Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kelebeğin rüyası üstüne cinepink .....

turbulanss Çevrimdışı
29 Ara 2012
36
0
Cinsiyetiniz nedir?
ilk defa gittim cinepinke bakırköyde..film başlama saati 18:00..tam 35 dakika saf yerine koyup 100 kişiyi reklam izlettirdiler..35 dakika tam..sinemaya bunu için gitmiyoruz değilmi..kafadan sinir oldum zaten.neyse gelelim filme..ne kadar vasat...iki şairin oyunculukları bile kurtaramıyor filmi..yılmaz erdoğna arada iki afili kelime söyleyim ooo aman aman denmesini bekliyor , başrol kadın oyuncu ablak ablak bakıyor..yani hiç...hava gazı.Bir tek konusu var..maden ocaklarını anlatıyor yani o ..hani fon müziği var üstüne bir şey konmamış gibi..dayanamadım bitmeden çıktım..ha ardan sonra bir parti daha reklam faslı geçtik tabi..varsa gidecek duyurulur ,film ayrı tabi ama cinepink mi...uzak durun...

vitallius Çevrimdışı
9 Nis 2010
440
6
Cinsiyetiniz nedir?
evet maden ocaklarında yaşananları ve çevredeki halkın veremle verdiği mücedeleyi anlatması açısından güzel bir film. ama yılmaz erdoğanın egosu çok ağır bastı behçet necati rolünde adam resmen hırs yapmış gibi rol yapıyor, konu da biraz kısır kalmış sürüklemiyor, belçim bilgin gereçketen hoş bir kadın ama oyunculuk konusunda aman aman yetenekli değil hep bir yapaylık var. sonuç olarak zonguldakın inanılmaz yeşili dışında filmde görülecek bir şey yok. a birde sigarayı bırakmak isteyenlere inanılmaz destek olacak bir film.

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
666
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence film çok derin analizler içeren ve dönemi çok iyi yansıtan bi filmdi, sinemada izlerken sahneleri özenle takip ettiğim filmlerden biriydi diyebilirim, özellikle film müziklerine bayılmıştım ben halen ara ara dinlerim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar