Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Latin

6 Tem 2017
275
198
Cinsiyetiniz nedir?
Geçen hafta bir akşam Ceren hanıma yazmam ile 1 saat sonrasına program ayarladık. Eski pozlarından istediğim yeşil geceliği şuan olmadığından giyemeyeceğini ama zaten güzel giyindiğini söyleyip beni beklediğini söyledi. Evine girmem ile beni sıcak karşıladı, giydiği kombini değiştirme imkanı var ise değiştirmesini rica ettim ve beni kırmayıp biraz daha güzel kombini giymesi güzel incelikti teşekkür ederim. Evi de çok şirin ve güzel. Kendisi sohbeti güzel, kültürlü ve kaliteli biri. Uzun sohbetten sonra Maç için stadyumuna geçtik, maç öncesi ısınma hareketleri güzeldir ve benim için önemlidir biraz orada geri planda durup orada tam anlaşamasak da maçın en önemli anında altın golümü güzel attım ve seyirci mutlu oldu. İsteklerimi kırmadı. Maç sonrası da uzun muhabbet laf lafı açtı, kendisinin müsait zamanı da vardı baya uzun kaldım, sohbet ettik, kendisine teşekkür ederim :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
1,806
1,537
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen hafta bir akşam Ceren hanıma yazmam ile 1 saat sonrasına program ayarladık. Eski pozlarından istediğim yeşil geceliği şuan olmadığından giyemeyeceğini ama zaten güzel giyindiğini söyleyip beni beklediğini söyledi. Evine girmem ile beni sıcak karşıladı, giydiği kombini değiştirme imkanı var ise değiştirmesini rica ettim ve beni kırmayıp biraz daha güzel kombini giymesi güzel incelikti teşekkür ederim. Evi de çok şirin ve güzel. Kendisi sohbeti güzel, kültürlü ve kaliteli biri. Uzun sohbetten sonra Maç için stadyumuna geçtik, maç öncesi ısınma hareketleri güzeldir ve benim için önemlidir biraz orada geri planda durup orada tam anlaşamasak da maçın en önemli anında altın golümü güzel attım ve seyirci mutlu oldu. İsteklerimi kırmadı. Maç sonrası da uzun muhabbet laf lafı açtı, kendisinin müsait zamanı da vardı baya uzun kaldım, sohbet ettik, kendisine teşekkür ederim :)
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Güzel yorumun için ben teşekkür ederim baby😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar