14 kollu bir deviz i söylerdi, tabii iş başında değilken (ya da belki orada da yapmıştır, ama doğal olarak ben orada değildim :ROFLMAO:)

Mojosi

Normal Üye
23 Kas 2022
2
1
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yakın bir tarihte Bursa'da bir otelin spa merkezinde masaj adı altında Azeri bir hatuna gittim, kese köpük masaj full paket aldım, hatunu da tanıyorum daha önceden de beraber olduk. Neyse masajı hallettik odada 1 seans yapıştırma, hamama geçtik. Ben hatunu kurnaya doğru domaltip yapıştırma aşamasındayim gidip geliyorum libido tavan, bir baktım hatun çeşmeden su içiyor lıkır lıkır, dedim "napiyosun sen?" Cevap "susamışam ne edek?"🙈
Selamlar, şifreli bir şekilde alabilir miyiz mekanik ismini?

mcgregormc Çevrimdışı
6 Eki 2020
144
118
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben iki kızla birlikte arabada iş üstünde yakalanmıştım. Arkadaşlar arabada 2 kadını görünce anlam veremeyip iyi akşamlar diyerek gitmişlerdi 🤣

Scarface1977 Çevrimdışı
21 Şub 2022
60
55
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kış vaktiydi, üni yılları apartmanın otoparkında kız arkadaşımın arabasının arka koltuğunda otururken biri cama vurdu hareretli bir şekilde. Camlar buğu olmuş hiçbir yer görünmüyor. Bir açtım bizim apt görevlisi. Haaa sen miydin dedi. İşgüzar yönetici arabayı tanımayınca git bak ne oluyor demiş. Bak şimdi bile hatırlayınca sinir oldum.

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,123
1,994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
News'li siteden yabancı bir hatunla Yeşil otelde buluştum. Güzel bir hatundu. İyi bir ön sevişmeden sonra iş pozisyonlara gelince hatun bir parmağını kendi arka tarafına sokmaya başladı. Dikkatimi çekti tabi. İstesen ben yardımcı olabilirim bu konuda dedim :ROFLMAO:
Hayır sadece kendim yapmak istiyorum o şekilde hoşuma gidiyor deyince benim için enteresan bir birliktelik oldu. Tüm pozisyonlarda neredeyse o parmak içerideydi :ROFLMAO:

rucco4stars Çevrimdışı
22 Mar 2021
179
180
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bir partner ile sevişirken , dakikalar bitmiyor.
Sürekli gidiyorum,geri dönüyorum.
1 saat 1 buçuk saat yok. Bir ara baktım. Kondom yok.
Kondom partnerimde kalmis.
Sonra bekle 1 saat😂😂😂 yani içeride...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar