Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kendi güzel,ruhu güzel ,tarifi mümkün olmayan FRİDA.

RESSAMm

Normal Üye
20 Nis 2021
5
33
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhaba arkadaşlar,
Foruma REFERANS yazmak için üye oldum(herşeyiyle bu kadar kusursuz bi bayana teşekkür etmezsem olmazdı)
yaklaşık 1 ay önce forumda ilk maceram Frida hanımla gerceklesti (sayılır:unsure:(benden kaynaklı mekansal bi talihsizlik nedeniyle)):eek::eek::eek:.
Herşeye rağmen, herşeye bedel 2 saat yaşatan friday a teşekkür.....
Evi gayet merkezi temiz ve güzel bi ortam, kesinlıkle benzersiz ve takdire şayan biri kendisi .umarım hatırlamıştır.:unsure:stressiz zamanlarda:oops: ,tekrar .tekrar,tekrar görüşmek dilegiyle kusursuz tanrıca.....

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
merhaba arkadaşlar,
Foruma REFERANS yazmak için üye oldum(herşeyiyle bu kadar kusursuz bi bayana teşekkür etmezsem olmazdı)
yaklaşık 1 ay önce forumda ilk maceram Frida hanımla gerceklesti (sayılır:unsure:(benden kaynaklı mekansal bi talihsizlik nedeniyle)):eek::eek::eek:.
Herşeye rağmen, herşeye bedel 2 saat yaşatan friday a teşekkür.....
Evi gayet merkezi temiz ve güzel bi ortam, kesinlıkle benzersiz ve takdire şayan biri kendisi .umarım hatırlamıştır.:unsure:stressiz zamanlarda:oops: ,tekrar .tekrar,tekrar görüşmek dilegiyle kusursuz tanrıca.....
Merhabalar
Paylaşımınız için teşekkür ederim ben malesef hatırlayamadım bir ay olmuş bir ip ucu da yok:) sizi wp davet etsem 😘

RESSAMm

Normal Üye
20 Nis 2021
5
33
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yan taraftakı işyeriyle ilgili kötu bi tesadüf(hayatta hiç birşey tesadüf degildir)yaşamıştım(k).desem....
Birde dünyanın tüm renkleri bir araya gelse resmedilemiycek kadar kusursuz hatunla tanışmanızı şiddetle tavsiye ederim....

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,329
Yan taraftakı işyeriyle ilgili kötu bi tesadüf(hayatta hiç birşey tesadüf degildir)yaşamıştım(k).desem....
Birde dünyanın tüm renkleri bir araya gelse resmedilemiycek kadar kusursuz hatunla tanışmanızı şiddetle tavsiye ederim....
En az sizin kadar üzüldüm stes yaptım bende:( Günü ve saati ayarlayıp tekrar görüşmek isterim🥰

zihinselorgazm

Bu referansın öncesinde yazılmış olan tüm referansları da okuyarak yorum kısmını bu başlık altına filizlendiriyorum.
Siteyi daha yeni keşfettim. Bir çok hanımefendinin profilini inceledim. Nihayet beni tam 12 den heyecanlandıran bir kadın ihtimali görüyorum.
Olgun , entellektuel , yanıtlarında kalbinden geçeni yazması , masaj , fiziği vs derken düşüncelerim beni uyutmadı.
Kendisine whatsapp üzerinden yazdım . İliklerime kadar bu heyecanı yerinde yaşamak istiyorum.
Gerçekleştiği andan sonra burada detayların refere edilebilecek olanlarını size aktaracağım.
Ereksiyonu nöronlarını köreltmeyen herkese selam olsun..

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,329
Bu referansın öncesinde yazılmış olan tüm referansları da okuyarak yorum kısmını bu başlık altına filizlendiriyorum.
Siteyi daha yeni keşfettim. Bir çok hanımefendinin profilini inceledim. Nihayet beni tam 12 den heyecanlandıran bir kadın ihtimali görüyorum.
Olgun , entellektuel , yanıtlarında kalbinden geçeni yazması , masaj , fiziği vs derken düşüncelerim beni uyutmadı.
Kendisine whatsapp üzerinden yazdım . İliklerime kadar bu heyecanı yerinde yaşamak istiyorum.
Gerçekleştiği andan sonra burada detayların refere edilebilecek olanlarını size aktaracağım.
Ereksiyonu nöronlarını köreltmeyen herkese selam olsun..
Teşekkür ederim paylaşımın için. Yarın görüşmek dileğiyle🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar