- 30 Eki 2020
- 173
- 214
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
yine güzel bir İstanbul seyahatin de yoğun çalışmalarımın hemen arkasından görmeden , tanışmadan gitmek istemediğim Toprak hanım efendiyi aradım. Kendisine ilgisi için tekrar teşekkür ediyorum , iletişimime hemen karşılık verdi ve koyulduk yollara. adresi bir İstanbul yabancısı olduğum halde çok kolay buldum. merdivenleri elimde valiz ile ağır ağır çıkarken ( malum asansör ) karşımda elmas gibi değerli bir afeti devran. sıcak kanlı bir karşılama ile kendimi içerde buldum. hemen dezenfekte çalışmalarını tamamladık dan sonra güzel bir kahve ikramı ile muhabbetin dibine vurduk. o anlattı ben dinledim , ben anlattım o dinledi derken kendimi dudaklarına yapışmış buldum. ellerinle davetkar bir şekilde beni oturduğum yerden kaldırdı ve özel alana doğru yavaş adımlarla ilerledik. harika bir öpüşme ve oral başlangıcıyla kendimi o muhteşem manzaranın hemen önünde buluverdim. kendisini arkadan görmek beni yeterince şevke getirmiş olacak ki yıldızlara dokunduğumu hissediverdim bir anda. hemen sonrasın da güzel bir puro yaktım ve başladık konuşmaya . sohbeti ve sıcak kanlılığına hayran kaldım . sohbet konularının biri açılıyor biri kapanıyor , derken tekrar heyecan sardı beni ve tadına doyamadığım teninde kayboldum kendisinin . pozisyon ve uyum yakalama sorunu yaşamayacağınız kendine has tarzı olan ender kadınlardan kendisi . keşke daha fazla zaman ayırabilseydik birbirimize . akşamın da uçak seyahatim olduğu için biraz aceleci şekilde ayrılmak zorunda kaldım . gerçi kendisi beni bırakma teklifinde bulundu ama ben otomatik arabayı 2 ayağıyla kullanan birinin arabasına binme cesaretin de bulunamadım
şaka şaka . kendi güzel kalbi güzel kadın bana yaşattığın iki saat için teşekkür ederim. seni tanımak bir zevk ve onurdu. tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum.