Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah kısa sürede iyileşirsinizYorumlara bakarak 1.2 saat değil gecelik misafir oldum Aylin hanıma.Kendisi çok kafa dengi keyifli.İkramı ilgisi çok iyi sürekli hizmet ediyor.Diğer konuya gelince sanırım 5 shot yaptık kendisi çok enerjik.Teşekkürler Aylin
Bir Aslan burcu insanı olarak gerekli miktarda assist kontra atak defans yaparak yıkılmadan savaştım.Minnak ama kendisi çok güçlü.O meydan savaşının yorgunluk acısı sonradan çıkıyor ...Selamlar.@vartaako Bey ; @AylinAylin 'e birisini forumdan kurban vermemiz gerekiyordu ve siz öne atıldınız. Bu kahramanlığınızı hiç unutmayacağız, hatıralarınızla yaşatacağınız sizi
Müthiş bir gece olduğuna eminim. Keyifleriniz daim olsun.
not : yoksa dişi kaplan erkek kaplanını buldu mu? coming soon...
Bir Aslan burcu insanı olarak gerekli miktarda assist kontra atak defans yaparak yıkılmadan savaştım.Minnak ama kendisi çok güçlü.O meydan savaşının yorgunluk acısı sonradan çıkıyor ...Selamlar.![]()
Sanırım bana fizik tedavi doktorunun yolu göründü.Belim fena ağrıyor.
Yorumlara bakarak 1.2 saat değil gecelik misafir oldum Aylin hanıma.Kendisi çok kafa dengi keyifli.İkramı ilgisi çok iyi sürekli hizmet ediyor.Diğer konuya gelince sanırım 5 shot yaptık kendisi çok enerjik.Teşekkürler Aylin
Yorumlara bakarak 1.2 saat değil gecelik misafir oldum Aylin hanıma.Kendisi çok kafa dengi keyifli.İkramı ilgisi çok iyi sürekli hizmet ediyor.Diğer konuya gelince sanırım 5 shot yaptık kendisi çok enerjik.Teşekkürler Aylin
@vartaako Bey ; @AylinAylin 'e birisini forumdan kurban vermemiz gerekiyordu ve siz öne atıldınız. Bu kahramanlığınızı hiç unutmayacağız, hatıralarınızla yaşatacağınız sizi
Müthiş bir gece olduğuna eminim. Keyifleriniz daim olsun.
not : yoksa dişi kaplan erkek kaplanını buldu mu? coming soon...
Bedduacı pardon Aylin Hanımın; enerjisine sağlık; bizlerle kısa ve net deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.![]()
Bilge ve güzel hatunla keyifsiz gece düşünülemezdi. Teşekkürler paylaşım için.
Performansınıza sağlık, kısa paylaşım için teşekkürler...
Bir Aslan burcu insanı olarak gerekli miktarda assist kontra atak defans yaparak yıkılmadan savaştım.Minnak ama kendisi çok güçlü.O meydan savaşının yorgunluk acısı sonradan çıkıyor ...Selamlar.![]()
adam gecelik kalmış yaa biz anlık bulamıyoz
Ne aması? Adama 5 shot aşı yapmışsınız , bir de damar yolu açıp serum verseydiniz
Sanırım bana fizik tedavi doktorunun yolu göründü.Belim fena ağrıyor.
Dedim işte, geçmiş olsun tekrardanAaa ciddi misin?? Çok geçmiş olsun.(
Yemek ısmarladığınızda denk geleceğiz; hesabı soran sizin gibi güzel biri olduktan sonra gerisi teferruattır.![]()
Emeğine sağlık,iyiymişsin bayağı
Aylin yaşatmış her zamanki gibi![]()
Ne aması? Adama 5 shot aşı yapmışsınız , bir de damar yolu açıp serum verseydiniz![]()
Tamam anlaştık; Aylin Hanım.![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!