Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kimse kusura bakmasın!!!

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,278
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beyler hiç kimse kusura bakmasın fakat buradaki hiç bir bayan sizin oyuncağınız değil (lafım kendini bilen beylere değil ) bir program isteniyorsa o program gün ve saatine sadık kalınması gerekir bu bey gibi keyfi olarak 1.30 saat geç kalıp daha sonra hiç bir şey olmamış gibi tekrar program istenilmez istenilsede ben o şansı birdaha vermem bir insanı bir defa kaldırabilirsiniz ikincisine müsade edilmesi akıl işi değildir ben nasıl ki her programıma özenle hazırlanıp sadık kalıyorsam aynı şeyi bende bekliyorum çok zor olmamalı bir bayan sizin için 1.30 saat sadece görüşme öncesi hazırlık yapar duşu makyajı evini hazırlanması vs vs ayrıca görüşme yapacağı saati size ayırır bu kadar basit değil hiç bir şey benim referansım var bu nasıl bir laftır ya referansınızın olması istediğinin her saygısızlığı yapıp karşıdaki bayanın sineye çekmesi anlamına gelmez !!!

Ekli dosyalar

• 88C04A1D-09FA-408B-A066-31CECF6E83D1.jpeg
    88C04A1D-09FA-408B-A066-31CECF6E83D1.jpeg
    91.7 KB · Görüntüleme: 1,009
  • E8282B54-FCD9-49FD-A115-E92299DBF0C7.jpeg
    E8282B54-FCD9-49FD-A115-E92299DBF0C7.jpeg
    79.2 KB · Görüntüleme: 1,000
  • CA212029-D26B-4B4B-BCC3-7CF6F492924F.jpeg
    CA212029-D26B-4B4B-BCC3-7CF6F492924F.jpeg
    97.9 KB · Görüntüleme: 1,001
Logan Çevrimdışı
8 May 2018
302
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok haklısınız, öncelikle karşılıklı yapılan programa saygı duyulur ve uyulur.
Uyulamıyorsa, görüşme öncesi mazaret bildirilir, telafi edilecekse bu şekilde edilir,
hiç birşey olmamış gibi sonradan randevu almaya çalışmak hiç hoş değil.

Jukiki Çevrimdışı
3 Eki 2019
34
18
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazık olmuş. Her iki tarafa da geçmiş olsun. Üzücü bir durum 😔

Yahyakemalli Çevrimdışı
23 Eki 2021
283
402
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazık olmuş sonuna kadar haklısınız. Esas üzüldüğüm böyleleri yüzünden bizlerde zan altında kalıyoruz ve iletişime geçtiğimizde hep bir şüphe ile bakılan taraf olmak şahsım adına üzücü. Ama malesef ki böyle insanlar hep olacak 🥲

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu inat etme fantazisini de hiçbir zaman anlayamadım gitti. Bir defa "hayır" denmişse, bitmiştir (en azından benim için) Çocuk gibi sürekli "hadi ama, hadi ama" diye kanırtmanın kimseye yararı yok ki...

Howhigh Çevrimdışı
22 Ara 2021
114
101
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonuna kadar haklısınız, normalde randevu isteyen 1 saat önceden hazir olmalı çoğu kişinin referansinda gördüm, belirtilen konuma 1 saat önceden gelenler var

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,992
21,289
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yüzlerce kere yazdık asla da anlamayacaklar geç kalanlar , anlık yoldan geçiyorum hadi goruselim diyenler geç kalıp pişkince ısrar edenler, üstüne üstlük hiç bir şey olmamış gibi davrananlar gercekten harcadığımiz çabaya deymez geçmiş olsun canım 😔 konum alma süresi diye konu bile açtım nafile

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
254
304
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyler hiç kimse kusura bakmasın fakat buradaki hiç bir bayan sizin oyuncağınız değil (lafım kendini bilen beylere değil ) bir program isteniyorsa o program gün ve saatine sadık kalınması gerekir bu bey gibi keyfi olarak 1.30 saat geç kalıp daha sonra hiç bir şey olmamış gibi tekrar program istenilmez istenilsede ben o şansı birdaha vermem bir insanı bir defa kaldırabilirsiniz ikincisine müsade edilmesi akıl işi değildir ben nasıl ki her programıma özenle hazırlanıp sadık kalıyorsam aynı şeyi bende bekliyorum çok zor olmamalı bir bayan sizin için 1.30 saat sadece görüşme öncesi hazırlık yapar duşu makyajı evini hazırlanması vs vs ayrıca görüşme yapacağı saati size ayırır bu kadar basit değil hiç bir şey benim referansım var bu nasıl bir laftır ya referansınızın olması istediğinin her saygısızlığı yapıp karşıdaki bayanın sineye çekmesi anlamına gelmez !!!
Kendi adıma kesinlikle birkaç gün önceden randevu alır ve konuma en az yarım saat önce ulaşır haber veririm geldim diye. Tabi aynı hassasiyeti karşı taraftanda beklerim. Şükür başıma kötü bir sürpriz gelmedi şimdiye kadar, ama yine de dilimi ısırayım. 🧿

Jukiki Çevrimdışı
3 Eki 2019
34
18
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her iki tarafa mı?
Hocam burda Azra hanım mağdur diğer tarafa neden geçmiş olsun ki ?
Ben iyi niyetli olarak belki karşı taraf da istemeyerek randevuya yetişememiştir diye düşündüm ama eğer kasıt varsa o zaman yazıklar olsun! 😡

Disco Kralı Çevrimdışı
6 Mar 2022
43
47
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bitmedi bitmezler malesef. Beyefendide ki cesarete hayran kaldım ama ben asla yazamazdım utancımdan. Geçmiş olsun @azraistanbul hanım umarım bu tip durumları daha yaşamazsınız 😔

Damla Sönmez Çevrimdışı
8 Mar 2022
101
139
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
👍

John Coffey Çevrimdışı
6 Haz 2021
303
228
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok geçmiş olsun @azraistanbul hnm.
Hem ekecen üstüne birdaha deneyecek ben ekersen birdaha forum dan kimseye yazmaya cesaret edemem. Yarın bir program oluşturdum 12 de en az 11 de orada olmalıyım. Size tekrar geçmiş olsun

Ens5858 Çevrimdışı
28 Ocak 2021
144
303
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle çok geçmiş olsun Azra hanım maalesef bu tür olaylar çok can sıkıcı eğer program netleşmiş ise gerçekten çok acil bir durum olmadığı müddetçe randevuya geç gitmenin hiçbir mazereti olamaz bu konuda Azra hanıma kesinlikle hak veriyorum şayet aynı durumu ben de yaşasaydım birdaha karşı tarafa güvenip program yapmazdım 👍

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
459
674
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok geçmiş olsun canım. Bu aralar aşırı derece çoğaldı bu durumlar. Ne yapsakta azalmıyorlar. Umarım bir an önce karşısında ki insanında zamanının ne kadar değerli olduğunu anlarlar.

agents81

Normal Üye
10 Mar 2022
3
1
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu işlerin referansı nasıl oluyor:) arkadasimin görüştüğü insan ile görüşmek ne kadar mantıklı bilemedim . Çok ilginç konular

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,278
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu işlerin referansı nasıl oluyor:) arkadasimin görüştüğü insan ile görüşmek ne kadar mantıklı bilemedim . Çok ilginç konular
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız referans sizin arkadaşınız değil burda daha önce görüşme yaptığınız bir bayanın başka bir bayanla incall görüşme yapacağınız zaman o kişiyi söylemenizdir 😅

234234123123 Çevrimdışı
9 Ağu 2018
65
92
Geçmiş olsun arkadaşım evet bu aralar çok oluyor hiç hoş deyil çok çok ta ayıp vaktinizi alıyorlar geçmiş olsun birdaha yasamassin inşallah azraistanbul

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
91
82
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
arkadaşın ısrarını anlayamadım ben
bir hanfendi hayır diyorsa kabul et, yoluna bak, bence burda yaşanan en önemli konu bu, neden bu ısrar, bezdirme,

23 Haz 2020
277
344
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yerden Göğe Kadar haklısınızYapılan çok saygısızca bir şey bunun herhangi bir mazereti olamazBu güzel platformda umarım hiç kimse böyle bir şeyle karşılaşmaz

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
929
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne yazık ki bu ham ervahlar (olgunlaşmamış ruh) yüzünden forum partnerlerinde, güven duygusu biraz daha zedeleniyor.

MertTrn

Normal Üye
2 Mar 2022
36
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun Azra Hanım. Maalesef buna benzer durumlar oluşabiliyor. Sizin de dediğiniz gibi herkesi aynı değil. Üyelikler şikayet edilemiyor mu? Yani üyeliinin askıya alınması, kapatılması gibi durumlar yapılabilir belki.

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Azra hanıma geçmiş olsun.. Diğer beyefendinin ısrarını ise anlamak mümkün değil tabi.

Şimdiye kadar hep en az 3-4 gun oncesinden(cogunlukla 1 hafta) randevu alıp 1 gün oncesinde ve nihayetinde aynı gün görüşmeden 2-3 saat once bir sorun olup olmadıgını teyid ettikten sonra konumu ister ve en az 15-20 dk once konuma varmış olurum...Çok şükür bugüne kadar bir sorun yaşamadım.

16 Nis 2019
64
54
Cinsiyetiniz nedir?
Peki azra hanım , ben de randevü almaya çalıştım size şehir dışından geldiğimi belirttim 1. gün zaman olarak uyuşamadık ,2 gün çok soru sorduğum gerekçesi ile *öff ne uzattın be “ beni blokladınız telefondan . Başka bir numaradan ulaşıp özür dileyerek durumumu açıklamaya çalıştım , zaman bildirdim ön ödeme için Eft yapacağımı Iban istedim yine blokladınız. Forumdan başka bir bayanla da benzer durumu yaşamama rağmen sabırla dinledi ve proğram yaptık. Bence sizde de sorun var . Ki o bayana da dedim geç kalsam bile 5 dk tanışsak bile anlaştığımız kadar ödeme yapacağım demiştim . Siz zaten ön ödeme de alıyorsunuz. İnsanlar bazen gerçekten zor şartlarda olabilir. Belki bir çoğumuz evli telefona her an elimize alamıyor olabiliriz. Bence biraz sakin kalmayı deneyin . sorun biraz da arz -talep dengesi sanırım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar