Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kelimelerin yetersiz kaldığı kadın...

shelby23

Normal Üye
2 Eyl 2019
27
123
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Geçen hafta görüştüm Ceren le. Ama referansımı yazdığımda acemiliğime denk geldi herhalde yayınlamamışım. Ceren ile görüşmek gerçekten şahane bir tecrübe. İletişime geçtiğim andan itibaren çok ilgiliydi. Randevuyu kaptıktan sonra yine fotoğraflarda harika görünen bir pembişle görüşme heyecanı bastı tabi. Yola koyuldum ama bölgenin trafiği geç kalma endişesi yarattı. Neyse ki gecikmeden vardım adrese. Evi çok rahat ve park sorunu olmayan bir yerde. Heyecandan 3 kat yukarı çıkmışım tabi hemen arkamdan aradı ve yönlendirdi. Kapıdan içeri girince o afetül devran karşımdaydı. Fotoğraflardaki güzellik tahminini yerle bir etti. Fiziği ve yüzü çok güzel bir pembiş. Evi gayet temiz ferah. Sohbet muhabbet tanışmadan sonra kişisel temizlik faslını da geçip yatak odasına geçtik. Ve tatil dönüşü olmasından dolayı bronz teniyle karşımdaydı Ceren. İlk tanışma olduğundan dolayı sevişme ve öpüşmede biraz çekingendi. Ama oral iyiydi. Yatakta partnerinin isteklerine karşılık vermeye gayret ediyor.Güzel bir randevu geçirdik. Güzelliği görülmeye değer birisi. Teşekkürler Ceren. Tekrar görüşmek üzere üzere

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
966
697
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,
Geçen hafta görüştüm Ceren le. Ama referansımı yazdığımda acemiliğime denk geldi herhalde yayınlamamışım. Ceren ile görüşmek gerçekten şahane bir tecrübe. İletişime geçtiğim andan itibaren çok ilgiliydi. Randevuyu kaptıktan sonra yine fotoğraflarda harika görünen bir pembişle görüşme heyecanı bastı tabi. Yola koyuldum ama bölgenin trafiği geç kalma endişesi yarattı. Neyse ki gecikmeden vardım adrese. Evi çok rahat ve park sorunu olmayan bir yerde. Heyecandan 3 kat yukarı çıkmışım tabi hemen arkamdan aradı ve yönlendirdi. Kapıdan içeri girince o afetül devran karşımdaydı. Fotoğraflardaki güzellik tahminini yerle bir etti. Fiziği ve yüzü çok güzel bir pembiş. Evi gayet temiz ferah. Sohbet muhabbet tanışmadan sonra kişisel temizlik faslını da geçip yatak odasına geçtik. Ve tatil dönüşü olmasından dolayı bronz teniyle karşımdaydı Ceren. İlk tanışma olduğundan dolayı sevişme ve öpüşmede biraz çekingendi. Ama oral iyiydi. Yatakta partnerinin isteklerine karşılık vermeye gayret ediyor.Güzel bir randevu geçirdik. Güzelliği görülmeye değer birisi. Teşekkürler Ceren. Tekrar görüşmek üzere üzere
Paylasim icn teşekkurler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Merhabalar,
Güzel yorumların için çok mersi karşılıkşı duygular ♥️🥂💋🥂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar