- 12 Ara 2018
- 574
- 1,278
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar Bu sefer bu sakaryali gardeşiniz babyface Incilaya mizrakları doğrultum ve yazdim ona
Sagolsun hızlı dönüş yazdim gün içinde şansıma 2 saatlik boşluk vardı oda beni sığdırdı
Niye kız arkadaşım mi diyorum? Onu açıklayacağım simdi
Bahçesehirde çok lüks bir rezidansda o rezidansin şehir manzarası çok güzel 5 yıldızlı otel gibi bir daire
Dairenin içi saray gibi ordan ayrılmak bana biraz zor geldi
Incilay
Aşırı güzel bir kadın bu yaşıma kadar görüştüm en güzel yüzelerden birine sahip Türk kılığında rus diyebiliriz o okyanus mavi gözlere içinde kayboldum resmen
Yüzü kusursuz internet "beaitful blonde model" yazın o tüm dünya güzel sarışınlar kadar bir babyface'i var maşallah diyorum
Fiziğine gelecek olursak aynı şekili ortada
Genç sarışın mavi gözlü harika fizikli
Göğüsleri harika kalcasida öyle yürürken arkadan bakar insan nerde olursa olsun
Sohbet
Incilay bu kadar güzel ama bir o kadar şirin bir insan
10 dk geç kaldım bu kadar yol geldim diye bana teşekkür etti modu düşürmedi
İkramlar iyidi redbull bile vardı masraftan kacinmadi
Sohbeti çok iyi çok zeki bide komik biri içeri girene kadar çok güzel bir bayan ego tavan diyorsunuz tanıdıktan sonra Incilay sen gerçekmiş diyor
Çok mütevazi çok komik biri bildiğiniz kız arkadaşım ile oturdum sohbettim güldüm
Zaman nasıl geçti anlatamam hem güzel hem rahat bir insan zaten bu rahatlık bence yatak performansı çok etkildi
Performans
Incilay ile tam sevgilim gibi sevmiştim gerçekten
Öpmeye doyamadım gözlerin içine baka baka öpüşmek çok etkilidi beni en sevdiğim yanı buydu oda bana yapıştı
Oral iyi dilini iyi kullanıyor dudaklar büyük olunca ayri güzel oluyor
Zaten bundan sonra çok ateşli geçti hele doggydeki manzara arkadaşlar o ince bellin bittiği yerde kalçanın başlaması doggyde beni bitirdi
Is bittikten sonra hemen çıkma yok yanıma uzandı devam sohbet ettik tam bir kiz arkadaş gibi
Özet geçecek olursam
Karakter olsun
Sevişmesi olsun
Bana sevgilim gibi hisstirdi kendini bu benim aklımı aldı
Iyiki Incilayi tanımışım
Sagolsun hızlı dönüş yazdim gün içinde şansıma 2 saatlik boşluk vardı oda beni sığdırdı
Niye kız arkadaşım mi diyorum? Onu açıklayacağım simdi
Bahçesehirde çok lüks bir rezidansda o rezidansin şehir manzarası çok güzel 5 yıldızlı otel gibi bir daire
Dairenin içi saray gibi ordan ayrılmak bana biraz zor geldi
Incilay
Aşırı güzel bir kadın bu yaşıma kadar görüştüm en güzel yüzelerden birine sahip Türk kılığında rus diyebiliriz o okyanus mavi gözlere içinde kayboldum resmen
Yüzü kusursuz internet "beaitful blonde model" yazın o tüm dünya güzel sarışınlar kadar bir babyface'i var maşallah diyorum
Fiziğine gelecek olursak aynı şekili ortada
Genç sarışın mavi gözlü harika fizikli
Göğüsleri harika kalcasida öyle yürürken arkadan bakar insan nerde olursa olsun
Sohbet
Incilay bu kadar güzel ama bir o kadar şirin bir insan
10 dk geç kaldım bu kadar yol geldim diye bana teşekkür etti modu düşürmedi
İkramlar iyidi redbull bile vardı masraftan kacinmadi
Sohbeti çok iyi çok zeki bide komik biri içeri girene kadar çok güzel bir bayan ego tavan diyorsunuz tanıdıktan sonra Incilay sen gerçekmiş diyor
Çok mütevazi çok komik biri bildiğiniz kız arkadaşım ile oturdum sohbettim güldüm
Zaman nasıl geçti anlatamam hem güzel hem rahat bir insan zaten bu rahatlık bence yatak performansı çok etkildi
Performans
Incilay ile tam sevgilim gibi sevmiştim gerçekten
Öpmeye doyamadım gözlerin içine baka baka öpüşmek çok etkilidi beni en sevdiğim yanı buydu oda bana yapıştı
Oral iyi dilini iyi kullanıyor dudaklar büyük olunca ayri güzel oluyor
Zaten bundan sonra çok ateşli geçti hele doggydeki manzara arkadaşlar o ince bellin bittiği yerde kalçanın başlaması doggyde beni bitirdi
Is bittikten sonra hemen çıkma yok yanıma uzandı devam sohbet ettik tam bir kiz arkadaş gibi
Özet geçecek olursam
Karakter olsun
Sevişmesi olsun
Bana sevgilim gibi hisstirdi kendini bu benim aklımı aldı
Iyiki Incilayi tanımışım
Son düzenleme: