- 29 Nis 2014
- 9,309
- 10,256
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
29 Ekim Bayramı'ndan önceki gün iş programımın erken biteceği belli olunca, birkaç gün önceden @Cansu kaya dan randevu talep ettim. Kısa bir whatsapp yazışması ile gün ve saatte anlaşınca, geriye beklemek kalmıştı sadece... Ataşehir'deki bir gün erken kutlama törenleri, varış planlarımı biraz sekteye uğratsa da, çok geç kalmadan elimde bira dolu poşetim ile kapısına varmayı başardım en sonunda. Her zamanki güzel sofrası eşliğinde başladık muhabbete. Bu noktada kendisinde sevdiğim ekstra bir özellikten bahsetmek istiyorum, sadece yataktaki performansı değil, kalan zamanda da bir erkeğin her türlü ihtiyacını karşılamak için çırpınması. Telefon şarjına mı ihtiyacın var, hemen hazır. Ayakların mı üşüdü, terliğin hemen hazır, halen mi üşüdü, bacakları arasında kendisi ısıtıyor (tabii sonrası kanepede yaramazlık oluyor, ayrı
) E zaten sohbeti muhabbeti on numara, aşçılığı beş yıldız. Uzun sözün kısası, başlıkta da belirttiğim gibi komple bir kadın.
Neyse, sohbet muhabbet bir yere kadar, gözler sürekli elbisenin derin dekoltesinden taşan memmelere kitlenince, sen bi duş al da odaya geç demesiyle, fırladım tabii hemen
Ilık bir duş sonrası yatakta yerimi almadan evvel, ayakta aynanın önünde uzun bir ön sevişmeden sonra, yatakta bitmeyen oral diye birşey başladı
Yani insan yorulur değil mi bir süre sonra? Yok, o yapmaktan yorulmadı, ben en sonunda izlemekten yoruldum, biraz da karşılıklı aksiyona girelim dedim ve cow girl ile başladık, kesmeyince aynadan izleyerek sağlam bir doggy ile nefes nefese coşkulu bir finale ulaşıp yatakta uzun süre yan yana yatıp güzel güzel dedikodu yaptık 
Alınan kısa duşlar sonrası bira+ikram+dedikodu üçlüsüne devam ettik bir süre daha, sonunda Lethal Weapon 3'te Mel Gibson'un birlikte çalıştığı kadın polisle karşılıklı olarak vücutlarındaki yara izlerini gösterdiği sahneyi de canlandırdık (tabii onda kayda değer bir iz olmadığı için benim sağımı solumu gösterdiğim saçma sapan bir sahne oldu
) ve doğal olarak filmdeki gibi sevişmek üzere tekrardan ünlü sorgu odasına geçtik, bir türlü bitmeyen oral sonunda, değişiklik yapalım dedik ve güzel bir bacak omza ile birlikte finale ulaştık, özellikle o anlarda yüz ifadesini izlemek paha biçilemezdi.
Son bir duş sonrası, biraz daha dinlenip son bir veda öpücüğü ile yollara koyuldum kısalan günlerin etkisiyle erken kararan havaya bakarak...
Neyse, sohbet muhabbet bir yere kadar, gözler sürekli elbisenin derin dekoltesinden taşan memmelere kitlenince, sen bi duş al da odaya geç demesiyle, fırladım tabii hemen
Alınan kısa duşlar sonrası bira+ikram+dedikodu üçlüsüne devam ettik bir süre daha, sonunda Lethal Weapon 3'te Mel Gibson'un birlikte çalıştığı kadın polisle karşılıklı olarak vücutlarındaki yara izlerini gösterdiği sahneyi de canlandırdık (tabii onda kayda değer bir iz olmadığı için benim sağımı solumu gösterdiğim saçma sapan bir sahne oldu
Son bir duş sonrası, biraz daha dinlenip son bir veda öpücüğü ile yollara koyuldum kısalan günlerin etkisiyle erken kararan havaya bakarak...