Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Manalı bakışlarında boğulduğum ❤️❤️

Baybarss

Normal Üye
16 May 2022
34
150
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cümlelerime başlamadan önce kendisiyle tanışma fırsatı verdiği için ve kıymetli zamanını bana ayırdığı için sonsuz teşekkür ediyorum.
Bugün İncilay Hanımla çok ama çok kıymetli ve de eğlenceli dakikalar geçirdik.
Kendisi o kadar içten, misafirperver ve de çok iyi bir dinleyici ki baby face yüzüne bakıp sabahlara kadar sohbet edebilirsiniz. Kendisine ikramları içinde çok ama çok teşekkür ediyorum. ❤️❤️
Bir o kadar genelkültürü yüksek sohbet etmeyi de seven birisi ki onu dinlerken adeta hayran kaldım kalmamakda elde değil.
Özel anılarımız ise aklımda ve kalbimdr en güzel anı olarak kalacak 😊
Bugün ben aslında Forumun en özel Partneri ile tanıştım ❤️💙💚🧡
Yolum biraz uzaktı ve beni merak edip sorması beni ayrıca mutlu ve değerli hissettirdi ❤️
Bütün güzelllikler hep seninle olsun 🙏😊
Güzel yüzüne bakmaya doyamadığım 🧡💚💙❤️

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,490
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cümlelerime başlamadan önce kendisiyle tanışma fırsatı verdiği için ve kıymetli zamanını bana ayırdığı için sonsuz teşekkür ediyorum.
Kendisi o kadar içten, misafirperver ve de çok iyi bir dinleyici ki baby face yüzüne bakıp sabahlara kadar sohbet edebilirsiniz. Kendisine ikramları içinde çok ama çok teşekkür ediyorum. ❤️❤️
Bir o kadar genelkültürü yüksek sohbet etmeyi de seven birisi ki onu dinlerken adeta hayran kaldım kalmamakda elde değil.
Yolum biraz uzaktı ve beni merak edip sorması beni ayrıca mutlu ve değerli hissettirdi ❤️
paylaşım için teşekkürler

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442

Bitanem bu güzel yazıya vakit ayırdığın nezaketin, hoş sohbetin ve güzel çiçeklerin için çok teşekkür ederim. Kendin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın umarım. Seni tanıdığıma çok memnun oldum öpüyorum seni bitanem görüşmek üzere 😘🌸💐💕

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,490
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bitanem bu güzel yazıya vakit ayırdığın nezaketin, hoş sohbetin ve güzel çiçeklerin için çok teşekkür ederim. Kendin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın umarım. Seni tanıdığıma çok memnun oldum öpüyorum seni bitanem görüşmek üzere 😘🌸💐💕
Umarim birgün bizde tanişeiz incilay hanim

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

wann35

Normal Üye
23 Ağu 2019
32
19
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler.

Baybarss

Normal Üye
16 May 2022
34
150
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de senin gibi zarif bir hanımefendiyle tanıştığım için çok mutluyum bana kıymetli vaktini ayırdığın için teşekkür ediyorum 😊❤️🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar