Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme kostüm partisi

forum

Normal Üye
21 Ara 2018
18
47
elena ile dun gecelik bir gorusme yaptik. gelmeden once ona clothed sex sevdigimi soylemistim. resimlerinde gordugum bir elbisesi ile gelmesini rica ettim. mumkunse ekstra kiyafet getirmesini soyledim. istedigim elbise ile gelmis, ekstra olarak da cesit cesit kostumler getirmis. hepsi birbirinden guzel, sizin icin birkac foto da cektik :)

elena cok tatli, muhabbeti guzel, eglenmeyi seviyor. seks oncesi modunuzu cok iyi yukseltiyor. orali basarili, sizi guzel hazirliyor sekse, gecelik gorusmemize ragmen yaklasik 3 saatte 3 seansi devirdik ve tamamen elenanin yetenegi :) ilerleyen saatlerde 4u de denedik ama orada tekledim malesef :) saat kacta uyuyakaldigimi bilmiyorum. sabah elena uyaninca uyandim, sabaha kadar birlikte uyumusuz. eger ten uyumu da varsa seks kadar hosuma giden bir detay :)

iyi bir gfe gorusmesi isteyenler icin ben elenayi kesinlikle tavsiye ediyorum. ben severim ama kucuk gogus eger sevmiyorsaniz memnun kalmazsiniz. onun disinda ben cok eglendim, sohbeti muhabbeti guzelligi yatak performansi hepsi iyi. tekrar gorusmek uzere elena 👋

IMG-20200920-WA0003.jpgIMG-20200920-WA0002.jpgIMG-20200920-WA0001.jpgIMG-20200920-WA0000.jpg

OrhnEkn

Normal Üye
2 May 2020
11
123
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sabaha kadar birlikte uyumak. Bence görüşmenin can alıcı noktası bu. Daha güzel görüşmeleriniz olması dileğiyle.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
elena ile dun gecelik bir gorusme yaptik. gelmeden once ona clothed sex sevdigimi soylemistim. resimlerinde gordugum bir elbisesi ile gelmesini rica ettim. mumkunse ekstra kiyafet getirmesini soyledim. istedigim elbise ile gelmis, ekstra olarak da cesit cesit kostumler getirmis. hepsi birbirinden guzel, sizin icin birkac foto da cektik :)

elena cok tatli, muhabbeti guzel, eglenmeyi seviyor. seks oncesi modunuzu cok iyi yukseltiyor. orali basarili, sizi guzel hazirliyor sekse, gecelik gorusmemize ragmen yaklasik 3 saatte 3 seansi devirdik ve tamamen elenanin yetenegi :) ilerleyen saatlerde 4u de denedik ama orada tekledim malesef :) saat kacta uyuyakaldigimi bilmiyorum. sabah elena uyaninca uyandim, sabaha kadar birlikte uyumusuz. eger ten uyumu da varsa seks kadar hosuma giden bir detay :)

iyi bir gfe gorusmesi isteyenler icin ben elenayi kesinlikle tavsiye ediyorum. ben severim ama kucuk gogus eger sevmiyorsaniz memnun kalmazsiniz. onun disinda ben cok eglendim, sohbeti muhabbeti guzelligi yatak performansi hepsi iyi. tekrar gorusmek uzere elena 👋

Ekli dosyayı görüntüle 51657Ekli dosyayı görüntüle 51658Ekli dosyayı görüntüle 51659Ekli dosyayı görüntüle 51660
Teşekkür ederim cnm benim gece güzeldi biraz yordum ama ,🥰😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım ve fotolar için teşekkürler... (y) 👏

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elena,güzellikler yaşatan kadın😘

pilotoxi Çevrimdışı
13 Mar 2020
144
145
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Özellikle bizi de unutmayıp çektiğiniz fotoğraflar için ayrı bir teşekkür daha ediyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar