- 24 Ağu 2021
- 827
- 3,213
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Wuuuuu cok seksiiiiiiii
Bende sizi yerim herdifbeycigimmmyerim ben bu çıtır enfes kurabiyeyi buse hanım cım
Organik, glutensiz kurabiye ikramlarınız gibi bu kırmızı kurabiye de doğal, orjinal ve çok güzel.![]()
Tsk ederim , operimBuse hanım bu ne güzel bir tendir her renk yakışıyordurda tahminimce ama kırmızı harika olmuş![]()
Allah seni bize bağışlasın Busecim...Kirmizi kurabiye![]()
Bence bu elma şekeriKirmizi kurabiye![]()
Fizik on numara Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Bende gitmeden acaba mı dedim ama fotoğraflardan fazlasını buldum ah buse ahhhKirmizi kurabiye![]()
Hemen bitterKırmızıdan sonra bitter çikolatalı kurabiye temennimizdir Buse hanım![]()
Çok tatlı olmusun halen unutamıyorum seni geldiğim bile ektiledin beni![]()
Fizik on numara Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Bende gitmeden acaba mı dedim ama fotoğraflardan fazlasını buldum ah buse ahhh
Guzelim benim ne guzel bir soz buAllah seni bize bağışlasın Busecim...
Senin de beni hatırlaman çok mutlu etti. Kaldıgımız yerden daha uzun bir programla devam edelim yakın bir zamanda
Kremalı çilekli pastaKirmizi kurabiye![]()
İnsanın birden kurabiye canavarı olası geliyor bu çıtır kurabiye nin tadına bakıp yemek içinKirmizi kurabiye![]()
Cok tatlisiniz efendimAmerikan Kalp Derneği’nin, Kalp Hastalıklarına dikkat çekmek amacıyla yaptığı sosyal dayanışma kapsamında,
ünlü modacılar, mankenler ve ünlü simaların da desteğiyle “kırmızı kıyafetler ile” boy göstermişti kadınlar.
Şimdi sizde de kırmızı rengi görünce, taşlar yerine oturdu.
Kalp dayanmaz.
Şaka bi yana çok yakışmış.
Sevgiler.![]()
İnsanın birden kurabiye canavarı olası geliyor bu çıtır kurabiye nin tadına bakıp yemek için![]()
Tüm kurabiyeler sizin gibi olsaydı, yıllarca ücretsiz olarak pastanede çalışabilirdim![]()
Tamam 3 beyazdan uzak duralım da çekiciliğinizi ne yapacağız ,beyaz teniniz çok hoş , iyi günlerKirmizi kurabiye![]()
çocukken çok Kurabiye canavarı izledik, şimdi şimdi kurabiye canavarı olasım geldi![]()
Cok tesekkurrharikalar ötesi bir güzellik
Sana her seferinde düşmek zorundayim benKirmizi kurabiye![]()
Thor aklimi karistiriyorsun , bende dusmek uzereyimSana her seferinde düşmek zorundayim ben![]()
Sen bana düşmezsinde ben hep her seferinde düşerimmmThor aklimi karistiriyorsun , bende dusmek uzereyim![]()
Aklini kariştiriyorum ki aklimi alasin geldgmdeThor aklimi karistiriyorsun , bende dusmek uzereyim![]()
Ya dusmek istersemSen bana düşmezsinde ben hep her seferinde düşerimmm
Benim aklim cikiyor basimdanAklini kariştiriyorum ki aklimi alasin geldgmde![]()
Düşürrüz o zaman ondan sonrada ayıltirim seniYa dusmek istersem
Oooooo o zaman girişde başlar sewişmemiz öpüşmemiź yatakda buluruz kendimiziBenim aklim cikiyor basimdan![]()
Seni opmek koklamak kucaginda oturmak sarilmak , daha cok sarilmak istiyorumOooooo o zaman girişde başlar sewişmemiz öpüşmemiź yatakda buluruz kendimizi![]()
Dur nabiz 180 oldu daha da artacak gibi duruyorSeni opmek koklamak kucaginda oturmak sarilmak , daha cok sarilmak istiyorum
Tamam. Simdilik duruyorum.Dur nabiz 180 oldu daha da artacak gibi duruyor![]()
Muhteşem bir güzellik harikasınız buse hanımKirmizi kurabiye![]()
Tesekkur ederimmMuhteşem bir güzellik harikasınız buse hanım![]()
Rica ederimTesekkur ederimm![]()
Aynen yoksa buluştuğümuzdq sağ kalamayizTamam. Simdilik duruyorum.
Teker patlamis gibi hizli olmamak lazim![]()
Tornadan çıkmış gibisin vallaKirmizi kurabiye![]()
Ağızda dağılan cinsten bir kurabiye hazırlanmış. Kokusunu tatmadan bilemeyiz
Tsk ederimmmUn kurabiyesi gibi bembeyaz tenin varFiziğin de mükemmel
![]()
Tornadan çıkmış gibisin valla![]()
Heryerimden sut icebilirsinSüt gibisin, iç iç bitmez
Bebegim bacak bileklerimden yukari dogru cikabilirsinAcaba ilk nerenden başlasam…![]()
Askim dusundum sonra vazgectimO kadar güzel ve fotojeniksin kimutlaka global onlyfans hesabı açman lazım
Bileklerimden , bacaklarima, bacaklarimdan , iki vadinin tepesine, ordan da belime suzul. Sonra sirtima ilerle.Devamı…![]()
Kirmizi kurabiyeBu neeee
Ölüyü dirilten dedikleri bu olsa gerek. Sevgili @Model Buse harikasınız. En kısa sürede görüşmek üzere.
Rönesans tablosu gibi maşallahKirmizi kurabiye![]()
Bebek dusundum karar verdim giricemcnm bence yine düşün. gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum çok yüksek potansiyelin var![]()
Sonrada bu rüyadan uyan![]()
Minnosum tesekkurlerRönesans tablosu gibi maşallah
Gel bebeimEn erken uçakla Istanbuldayım![]()
kurabiye canavarın gelecek merak etme az kaldıKirmizi kurabiye![]()
Senin tavsanin olayim askim benimkurabiye canavarın gelecek merak etme az kaldı
Her zamanki gibi muhteşemsin söylecek söz yok, bakın görüyprsunuz. En güzelide fotolarda ne gördüyseniz o arkadaşlar ilk giden far tutulmuş tavşan gibi kalır.
Kendine iyi bak güzel kadın seviliyorsun
Birtanem. Ozelden yazacagim. Konusalimsüper haberryok cnm ilk etap için ekibe gerek yok. dikkat etmen gereken sadece birkaç püf nokta var ve sabırlı olman gerekiyor. ayrıca asıl olay twitter etkileşimini artırıp oradan yönlendirmeye bakıyor.
kurabiye de kurabiyeKirmizi kurabiye![]()
Sizi ben varya. Yerim operim. Ne tatli bir resim askkuslarim benimBen bir kurabiye canavarıyım.![]()
Yiii beniiiikurabiye de kurabiye![]()
Teşekkür ederim.Sizi ben varya. Yerim operim. Ne tatli bir resim askkuslarim benim![]()
O odayı unutamıyorum hep aklımdaKirmizi kurabiye![]()
Anladım hediye kutusu attınaskim davranmm![]()
Askimm benimmmm![]()
Yeni yil hediyesi , iyi dileklerAnladım hediye kutusu attın![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!