Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kore dizileri

• Konbuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
visa visa ya başladım hafta sonu yasaklarında

gizlicocuk41 Çevrimdışı
9 Kas 2020
189
260
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kore flimleri efsanedir, hala daha o keyfi alamadim başka filmlerden... Romantik filmlerinde otur ağla...

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kore değil de Norveç yapımı bir seri var.
İzlemediysen Eylül “Journal 64” ü izle mutlaka.
Ama bu serinin 3 veya 4. Filmi sanırım.
Diğerlerinin adını hatırlayamadım.
Tesekkur ederim İskandinav sineması da ilgimi çekiyor 😽

21 May 2009
127
47
Cinsiyetiniz nedir?
Benim tek izlediğim Coffee Prince dizisiydi. 17 bölüm sadece. Duygusal, romantik komedi. Yeni gördüm netflixe de eklenmiş. https://www.imdb.com/title/tt1772685/

Genelde bu türleri pek izlemem ama bu beni ağlatmıştı. Zaten izlememe sebebim buydu :D Ama ağır bir dramı yok. Tabi siz polisiye tarzında istemişsiniz :)

Bunun dışında hazır yazmışken. Netflixte Atypical, The end of the fucking world ve How to sell drugs online (fast) bu 3 izlediğim diziyi tavsiye ederim. Eskiden çok izlerdim de artık o kadar takip edemiyorum.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uzman olarak cevaplayayım :D

Öncelikle netflix varsa eğer hemen "Stranger" ile başlanabilir. Şöyle basitçe anlatayım, Kore dizilerinde nadiren bir dizinin devamı olarak 2. sezon görülür. Genelde tek sezon planlanır (13-16 ve 20 bölüm) ve devamı çekilmez. Stranger 2.sezon için çok talep vardı ve elbette yapmamak olmazdı.

Bir diğer yapım Signal. Bunun için de çok yoğun talep var 2.sezon adına hatta senarist o kadar çok mesaj aldı ki izleyicilerden, açıklama yapmak zorunda kaldı. Yapılması bekleniyor ama hala hayata geçmedi. Bağrımıza taş bastık bekliyoruz...

Başlangıç olarak bunları öneririm polisiye adına...

Daha fazlası için her zaman buralardayım...
Stranger ilgimi çekti teşekkür ederim

srmn06

Normal Üye
12 Eki 2020
30
17
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Squid game mutlaka izleyin, heryeri kasıp kavurdu

srmn06

Normal Üye
12 Eki 2020
30
17
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Filmleri de çok iyi, oldboy, memories of murder, parasite, mother, i saw the devil hatırlayabildiğim güzel filmler

King of theRoad Çevrimdışı

King of theRoad

Normal Üye
8 Kas 2018
32
23
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba, Police University var yeni çıkan , Vagabond var netflix'in yaptığı oda ilginizi çekebilir.İngilizce altyazı izliyebiliyorsanız dramacool sitesinden rahatlıkla izleyebilirsiniz. Yeni çıkan kore dizilerinde lovers of the red sky favorim, oda tavsiyedir.

srmn06

Normal Üye
12 Eki 2020
30
17
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, Police University var yeni çıkan , Vagabond var netflix'in yaptığı oda ilginizi çekebilir.İngilizce altyazı izliyebiliyorsanız dramacool sitesinden rahatlıkla izleyebilirsiniz. Yeni çıkan kore dizilerinde lovers of the red sky favorim, oda tavsiyedir.
Teşekkürler

agentgeek

Normal Üye
4 Ocak 2022
12
11
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kore dizileri hakkında bildiğim tek şey. Türk dizilerindeki plotları seven, kore diziside sever

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
246
592
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben biraz mesafeliyim ama polisiye si ilgimi çekiyor var mı izleyenler?
Kore dizilerini bana sorun söyleyeyim.
Hastalık gibi birşey oluyor insanda, en ilgincide yıllarca amerikan yapımı dizileri seyrettikten sonra ülkecek ağzını yaya yaya konuşan korelilerin çektiği diziler tepeden tırnağa kısa süreli bir şok yaşatıyor çünkü amerikan dizileri ister istemez referans noktanız oluyor ama bir süre sonra alışıyor ve içinden çıkamıyorsun.

Nasıl yardımcı olabilirim şimdi?

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
246
592
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben biraz mesafeliyim ama polisiye si ilgimi çekiyor var mı izleyenler?
- Stranger (savcı, polis, seri katil)
- My name (yetim kız, intikam, mafya)
- Bad Guys (suça bulaşan polisler, namusla savcılar daha neler neler)
-Vagabond (hâlâ 2.sezon onay almasına rağmen gelmedi, güzel dizidir)
- Designated Survivor 60 days (amerikan dizisinin kore uyarlaması, politik çekişmeler, askeri darbeler vs. vs. güzeldir)
- Iris (kore derin devleti falan)
- Crash Landing You (polisiye sayılmaz ama konusu güzel, zengin bir hanım kızımız yamaç paraşütü yaparken rüzgarın azizliğine uğrar ve kuzey koreye dühul eder)
- Lawless Lawyer (Entrikalar, rüşvetler, cinayetler)
- Itaewon Class (seyrettiklerim içinde ilk üçe koyarım, polisiye değil ama güzel dizidir)
- Kingdom (tarihi, politik bir korku filmi. Bİr tarafta taht kavgaları diğer tarafta zombi istilası, ilk bölümü atlatabilirsen bağımlılık yapacak kadar iyidir)

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben daha çok Kore dizileri değilde,
Kitaplarını okumayı çok seviyorum,
Örneğin,
"Korela günlerinde aşk"

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar