Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Keyifli bir vakit için Sunam Karaca

10 Ağu 2010
51
16
Cinsiyetiniz nedir?
Sunam ile uzun zamandır sohbetimiz var. Bayram sonrası tatilinde verdiği enerjiyle sevgili sunama yazdım. Sağolsun beni hiç kırmaz :) Hemen bir randevu koparıp yanına koştum. ( siz yine de 1 gün önceden randevu talep edin ) Kapı açılınca yine ilk gördüğüm o heyecanı yaşadım. Olgunluğu ve karakteri zaten ben en cezbeden yanı olmuştur. Uzun bir sohbetten sonra yatak faslına geçiş yaptık. Arkadaşlar kesinlikle temiz olun bu tüm pembişlerimiz için geçerli karşı tarafa ne kadar titiz olursanız öyle güzel zaman geçirirsiniz :)
Uzun uzun anlatmaya gerek yok sohbetiyle sevişmesiyle tam anlamıyla bir geyşa, oral muhteşem ilgi muhteşem daha ne olsun..
Sevgilerimi sunarım☺️☺️

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrik ederim bu geyşa kelimesini ne zaman duysam içim tuhaf oluyor merak ettim şimdi

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sunam ile uzun zamandır sohbetimiz var. Bayram sonrası tatilinde verdiği enerjiyle sevgili sunama yazdım. Sağolsun beni hiç kırmaz :) Hemen bir randevu koparıp yanına koştum. ( siz yine de 1 gün önceden randevu talep edin ) Kapı açılınca yine ilk gördüğüm o heyecanı yaşadım. Olgunluğu ve karakteri zaten ben en cezbeden yanı olmuştur. Uzun bir sohbetten sonra yatak faslına geçiş yaptık. Arkadaşlar kesinlikle temiz olun bu tüm pembişlerimiz için geçerli karşı tarafa ne kadar titiz olursanız öyle güzel zaman geçirirsiniz :)
Uzun uzun anlatmaya gerek yok sohbetiyle sevişmesiyle tam anlamıyla bir geyşa, oral muhteşem ilgi muhteşem daha ne olsun..
Sevgilerimi sunarım☺☺
Canımsın teşekkür ederim yakışıklı😘😘 bi sözüm var unutmadım..bugün telafi edelim bence 🤗😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar