kızılsakal
Normal Üye
- 30 Ağu 2020
- 41
- 68
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar forum ahalisi, @Masöz Ezgi ile görüşmem oldu deneyimleri paylaşmak isterim. Öncelikle iletişimimiz gayet verimliydi benden kaynakli iptal olma durumunu utana sıkıla kendisine anlatsamda ayip ettigimi farkettim cünkü buluşma noktasina geçmişti ve hemen toparladim anlayişla karşiladi sag olsun, komşu ilden gelmem nedeniyle trafigide düşünerek erken çıktım yola, buluşma öncesi gerginligimi azaltmak icin yakindaki avm de takildim, ufakta bi kazaya karistik iyice gerildim, huyumdur görüşmeden önce hanimefendileri inceler yorumlari okurum, olumsuz yorumlarinda etkisiyle önyargi ile evine tedirgin gittim, ama şu kadarini söyliyim ben olumsuz yorumlara katilmiyorum. Kendisi cana yakın, dinlemeyi de anlatmayida biliyor karşısinda sıkılmiyorsunuz, zaten bicir bicir bir kadin (en sevdigim). Konuşmasi ve tavirlari bana çok tatli geldi. Hareketleri içten ve samimiydi, ben sohbetimizden çok keyif aldim. Beni yeni taniyanlar sert mizacli kaba saba biri sanir ama sonradan canayakin biri oldugumu anlayinca ortam yumuşar, ezgi ilede aynisi oldu, cabuk isindik birbirimize diyebilirim.
Evinin temizligi duzeni bence kusursuzdu, dikkat ederim yani, ikramlari gayet yerindeydi ben bir kusur göremedim.
Gelelim yataga, yüz güzelligine laf edemem allah çarpar, minyon tip bi hatun ama arkadaş o kalçalar nedir beni benden aldi diyebilirim. Orali gayet başarili. Gerisi bana kalsin ama kondom yine başima bela oldu. Sonradan ezginin durumu çözümlemesiyle dümeni kendisine biraktim vee bingoo. Hatun tam benim kalemim burasi net. Kişisel düşüncem ezgi kimyasi uyan misafiriyle daha verimli seans yaşiyor. Ben kendisini tanidigima çok memnun oldum, tekrar tekrar ziyaret edecegim hatun kişilerden.
Yaşattigin güzel anlar, sicak kanli samimi sohbetin ve anlayişin icin tesekkur ederim
Evinin temizligi duzeni bence kusursuzdu, dikkat ederim yani, ikramlari gayet yerindeydi ben bir kusur göremedim.
Gelelim yataga, yüz güzelligine laf edemem allah çarpar, minyon tip bi hatun ama arkadaş o kalçalar nedir beni benden aldi diyebilirim. Orali gayet başarili. Gerisi bana kalsin ama kondom yine başima bela oldu. Sonradan ezginin durumu çözümlemesiyle dümeni kendisine biraktim vee bingoo. Hatun tam benim kalemim burasi net. Kişisel düşüncem ezgi kimyasi uyan misafiriyle daha verimli seans yaşiyor. Ben kendisini tanidigima çok memnun oldum, tekrar tekrar ziyaret edecegim hatun kişilerden.
Yaşattigin güzel anlar, sicak kanli samimi sohbetin ve anlayişin icin tesekkur ederim