- 13 Eyl 2021
- 1,026
- 1,923
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Güzel hanımefendiler ve saygıdeğer beyefendiler
Sonda soyliyecegimi baştan soyliyim. Gerçekten muazzam bir akşam geçirdim.
Benim için çok degerli bir insanla. Beni tanıyanlar Lisa ile ilgili düşüncelerimi az çok bilirler. Şimdi o düşüncelerim percinlenerek arttı.
Eve ilk adım attığımdan çıkana kadar yaşanan her şey harikaydi. Bir kere özlemişim. Duru güzelliğini, minyon vücut hatlarını, kocaman gulen gözlerini, tenini, sohbetini ve tabi sevismesini.
Farklı bir kadın.Müzik zevki, hayata bakışı, idealleri, cool duruşu . Bilmiyorum ben mi abartiyorum dicem ama onu tanıyanlar da benimle aynı gorustedirler eminim. Neyse len tamam geciyorum mevzuya bekleyin az
Dejavu diye bir şey var bilirsiniz, benim kaynimda da var
(araya bir espri patlayalım da fazla ormantik olmayayım) karizma falan cizilmesin
. Ne diyordum dejavu, geçen referansı okuyanlar bilir (okumadiysaniz okuyun hasta etmeyin adami) orda şöyle bir sahne vardı Lisa saçlarını atmıştı yana doğru stemsizce ve o muazzam boynu ortaya çıkmıştı bende saldıray modunu açmıştım.Heh iste aynı şey yine oldu. Farkı ben bu sefer yatak odasına kadar bekleyemedim. Sonrası mi valla ne siz sorun ne ben soyliyim. Sadece Lisa bir ara, (nabzim kaç olduysa artık) bu ses ne len kalbinin atışını duyuyorum dedi.
Veeee beklenen annn.... Tahminleri alayım
Evet bildiniz yüzüme oturdu
nefisarika bir manzaraydi
(yeni kelime bu patenti bende). İşte ardindan biseyler biseyler, çok ayıp şeyler oldu 

Velhasılkelam İki insan birbirini az çok taniyinca, sınırlarını bilince gerçekten keyifli görüşme oluyor. Bunu da günün anlam ve önemi için buraya bırakayım.
Bebom, güzel insansın, akıllı, prensipli, bu ortamda tanıdığım değerli kadınlardan birisin. Seninle yaşadığım anlar bana keyif veriyor.
Tekrar gorusene kadar kendine super bak. Öpüyorum her yerinden

Dilsizseytan

Sonda soyliyecegimi baştan soyliyim. Gerçekten muazzam bir akşam geçirdim.
Benim için çok degerli bir insanla. Beni tanıyanlar Lisa ile ilgili düşüncelerimi az çok bilirler. Şimdi o düşüncelerim percinlenerek arttı.
Eve ilk adım attığımdan çıkana kadar yaşanan her şey harikaydi. Bir kere özlemişim. Duru güzelliğini, minyon vücut hatlarını, kocaman gulen gözlerini, tenini, sohbetini ve tabi sevismesini.
Farklı bir kadın.Müzik zevki, hayata bakışı, idealleri, cool duruşu . Bilmiyorum ben mi abartiyorum dicem ama onu tanıyanlar da benimle aynı gorustedirler eminim. Neyse len tamam geciyorum mevzuya bekleyin az

Dejavu diye bir şey var bilirsiniz, benim kaynimda da var

Veeee beklenen annn.... Tahminleri alayım

Evet bildiniz yüzüme oturdu

Velhasılkelam İki insan birbirini az çok taniyinca, sınırlarını bilince gerçekten keyifli görüşme oluyor. Bunu da günün anlam ve önemi için buraya bırakayım.
Bebom, güzel insansın, akıllı, prensipli, bu ortamda tanıdığım değerli kadınlardan birisin. Seninle yaşadığım anlar bana keyif veriyor.
Tekrar gorusene kadar kendine super bak. Öpüyorum her yerinden

Dilsizseytan