Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Keyifli gecenin tanımı

fenomen_ex Çevrimdışı
4 Kas 2020
72
209
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Değerli Zamparalar 😀

Odam kireç tutmuyor
Kumunu katmayınca
@Ebruu hayali baştan gitmiyor
Onun ile olmayınca 😀

Yine her zaman ki gibi içimiz kıpır kıpır , libidomuz zirvelerdeydi bu gece ve aklıma takılan bir güzeli keşif yolculuğuna çıkayım istedim ve sevgili @Ebruu 💋ile yollarımızı kesiştirdik😉 ,bir otel programı davetime icabet etti kendisi, kapıdan girer girmez tüm dikkatimi üzerinde toplayan bu afeti devran hanımefendi, keyifli bir sohbet ve harareti bol bir tanışma programı ile zaman dilimime zenginlik katmış oldu.Samimi tavrı içtenliği ve hoş sohbetiyle gönlümde ki kıymetli yerini almış oldu.Yaşamış olduğumuz eğlenceli ve çok çok keyifli bol işveli güzel zaman için kendisine teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Akılda derin izler bırakan sıcacık bir geceydi ve bu ruh haleti sıcağı sıcağına paylaşmamak Fenomen için bir eksiklik olacaktı.

Sevgiler🎊🧿

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Merhaba Değerli Zamparalar 😀

Odam kireç tutmuyor
Kumunu katmayınca
@Ebruu hayali baştan gitmiyor
Onun ile olmayınca 😀

Yine her zaman ki gibi içimiz kıpır kıpır , libidomuz zirvelerdeydi bu gece ve aklıma takılan bir güzeli keşif yolculuğuna çıkayım istedim ve sevgili @Ebruu 💋ile yollarımızı kesiştirdik😉 ,bir otel programı davetime icabet etti kendisi, kapıdan girer girmez tüm dikkatimi üzerinde toplayan bu afeti devran hanımefendi, keyifli bir sohbet ve harareti bol bir tanışma programı ile zaman dilimime zenginlik katmış oldu.Samimi tavrı içtenliği ve hoş sohbetiyle gönlümde ki kıymetli yerini almış oldu.Yaşamış olduğumuz eğlenceli ve çok çok keyifli bol işveli güzel zaman için kendisine teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Akılda derin izler bırakan sıcacık bir geceydi ve bu ruh haleti sıcağı sıcağına paylaşmamak Fenomen için bir eksiklik olacaktı.

Sevgiler🎊🧿
Bebegimmm aşşiiiirrriiiiii keyifli bir geceydi gerçekten,arzular şelale oldu😂😂😂 inan seni tanımaktan büyük zevk duydum bı dahaki görüşmeyi iple çekiyorum 😈😈😈💓

fenomen_ex Çevrimdışı
4 Kas 2020
72
209
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bebegimmm aşşiiiirrriiiiii keyifli bir geceydi gerçekten,arzular şelale oldu😂😂😂 inan seni tanımaktan büyük zevk duydum bı dahaki görüşmeyi iple çekiyorum 😈😈😈💓
Hakikaten benim içinde çok güzel keyifli bir geceydi😀 , tekrarının oluşacağı günü ben de keyifle talep edeceğim.🤗🥂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar