Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kuğu gibi

Mahmut34

Normal Üye
30 Kas 2019
47
58
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@elif özbek hanım ile iletişime geçip randevulaştık. Randevu saatinde kapısındaydım. Harika bir güzellikle karşılaştım. Evi çok temiz. İkramlardan sonra özel anlara geçtik. Düzenli spor yapmasının sonucu net bir şekilde ortada. Gfe akımının en güzel temsilcisi kendisi. Herşey için teşekkür ederim.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

funkyman737 Çevrimdışı
15 Eyl 2020
344
459
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için 2 tarafada Teşekkürler (y) En kısa sürede bende Elif hanımla görüşmek istiyorum 😇

Darkblue1

Normal Üye
13 Tem 2021
25
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Forum hep güzel yorumlar var @elif özbek hakkında. Ben de tanışmak isterim kendisi ile.
Bir kaç e mail attım ama sanırım şehir dışında. Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,616
@elif özbek hanım ile iletişime geçip randevulaştık. Randevu saatinde kapısındaydım. Harika bir güzellikle karşılaştım. Evi çok temiz. İkramlardan sonra özel anlara geçtik. Düzenli spor yapmasının sonucu net bir şekilde ortada. Gfe akımının en güzel temsilcisi kendisi. Herşey için teşekkür ederim.

"......Harika bir güzellikle karşılaştım.... Düzenli spor yapmasının sonucu net bir şekilde ortada...."

Bu güzel cümlelerin ve yorumun icin tesekkurler.

IMG-20210622-WA0007.jpg

Darkblue1

Normal Üye
13 Tem 2021
25
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@elif özbek Hanım bu fotoğraf değil adeta çok emek verilmiş ve değerli bir ressamın elinden çıkmış bir tablo gibi adeta.
vücut hatlarını ve ten renginiz bir harika.
en uygun zamanınızda sizinle tanışmak isterim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar