Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kylie Minogue ile bir aksam :)

theskip

Normal Üye
20 Eyl 2020
9
60
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonunda tanistik, ne diyecegimi de pek bilmiyorum yavan bir referans olabilir. Daha dogrusu ne yazsam az kalir gibi bir durum soz konusu. Eve giriyosun icerde Tame Impala caliyo, ben simdi ne diyim yani.

Saatlerle olculen bir surede hic tanimadigin bir insanla maksimum ne kadar gulup eglenebilirsin, ne kadar ayni dili konusabilirsin artik biliyorum; dun aksami bu sekilde ozetleyebilirim. Ayni sey kendisi icin de gecerli midir bilmiyorum, umarim kirici bir sey yapmamisimdir. Bisey varsa bam gum carpabilirsin yuzume @Minilissa , zaten dobralikta bir dunya markasisin :)

Bu arada bir sonraki gorusmemize kadar (allah rizasi icin 2 sene surmesin 😬) deri pilot ceketi isini soz veremesem de cozmeye calisicam, cesitli planlarim var. Kadikoy bir Top Gun Charlotte kazansin 🤘

Iyi ki varsin, umarim hayatinda her sey gonlunce olur 🥂

Merak eden varsa prosedur icabi sunlari da yazayim: Evi cok merkezi. Tertemiz. Park yeri bulamazsiniz kendiniz ugrasmayin, o park yeri isini soyluyor, cok yakin zaten. Marmarayla gidip iki dakka yururum demeyin, ben yedim o b*ku, hic gerek yok, fresh fresh gidin arabanizla/taksiyle.

Bunlar disinda kendisiyle gecireceginiz vakit size muhtemelen vizyon katacagi icin o oyle mi bu boyle mi diye dusunecek pek bir sey yok. Uslu bir sirin olun ve belki Minilissa’yla tanisin.

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,122
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli referans için teşekkürler (y)
Tame İmpala, New Person, Same Old Mistakes'i tekrar tekrar dinlemiştim kendisinin yanından ayrıldığımda 🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

234234324ewsd

Çok teşekkür ederim her şey ve güzel referansın için,hiç yavan olmamış. Kalemine sağlık :p
Benim için de keyifliydi,geç olsun güç olmasın diyelim.
Top gun ceket detayı gözümü parlattı,şansımız yaver gider umarım.🥹🤲🏻
Çok memnun oldum,umarım her şey istediğin gibi olur senin için de. Tekrar görüşmek üzere diyor ve öpüyorum.🌺

29 Tem 2023
183
106
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonunda tanistik, ne diyecegimi de pek bilmiyorum yavan bir referans olabilir. Daha dogrusu ne yazsam az kalir gibi bir durum soz konusu. Eve giriyosun icerde Tame Impala caliyo, ben simdi ne diyim yani.

Saatlerle olculen bir surede hic tanimadigin bir insanla maksimum ne kadar gulup eglenebilirsin, ne kadar ayni dili konusabilirsin artik biliyorum; dun aksami bu sekilde ozetleyebilirim. Ayni sey kendisi icin de gecerli midir bilmiyorum, umarim kirici bir sey yapmamisimdir. Bisey varsa bam gum carpabilirsin yuzume @Minilissa , zaten dobralikta bir dunya markasisin :)

Bu arada bir sonraki gorusmemize kadar (allah rizasi icin 2 sene surmesin 😬) deri pilot ceketi isini soz veremesem de cozmeye calisicam, cesitli planlarim var. Kadikoy bir Top Gun Charlotte kazansin 🤘

Iyi ki varsin, umarim hayatinda her sey gonlunce olur 🥂

Merak eden varsa prosedur icabi sunlari da yazayim: Evi cok merkezi. Tertemiz. Park yeri bulamazsiniz kendiniz ugrasmayin, o park yeri isini soyluyor, cok yakin zaten. Marmarayla gidip iki dakka yururum demeyin, ben yedim o b*ku, hic gerek yok, fresh fresh gidin arabanizla/taksiyle.

Bunlar disinda kendisiyle gecireceginiz vakit size muhtemelen vizyon katacagi icin o oyle mi bu boyle mi diye dusunecek pek bir sey yok. Uslu bir sirin olun ve belki Minilissa’yla tanisin.
Güzel paylaşım için teşekkürler..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar