Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir görüş belirtmek isterdim lâkin diziler ile pek aram yok . Hele de yabanci diziler ileBen biraz mesafeliyim ama polisiye si ilgimi çekiyor var mı izleyenler?
Ben daha çok polisiye seviyorumKore flimleri efsanedir, hala daha o keyfi alamadim başka filmlerden... Romantik filmlerinde otur ağla...
Evet severimOnlarda baya aksiyonlu oluyor
Kore değil de Norveç yapımı bir seri var.Ben biraz mesafeliyim ama polisiye si ilgimi çekiyor var mı izleyenler?
Tesekkur ederim İskandinav sineması da ilgimi çekiyorKore değil de Norveç yapımı bir seri var.
İzlemediysen Eylül “Journal 64” ü izle mutlaka.
Ama bu serinin 3 veya 4. Filmi sanırım.
Diğerlerinin adını hatırlayamadım.
HintçiyimBen biraz mesafeliyim ama polisiye si ilgimi çekiyor var mı izleyenler?
Stranger ilgimi çekti teşekkür ederimUzman olarak cevaplayayım
Öncelikle netflix varsa eğer hemen "Stranger" ile başlanabilir. Şöyle basitçe anlatayım, Kore dizilerinde nadiren bir dizinin devamı olarak 2. sezon görülür. Genelde tek sezon planlanır (13-16 ve 20 bölüm) ve devamı çekilmez. Stranger 2.sezon için çok talep vardı ve elbette yapmamak olmazdı.
Bir diğer yapım Signal. Bunun için de çok yoğun talep var 2.sezon adına hatta senarist o kadar çok mesaj aldı ki izleyicilerden, açıklama yapmak zorunda kaldı. Yapılması bekleniyor ama hala hayata geçmedi. Bağrımıza taş bastık bekliyoruz...
Başlangıç olarak bunları öneririm polisiye adına...
Daha fazlası için her zaman buralardayım...
En son squid game izledim harikaydıBen biraz mesafeliyim ama polisiye si ilgimi çekiyor var mı izleyenler?
TeşekkürlerMerhaba, Police University var yeni çıkan , Vagabond var netflix'in yaptığı oda ilginizi çekebilir.İngilizce altyazı izliyebiliyorsanız dramacool sitesinden rahatlıkla izleyebilirsiniz. Yeni çıkan kore dizilerinde lovers of the red sky favorim, oda tavsiyedir.
Kore dizilerini bana sorun söyleyeyim.Ben biraz mesafeliyim ama polisiye si ilgimi çekiyor var mı izleyenler?
- Stranger (savcı, polis, seri katil)Ben biraz mesafeliyim ama polisiye si ilgimi çekiyor var mı izleyenler?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!