Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kendisine teşekkürü bir borç bilirim

Captain78 Çevrimdışı

Captain78

Normal Üye
5 Mar 2021
47
59
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu forumdan ilk olarak bir bayanla birlikte oldum ve böyle sıcak kanlı, hoş sohbet bir bayanla tanışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Aylin hanım lakabının hakkını veriyor kısaca bunu bilin yeter. Benim için karşımdaki insanın sohbeti enerjisi daha çok önemli. Aylin Hanıma beni dinlemekten sıkılmadığı için kendisine çok teşekkür ederim. Yanında zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorsun. Umarım yakın bir gelecekte yeniden görüşürüz.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Bu forumdan ilk olarak bir bayanla birlikte oldum ve böyle sıcak kanlı, hoş sohbet bir bayanla tanışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Aylin hanım lakabının hakkını veriyor kısaca bunu bilin yeter. Benim için karşımdaki insanın sohbeti enerjisi daha çok önemli. Aylin Hanıma beni dinlemekten sıkılmadığı için kendisine çok teşekkür ederim. Yanında zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorsun. Umarım yakın bir gelecekte yeniden görüşürüz.

Sevgili @Captain78 , tanıştığımıza çok memnun oldum. 😍 Lakabımın hakkını vermiş olmak önemli, kaplan olmak bunu gerektirir. 🤣🤭

Seni dinlemekten, sana anlatmaktan ve seninle vakit geçirmekten ben de çok keyif aldım. Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler... 😘

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar