Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kayla hanımla harika bir gece.

Calypsso

Normal Üye
8 Kas 2021
1
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle merhabalar arkadaşlar Kayla hanımla okadar güzel bir gece geçirdim ki hala aklımdan çıkaramıyorum.

Evi çok kolay bir konumda rahatlıkla bulabilirsiniz eve geldiğimde kapıyı müthiş bir güzellikte bir hanımefendi açtı o an dedim kendime emre hazır ol daha önce yaşamadığım Bi akşam yaşıycak sın ni tekim de öyle oldu.

Kendisi çok zarif ve güzel Bi insan kafasında soru işareti olan varsa 2 dakika bile düşünmesin kendimi evimde gibi hissettim harika bir gece geçirdim.

Beraber harika geçirdiğimiz zaman için kendisine teşekkür ediyorum en kısa sürede tekrar görüşmeyi iple çekiyorum🥰🥰

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,684
15,795
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle merhabalar arkadaşlar Kayla hanımla okadar güzel bir gece geçirdim ki hala aklımdan çıkaramıyorum.

Evi çok kolay bir konumda rahatlıkla bulabilirsiniz eve geldiğimde kapıyı müthiş bir güzellikte bir hanımefendi açtı o an dedim kendime emre hazır ol daha önce yaşamadığım Bi akşam yaşıycak sın ni tekim de öyle oldu.

Kendisi çok zarif ve güzel Bi insan kafasında soru işareti olan varsa 2 dakika bile düşünmesin kendimi evimde gibi hissettim harika bir gece geçirdim.

Beraber harika geçirdiğimiz zaman için kendisine teşekkür ediyorum en kısa sürede tekrar görüşmeyi iple çekiyorum🥰🥰
Canımsın çok teşekkür ediyorum güzel referansın için sen mükemmel bir kalbe sahipsin iyiki seni tanıma fırsatım oldu tekrar bekliyorum cok cok öpüyorum o baktıgın canlarıda öpüyorum 💋💋❤️❤️

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canımsın çok teşekkür ediyorum güzel referansın için sen mükemmel bir kalbe sahipsin iyiki seni tanıma fırsatım oldu tekrar bekliyorum cok cok öpüyorum o baktıgın canlarıda öpüyorum 💋💋❤❤

Bu kadar güzel cevaba ben İzmir'de olsam haftada bir ziyaret ederim @Kayla 'yı @Calypsso 😘

7 Kas 2021
207
166
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@Kayla en kısa sürede ziyaret etmek lazım

1 Eki 2021
122
111
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Heyecan katsayısını kat be kay katlayan efsane kadın@kayla☺️😘😘

kursadselanik

Normal Üye
25 Eki 2021
42
32
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
harika teşekürler paylaşım içim izmire seyahatimi iple çekiyorum

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,746
1,426
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sevişmenize sağlık olsun 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar