Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Keşfedişler

Majest

Normal Üye
8 Ocak 2022
26
103
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Uzun uzun okumak istemeyenler için kısa özet:
Daisy profosyonel bir masöz, bedeninizin ve dolayısıyla ruhunuzun yenilenmesi için eşi olmayan bir tecrübe. Masaj, bi insanın kendine yapabileceği en güzel hediyelerden.
--------------------------------------------------

Uzun kısmı:

Çok görüşme yapmayan birisiyim, istanbulda belirli kısıtlı zamanlarda ve belirli ilçelerde olduğum için tercihlerim çok değişmiyor.
Bazen bu kısıtlar yarı-tesadüfi keşiflere de olanak sunuyor.Zaman ve mekanın bu birbiri ile ilişkisi dolayısıyla Daisy ile tanıştım.

@Daisy profosyonel bir masöz, bunu ilk andan itibaren deneyimleyebiliyorsunuz. Ev,odalar, temizlik vs gibi şartlar çok profosyonel bir tesis gibi.
Daisy görüsmesinin başlamasına yol açan yarı-tesadüfi keşif yolculuğu evde de devam etti. Birbirini keşfetmek, konuşarak, nefes ile, dokunus ile, beden üstündeki rahatlama, kaslardaki kontrolü bırakma, vücudun yeniden kendini bulması gibi birçok şeyi keşfedebiliyorsunuz. Aynı dilden konuşabildigimiz için şanslıydım, aynı dili konuşarak güzel bir ruh-ben keşif yolculuğu oldu.

Güzel ve keyifli günler olması dileğiyle.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
930
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler 👏👏👏

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,953
4,511
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Daisy profosyonel bir masöz, bedeninizin ve dolayısıyla ruhunuzun yenilenmesi için eşi olmayan bir tecrübe. Masaj, bi insanın kendine yapabileceği en güzel hediyelerden.

Uzun kısmı:

Çok görüşme yapmayan birisiyim, istanbulda belirli kısıtlı zamanlarda ve belirli ilçelerde olduğum için tercihlerim çok değişmiyor.
Bazen bu kısıtlar yarı-tesadüfi keşiflere de olanak sunuyor.Zaman ve mekanın bu birbiri ile ilişkisi dolayısıyla Daisy ile tanıştım.

@Daisy profosyonel bir masöz, bunu ilk andan itibaren deneyimleyebiliyorsunuz. Ev,odalar, temizlik vs gibi şartlar çok profosyonel bir tesis gibi.
Daisy görüsmesinin başlamasına yol açan yarı-tesadüfi keşif yolculuğu evde de devam etti. Birbirini keşfetmek, konuşarak, nefes ile, dokunus ile, beden üstündeki rahatlama, kaslardaki kontrolü bırakma, vücudun yeniden kendini bulması gibi birçok şeyi keşfedebiliyorsunuz. Aynı dilden konuşabildigimiz için şanslıydım, aynı dili konuşarak güzel bir ruh-ben keşif yolculuğu oldu.

paylaşım için teşekkürler

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,

Uzun kısmı:

"Keşfedişler" başlığın çok hoş olmuş. Keşfetmeyi seven biriyim. Seni tanımak büyük keyifti sevgili Majest... Biri kısa biri uzun harika bir paylaşım olmuş. Zaman ayırmışsın, çok teşekkür ediyorum. Sevgiler
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar