- 25 Nis 2022
- 33
- 126
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir süredir takibimde olan Zeynep hanım ile bugün öğle saatlerinde tanıştım. Son derece güler yüzlü, misafirperver, sıcak kanlı, olabildiğince samimi, sahte ve yapmacık tavırlı olmayan, endamlı, albenili, kitap gibi kadın, kadın gibi kadın. Vücudunun her noktası, bir kitabın sayfaları gibi, ayrı bir şiirin mısraları gibi sanki. Okumaya doyum olmuyor inanın. Zeynep hanımı tanıdığım ve birlikte vakit geçirebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Görüşmemizin detaylarına gelince, tam bir sevgili deneyimi yaşadığımı samimi olarak söyleyebilirim. Bütün görüşme boyunca hiçbir yapmacık tavrı olmadı, tamamen doğaldı her şey. Salonda başladığımız sevişmelerimize yatak odasında devam ettik. Her iki seansta da deneyimlediğim ve patentinin kendisine ait olduğunu söylediği oral ise alışılmışın dışında, yani olağan üstüydü. Ben bu eşsiz deneyim için kendisine pek çok kez teşekkür ettim. Bir kez de buradan sizlerin huzurunda kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Harikulade bir deneyimdi. Mümkün olan en kısa zamanda tekrar ZEYNEP isimli kitabın farklı sayfalarını okumak için sabırsızlanıyorum.

Not: Bu görüşmemde de yine dolaylı katkısı bulunan Ebruscrt’a buradan ayrıca sevgilerimi gönderiyorum. Sen de iyi ki varsın Ebrucuğum.

Not: Bu görüşmemde de yine dolaylı katkısı bulunan Ebruscrt’a buradan ayrıca sevgilerimi gönderiyorum. Sen de iyi ki varsın Ebrucuğum.