Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme kendi güzel kalbi güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Kingslayer Çevrimdışı
30 Eki 2020
173
214
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yine güzel bir İstanbul seyahatin de yoğun çalışmalarımın hemen arkasından görmeden , tanışmadan gitmek istemediğim Toprak hanım efendiyi aradım. Kendisine ilgisi için tekrar teşekkür ediyorum , iletişimime hemen karşılık verdi ve koyulduk yollara. adresi bir İstanbul yabancısı olduğum halde çok kolay buldum. merdivenleri elimde valiz ile ağır ağır çıkarken ( malum asansör ) karşımda elmas gibi değerli bir afeti devran. sıcak kanlı bir karşılama ile kendimi içerde buldum. hemen dezenfekte çalışmalarını tamamladık dan sonra güzel bir kahve ikramı ile muhabbetin dibine vurduk. o anlattı ben dinledim , ben anlattım o dinledi derken kendimi dudaklarına yapışmış buldum. ellerinle davetkar bir şekilde beni oturduğum yerden kaldırdı ve özel alana doğru yavaş adımlarla ilerledik. harika bir öpüşme ve oral başlangıcıyla kendimi o muhteşem manzaranın hemen önünde buluverdim. kendisini arkadan görmek beni yeterince şevke getirmiş olacak ki yıldızlara dokunduğumu hissediverdim bir anda. hemen sonrasın da güzel bir puro yaktım ve başladık konuşmaya . sohbeti ve sıcak kanlılığına hayran kaldım . sohbet konularının biri açılıyor biri kapanıyor , derken tekrar heyecan sardı beni ve tadına doyamadığım teninde kayboldum kendisinin . pozisyon ve uyum yakalama sorunu yaşamayacağınız kendine has tarzı olan ender kadınlardan kendisi . keşke daha fazla zaman ayırabilseydik birbirimize . akşamın da uçak seyahatim olduğu için biraz aceleci şekilde ayrılmak zorunda kaldım . gerçi kendisi beni bırakma teklifinde bulundu ama ben otomatik arabayı 2 ayağıyla kullanan birinin arabasına binme cesaretin de bulunamadım :love: şaka şaka . kendi güzel kalbi güzel kadın bana yaşattığın iki saat için teşekkür ederim. seni tanımak bir zevk ve onurdu. tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar