Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maraton devam ediyor...

Legolas31200

Normal Üye
27 Kas 2021
11
60
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forumdaşlar, salı günü yesimle yapmış olduğum görüşmeden bir sonraki gün bu sefer durağım öykü ve hayal. İncall bir görüşme gerçekleştirdik . Aslında ben outcall istemiştim ama sonra kızları Anadolu yakasına kadar yormayayip centilmenlik yaptım ve incalla çevirdik görüşmeyi. Kizlar gerçekten çok sıcak karşıladılar beni sanki çok eskiden beri tanisiyormus hissiyatı oluştu bende. Sohbetleri harikaydı zamanın nasıl geçtiğini anlamadım , hatta sohbet o kadar sariyor ki kizlar hadi içeri geçelim diye beni uyariyordu. Kızları ayrı ayrı değerlendirmek gerekirse ; hayal daha uçarı tam bir kızzz (bu yazdığımı okuduğunda muhtemelen kahkaha atacaktır 😂😂😂) öykü ise daha ağır başlı bir kiz , tam dengeyi yakalamışlar yani. Yatak kısmına gelince , daha önce de grup tecrübelerim olmuştu ama bu ikili gibi uyumlusunu ilk defa görüyorum, birbirleriyle sevişmeleri falan inanılmaz güzeldi. Sonuç olarak çok memnun bir sekilde yanlarından ayrıldım. İkisine de herşey için çok çok teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ÖYKÜ-HAYAL Çevrimdışı
21 Eki 2022
106
358
Sevgili forumdaşlar, salı günü yesimle yapmış olduğum görüşmeden bir sonraki gün bu sefer durağım öykü ve hayal. İncall bir görüşme gerçekleştirdik . Aslında ben outcall istemiştim ama sonra kızları Anadolu yakasına kadar yormayayip centilmenlik yaptım ve incalla çevirdik görüşmeyi. Kizlar gerçekten çok sıcak karşıladılar beni sanki çok eskiden beri tanisiyormus hissiyatı oluştu bende. Sohbetleri harikaydı zamanın nasıl geçtiğini anlamadım , hatta sohbet o kadar sariyor ki kizlar hadi içeri geçelim diye beni uyariyordu. Kızları ayrı ayrı değerlendirmek gerekirse ; hayal daha uçarı tam bir kızzz (bu yazdığımı okuduğunda muhtemelen kahkaha atacaktır 😂😂😂) öykü ise daha ağır başlı bir kiz , tam dengeyi yakalamışlar yani. Yatak kısmına gelince , daha önce de grup tecrübelerim olmuştu ama bu ikili gibi uyumlusunu ilk defa görüyorum, birbirleriyle sevişmeleri falan inanılmaz güzeldi. Sonuç olarak çok memnun bir sekilde yanlarından ayrıldım. İkisine de herşey için çok çok teşekkür ederim.bi

Sevgili forumdaşlar, salı günü yesimle yapmış olduğum görüşmeden bir sonraki gün bu sefer durağım öykü ve hayal. İncall bir görüşme gerçekleştirdik . Aslında ben outcall istemiştim ama sonra kızları Anadolu yakasına kadar yormayayip centilmenlik yaptım ve incalla çevirdik görüşmeyi. Kizlar gerçekten çok sıcak karşıladılar beni sanki çok eskiden beri tanisiyormus hissiyatı oluştu bende. Sohbetleri harikaydı zamanın nasıl geçtiğini anlamadım , hatta sohbet o kadar sariyor ki kizlar hadi içeri geçelim diye beni uyariyordu. Kızları ayrı ayrı değerlendirmek gerekirse ; hayal daha uçarı tam bir kızzz (bu yazdığımı okuduğunda muhtemelen kahkaha atacaktır 😂😂😂) öykü ise daha ağır başlı bir kiz , tam dengeyi yakalamışlar yani. Yatak kısmına gelince , daha önce de grup tecrübelerim olmuştu ama bu ikili gibi uyumlusunu ilk defa görüyorum, birbirleriyle sevişmeleri falan inanılmaz güzeldi. Sonuç olarak çok memnun bir sekilde yanlarından ayrıldım. İkisine de herşey için çok çok teşekkür ederim.
Bu güzel referansın için çok teşekkür ederiz 😍..seninle sohbet etmek gerçekten çok keyifliydi .🤩en kısa zamanda tekrarını dileriz öpüyoruz çok çok 😘😘(yuzuklerim efendisi)💍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar