Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme La petite princesse

farzedelim Çevrimdışı
2 Nis 2021
37
131
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mini mini lissa ile 1.5-2 ay önce görüşecektik normalde fakat zamanları uyduramadığımız için hasretimiz biraz uzadı ki 6-7 ay olmuş görüşmeyeli. Her zaman ki samimi mesajlaşmalarımızdan sonra oteli ayarlayıp gün saymaya başlamıştım. Sayılı gün olmuş olacak ki hızlı da geçti.

Otele biraz erken gelip beklemeye koyuldum. Kapı mı tıklayordu yoksa kalp atışlarım mıydı gelen sesler anlayamadım. Biraz duraksadıktan sonra kapıyı açar açmaz kapıda bekleyen evin kedisi gibi içeri hızlıca süzülüp sarılıverdi. "Hop hemşerim nereye?" demeye fırsat kalmadı. Gelen o muydu yoksa oda servisi miydi bana sarılan o hengamede anlayamadım. Aramıza biraz mesafe girince güzel yüzü ve gülümsemesiyle "Ben geldim!" diyordu.

"Saçların!" dedim "ne kadar güzel olmuş! Ah! çok yakışmış!". Mont çıkarma merasiminden sonra saçlarının çok yakıştığından bahsettim yarım saat boyunca. Tabii o beni dinlememiş olacak ki. "Bende bir değişiklik fark etmedin mi :(" dedi. "Saçların!" dedim. "Saçların çooook güzel olmuş". "Zorla kendime yorum yaptırırım işte böyle" diyerek son dakika golüyle galibiyeti getiren futbolcu gibi gülümsüyordu. Saçları güzel olmuş :) En sevdiğim renk.

Normalde sohbetlere katılmakta zorlanan biri olarak onun yanında bir miktar dilim çözülüyor. Gülüyorum (öyleyse öpeceğim) ruh haline giriyorum. Yine zamanı havada uçuşan kelimelerle yediğimizi farkedip onu kollarıma alıyorum. Güzel gözleri, çiçek kokan teninde kaybolmak üzere odanın yolunu tutuyoruz. Kollarımda camdan bir vazo varmış gibi dikkat etmeye çalışıyorum ki bir yerlere çarparsam tuzla buz olacak gibi hissediyorum. ( Evet tamam geçmişte çarpmış olabilirim :üzgünsurat: )

*censored*
Zarif, pürüzsüz ve ince vücudunun kıvrımlarında kaybolmak üzere yola çıkmıştım. Önce buzla kaplı kapıya vardım. Kapının önünde nefes alış verişim o kadar hızlanmış olacak ki kapı aralanmaya, buzlar çözülmeye, kelimesiz sözcüklerim yerine ulaşmışa benziyordu. Buzullar eridikçe kapı da ıslanıyor, dil döktüğüm topraklar çiçek açmaya başlıyordu. Dünyalar birleşmiş, birden iki dünya yeni bir dünya olmuş ve ilk bahar gibi cennete dönmüştü.
*censored*

Kısa bir masal arasından sonra tekrar keyifli sohbetimize geri döndük. Laflar lafları açıp gözler, eller de rahat duramayınca ikinci bir keşif için yola koyulduk. Her anın ve dakikanın keyfi ve tatlı anısını zihnime kazımaya çalıştım ve yine çok keyifli bir gece geçirmiş oldum.
Yürüdüğün yollarda ardından çiçekler bıraktığına eminim, önündeki yollar da olabildiğince çiçekli olsun tatlı kadın . Güzel gece için tekrardan teşekkürler. 🌸 🌸

Ekli dosyalar

• 91IFjtyypCL.jpeg
    91IFjtyypCL.jpeg
    232.1 KB · Görüntüleme: 201
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
harika paylasim icin tesekkürler:) sevismenize saglik:)

23 Kas 2021
52
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
teşekkürler güzel paylaşımın için

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaderimiz aynı @farzedelim ben de küçük talihsizlikler sonucu görüşememiştim ne diyelim sonumuz da aynı olsun :LOL: Olmalı... Olacak di mi evet olacak olacak 😂😂😂

🙏

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel tasvirlerle süslü hoş bir anlatim olmuş.👌 Tebrik ederim. 👏
Anılarım canlandı nedense 😁
Severiz bebo yu bizde inceden🤗

Payton Çevrimdışı

Payton

Normal Üye
4 Ara 2021
30
39
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler inş görüşebiliriz listemde. Emeğinize sağlık

Kemal Tanca Çevrimdışı
1 Eki 2020
407
369
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mini mini lissa ile 1.5-2 ay önce görüşecektik normalde fakat zamanları uyduramadığımız için hasretimiz biraz uzadı ki 6-7 ay olmuş görüşmeyeli. Her zaman ki samimi mesajlaşmalarımızdan sonra oteli ayarlayıp gün saymaya başlamıştım. Sayılı gün olmuş olacak ki hızlı da geçti.

Otele biraz erken gelip beklemeye koyuldum. Kapı mı tıklayordu yoksa kalp atışlarım mıydı gelen sesler anlayamadım. Biraz duraksadıktan sonra kapıyı açar açmaz kapıda bekleyen evin kedisi gibi içeri hızlıca süzülüp sarılıverdi. "Hop hemşerim nereye?" demeye fırsat kalmadı. Gelen o muydu yoksa oda servisi miydi bana sarılan o hengamede anlayamadım. Aramıza biraz mesafe girince güzel yüzü ve gülümsemesiyle "Ben geldim!" diyordu.

"Saçların!" dedim "ne kadar güzel olmuş! Ah! çok yakışmış!". Mont çıkarma merasiminden sonra saçlarının çok yakıştığından bahsettim yarım saat boyunca. Tabii o beni dinlememiş olacak ki. "Bende bir değişiklik fark etmedin mi :(" dedi. "Saçların!" dedim. "Saçların çooook güzel olmuş". "Zorla kendime yorum yaptırırım işte böyle" diyerek son dakika golüyle galibiyeti getiren futbolcu gibi gülümsüyordu. Saçları güzel olmuş :) En sevdiğim renk.

Normalde sohbetlere katılmakta zorlanan biri olarak onun yanında bir miktar dilim çözülüyor. Gülüyorum (öyleyse öpeceğim) ruh haline giriyorum. Yine zamanı havada uçuşan kelimelerle yediğimizi farkedip onu kollarıma alıyorum. Güzel gözleri, çiçek kokan teninde kaybolmak üzere odanın yolunu tutuyoruz. Kollarımda camdan bir vazo varmış gibi dikkat etmeye çalışıyorum ki bir yerlere çarparsam tuzla buz olacak gibi hissediyorum. ( Evet tamam geçmişte çarpmış olabilirim :üzgünsurat: )

*censored*
Zarif, pürüzsüz ve ince vücudunun kıvrımlarında kaybolmak üzere yola çıkmıştım. Önce buzla kaplı kapıya vardım. Kapının önünde nefes alış verişim o kadar hızlanmış olacak ki kapı aralanmaya, buzlar çözülmeye, kelimesiz sözcüklerim yerine ulaşmışa benziyordu. Buzullar eridikçe kapı da ıslanıyor, dil döktüğüm topraklar çiçek açmaya başlıyordu. Dünyalar birleşmiş, birden iki dünya yeni bir dünya olmuş ve ilk bahar gibi cennete dönmüştü.
*censored*

Kısa bir masal arasından sonra tekrar keyifli sohbetimize geri döndük. Laflar lafları açıp gözler, eller de rahat duramayınca ikinci bir keşif için yola koyulduk. Her anın ve dakikanın keyfi ve tatlı anısını zihnime kazımaya çalıştım ve yine çok keyifli bir gece geçirmiş oldum.
Yürüdüğün yollarda ardından çiçekler bıraktığına eminim, önündeki yollar da olabildiğince çiçekli olsun tatlı kadın . Güzel gece için tekrardan teşekkürler. 🌸 🌸
Güzel ve gözle görülen net değişiklikleri açık yürekle dile getiren deneyim anlatımı için teşekkürler keşke minilisanın bu değişimine bizde tanık olabilsek😍😍😍

Nikola Çevrimdışı
11 Ocak 2019
284
301
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifli paylaşımın için teşekkürler, buzlu kapı ve dil dökme kısmında eyvah yapıştı maviş dedim ama ateşine sağlık 😇

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,606
2,847
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

burakol86

Normal Üye
27 Ağu 2021
42
80
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Anadolu yakası beni çağırıyor kaç haftadır.

234234324ewsd

*censored*
*censored*

Sabah sürprizi oldu bana bu paylaşım.♥️
sıcaklığımızdan ve tatlı sohbetimizden hiçbir şey kaybetmeden tekrar bir araya gelebildiğimize çok mutluyum. Seni görmek ve vakit geçirmek çok güzeldi yine. Kaza da yapmadık şükür… Sadece saçıma yaptığın iltifatı dinlemeyip tekrarlattım Nolmuş :p
Çok öptüm seni,çiçek sensin.
Günün güzel geçsin dilerim.🌸

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,246
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir dille yazılmış paylaşım için teşekkürler... 👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar