Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözümlendi Kesinlikle gitmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tkv34 Çevrimdışı
17 Mar 2022
1
2
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elinden telefonu bırakmandan ilgisiz biri

erenjeagar

Normal Üye
4 Haz 2022
6
3
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok geçmiş olsun. Paylaşım için teşekkürler

akslepios

Normal Üye
5 Eki 2009
29
58
Cinsiyetiniz nedir?
Gecmis olsun hocam. Acaba uyardiniz mi? Ya da yarida mi kestiniz?

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
195
231
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1 iyi referans varsa 1 kötü mutlaka yazılıyor ve bu da dahil olacak hanımefendi hiçbirine yanıt vermiyor. Eskortluk tanımını da eşlik eden her ortamda yanında olabilen diye yapıyordur muhtemelen. Geçmiş olsun üzücü gerçekten.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
438
1,005
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hiç bir şey bilmeden yorum yapmak istemem ama olumsuz yorum yapan arkadaşın sadece 2 mesajı var,sanki sadece bu yorumu yapmak için hesap açılmış gibi,
Yüzlerce olumlu referansı olan biri için,
Sadece bu paylaşımı dikkate alıp gitmemezlik yaparmiyim sanmıyorum...
Birde ben artık insanların ayrılmaz bir parçası olan telefon ile ilgilenmesini çok sorun olarak görmüyorum...
Çoğu telefonu ile ilgilenmiyor,
Ben kendim diyorum telefonuna bakabilirsin diye,
Çünkü bende bakıyorum,
Önemli olan andan tad almak....

Kuzey33 Çevrimdışı
8 Kas 2019
103
149
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elinden telefonu bırakmandan ilgisiz biri
Sevgili forum üyesi Ezgi hanımla yakın zamanda misafir oldum bu söylediklerin ile ilgili ben misafir olduğumda görmedim gayet iyi bir misafirperver bir hanımefendi ve telefon ile ilgilenme konusuna benim misafirliğim sürecinde yaşamadım bir yanlış anlaşılma veya algı yapma gibi bir durum mu var anlamış da değilim..?

LuiBei Çevrimdışı
16 May 2021
116
196
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben görüştüğüm pembişlerden hep memnun ayrıldım. Zaten forumdan olduğunuzu bildiği için direk forumdan açılıyor konu ve sohbet o şekilde ilerliyor. Olumlu yorum yapacağınızı bildikleri gibi olumsuz yorum yapabileceğinizi de biliyorlar sonuç olarak kimse kötü yoruma maruz kalmak istemez. İnanın pembişler referans konusu açsa bizim için olumsuz referanslar havada uçuşur :) bir çok olumsuz şeyi görmezden geliyorlar. Dertleştikçe ve onları dinledikçe insanlarla uğraşmak zor zanaat diyorum.
Ek olarak şahsi fikrim; Bence olumsuz yorumlar ilk önce bir onay sürecinden geçmeli. Görüşme gerçekleşmiş mi? Ne zaman? Forumdan önce mi sonra mı? vs. gibi… öteki türlü Karalamak ne kolay, çamur at izi kalsın.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
438
1,005
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben görüştüğüm pembişlerden hep memnun ayrıldım. Zaten forumdan olduğunuzu bildiği için direk forumdan açılıyor konu ve sohbet o şekilde ilerliyor. Olumlu yorum yapacağınızı bildikleri gibi olumsuz yorum yapabileceğinizi de biliyorlar sonuç olarak kimse kötü yoruma maruz kalmak istemez. İnanın pembişler referans konusu açsa bizim için olumsuz referanslar havada uçuşur :) bir çok olumsuz şeyi görmezden geliyorlar. Dertleştikçe ve onları dinledikçe insanlarla uğraşmak zor zanaat diyorum.
Ek olarak şahsi fikrim; Bence olumsuz yorumlar ilk önce bir onay sürecinden geçmeli. Görüşme gerçekleşmiş mi? Ne zaman? Forumdan önce mi sonra mı? vs. gibi… öteki türlü Karalamak ne kolay, çamur at izi kalsın.
Bana kalırsa olumlu, olumsuz, nötr uygulamaları da kalkmalı,
Sadece yorum ve referans olarak kalmalı,
Orda sarı ve kırmızı bandı gördüğünde insanın ister istemez morali bozulur, modu düşer,
Zaten yorumların %99 luk bir kısmı olumlu,
Deneyimini yazacak kişi refarans olarak anlatır geçer,
Gidecek olanlar okur,
Ona göre değerlendirme yapar....

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,235
2,642
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
438
1,005
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konudan bağımsız olmakla beraber düşüncelerim paylaşmak istiyorum. .Görüşmede zorunlu haller dışında telefona bakilmasindan ben rahatsız olurum,mekanik bir birliktelik hissi yaşatır.Kimiside bundan rahatsızlık duymaz,kişiden kişiye değişiyor.Bazen nötr veya olumsuz referans açanlar hakkında pempisi karaladığı iddaisinda bulunuyor bir kısmına katılmakla bereber,fake referansların az-çok anlaşılabilir olduğunu düşünüyorum.Daha önce yanından mutlu ayrıldığım bir pempis hakkında 1 değil 10 adet olumsuz referans açılsa dahi benim düşüncemi etkilemez.Partner seçerken referans önemli bir kriter ama tek kriter olmamalı diye düşünüyorum.
Tabi ki sizin görüşünüze saygı duyuyorum,
Bende isterim bir tek benimle ilgilensin,o an için bütün Dünya'si ben olayım,
Ama böyle değil,
Forumda ki hanımlar buna özen gösteriyor,
Şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım,
Bakan olursa da bunu sıkıntı yapmam,
Günümüzde telefon bir bağımlılık,
Bir sigara bağımlısı,alkol bağımlısı (ki tavsiye etmiyorum sigara ve alkole karşıyız), nasıl bunları almadan yapamıyorsa,
Günümüzde 5 yaşında çocuk bile telefona bakmadan yapamıyor,
Bu nedenle bir partnere neden telefona bakıyorsun diye kızacak ve görüşmede bunu kendime kriter alacak değilim...
Tabi bu söylediklerim gözünü telefondan hiç ayirmiyor,
Sevişirken de telefondan mesajlasiyor durumlarında geçerli değil,
O kadar da değil yani....

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşmenize ve randevunuza ait yazışamaları whatsapp dan bana atmazsanız eğer yani görüşmenizi ispatlamazsanız konuyu ve hesabınızı sileceğim. Cevap gelene kadar konu kilit.
Yine bir karalama vakası

delil yok ispat yok çamur at izi kalsın
Yazık... Bazı hem cinslerimden utanıyorum kendi adıma bu kadar nasıl aşağılıklaşabiliyor diye...

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar