- 12 Ara 2021
- 364
- 736
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Demiştim...
Hani bazı anlardan bahsetmiştim her gözünü kapattığında kendini içinde bulduğun. Hani hep bir heves olurdu ya içinde tekrarı için. O heves bazen tutkuya dönüşür. Arzularsın, bir kez daha yaşamayı o anı.
Ve beklersin.
İşte bende öyle bekledim. En doğru zamanı hatta en doğru anı.
Tek bir kelime tek bir söz yetti kapısında buldum kendimi Toprak'ın.
Ah Toprak
Ne güzel karşılamaydı o
Piços taa merdivenlerde hoşgeldin dedi bana. Günün geri kalanının ne kadar güzel geçeceğinin habercisiydi sanki küçük velet. Sohbetimizin her anına ortak oldu neşemize neşe kattı.
Herşey tam da istediğim ve alışık olduğum gibi.
Böyle anlarda o son bir bakış vardır hani son bir dokunuş. Tutku dolu iki insanın tek bir beden olup tek bir nefesle soluk aldığı anları başlatan.
Tutku olmadan yapılan herşey kanatsız uçmaya çalışmaktır demiş biri.
İşte o bakış, o dokunuş ve o ilk öpücük sayesinde kanatlandık. Arzu dolu iki beden tek bir nefes tek bir solukla uçtuk. Her anı aklıma kazınan, şu an bile ateşimin yükselmesine sebep olan saatler yaşadık. Detaylarını düşlerime sakladığım arzu dolu tutku dolu saatler.
Ayrılık vakti evveli son nefes sigaramızdan son yudum içeceklerimizden ve o son bakış son dokunuş son öpücük. Tutkuyla beklenecek bir sonraki buluşmaya sebep.
Ah Toprak
Çok güzel dizeler okudum bu akşam beni anlatan sana dair.
Gerçek şu ki;
Her ne kadar aklım başımda olsa da,
Kokunu her soluduğumda kafası kıyak bir keş gibiyim.
Ve ben;
Her ne kadar soğuk kanlı olsam da,
Sana her dokunduğumda tekrar tekrar tutuşan bir ateş gibiyim.
Sürç-i lisan ettiysem affola
Hani bazı anlardan bahsetmiştim her gözünü kapattığında kendini içinde bulduğun. Hani hep bir heves olurdu ya içinde tekrarı için. O heves bazen tutkuya dönüşür. Arzularsın, bir kez daha yaşamayı o anı.
Ve beklersin.
İşte bende öyle bekledim. En doğru zamanı hatta en doğru anı.
Tek bir kelime tek bir söz yetti kapısında buldum kendimi Toprak'ın.
Ah Toprak
Ne güzel karşılamaydı o

Herşey tam da istediğim ve alışık olduğum gibi.
Böyle anlarda o son bir bakış vardır hani son bir dokunuş. Tutku dolu iki insanın tek bir beden olup tek bir nefesle soluk aldığı anları başlatan.
Tutku olmadan yapılan herşey kanatsız uçmaya çalışmaktır demiş biri.
İşte o bakış, o dokunuş ve o ilk öpücük sayesinde kanatlandık. Arzu dolu iki beden tek bir nefes tek bir solukla uçtuk. Her anı aklıma kazınan, şu an bile ateşimin yükselmesine sebep olan saatler yaşadık. Detaylarını düşlerime sakladığım arzu dolu tutku dolu saatler.
Ayrılık vakti evveli son nefes sigaramızdan son yudum içeceklerimizden ve o son bakış son dokunuş son öpücük. Tutkuyla beklenecek bir sonraki buluşmaya sebep.
Ah Toprak
Çok güzel dizeler okudum bu akşam beni anlatan sana dair.
Gerçek şu ki;
Her ne kadar aklım başımda olsa da,
Kokunu her soluduğumda kafası kıyak bir keş gibiyim.
Ve ben;
Her ne kadar soğuk kanlı olsam da,
Sana her dokunduğumda tekrar tekrar tutuşan bir ateş gibiyim.
Sürç-i lisan ettiysem affola