Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kraliçe Aylin ile Nihayet

21 May 2019
11
32
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese selamlar,
Aylin ile cumartesi günü buluşabildik. (100. Denemeden sonra 😆) Evimin hemen 2 sokak aşağısında oturduğu için kendisi komşum sayılır. Ancak iş yoğunluğundan ötürü 6 ay gibi geciken bir buluşmayı cumartesi gerçekleştirebildik. Aylin kapıyı açtığında minnoş bir bayan karşımda beni bekliyordu. Aylin siyasetten sosyolojiye, basketboldan ekonomiye her konuda sohbet edebileceğiniz bir bayan. Ses tonu ve diksiyonu bile insanı etkilemeye yetiyor. Almış olduğu diksiyon eğitimi ve ses tonu beni oldukça etkiledi. Böyle sohbet ederken bir anda ne olduğunu anlamadan salonda başlayan sevişmemiz meşhur koridordan geçip yatak odasında devam etti. Aylin ile kış günü kan ter içinde muhteşem bir sevişme yaşadık. Aylinin yanında yaklaşık 3 saat sanki kendisini uzun süredir tanıyormuş gibi hiç sıkılmadan geçiverdi. En son müsaadesini artık ben istemek zorunda kaldım. Herşey özellikle hoş sohbetin ve misafirperverliğin için teşekkürler KRALİÇE.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Herkese selamlar,
Aylin ile cumartesi günü buluşabildik. (100. Denemeden sonra 😆) Evimin hemen 2 sokak aşağısında oturduğu için kendisi komşum sayılır. Ancak iş yoğunluğundan ötürü 6 ay gibi geciken bir buluşmayı cumartesi gerçekleştirebildik. Aylin kapıyı açtığında minnoş bir bayan karşımda beni bekliyordu. Aylin siyasetten sosyolojiye, basketboldan ekonomiye her konuda sohbet edebileceğiniz bir bayan. Ses tonu ve diksiyonu bile insanı etkilemeye yetiyor. Almış olduğu diksiyon eğitimi ve ses tonu beni oldukça etkiledi. Böyle sohbet ederken bir anda ne olduğunu anlamadan salonda başlayan sevişmemiz meşhur koridordan geçip yatak odasında devam etti. Aylin ile kış günü kan ter içinde muhteşem bir sevişme yaşadık. Aylinin yanında yaklaşık 3 saat sanki kendisini uzun süredir tanıyormuş gibi hiç sıkılmadan geçiverdi. En son müsaadesini artık ben istemek zorunda kaldım. Herşey özellikle hoş sohbetin ve misafirperverliğin için teşekkürler KRALİÇE.

Sevgili komşum @luzumsuzadam, amma zor denk geldik ama değdi galiba ...😂

Artık koridorumun benden daha meşhur olduğunu kabul edip yatağımı koridora taşımayı planlıyorum.😂 KORİDORAYLİN olarak da adımı değiştirdik mi bu iş tamamdır.😂

Muhabbetin ve şarabın dibini gördüğümüz, çok kaliteli bir akşam geçirdim, teşekkür ederim.

KRALİÇE değil KÜL KEDİSİYİM aslında ben, yatakta sihirli bir sürece giriyorum sadece galiba, yoksa erkek olarak bile yaratılabilirmişim 😁😁😁 (Şaka) :) ama KRALİÇE tabiri için de ayrıca teşekkür ederim. 🙏

Tekrar denk gelebilmek ve yine kaynatıp yine kan ter içinde kalarak sevişmek üzere sevgili komşum.

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! Demeye devam ediyoruz...😊

Sevgiler...😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar