Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kasım ayında EYLÜL’ü yaşamak

Obsessive41

Normal Üye
11 Mar 2021
17
71
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle merhabalar
Bugun eylül hanım ile 2 saatlik bir proğram düzenledik evinde ağırladı sağolsun bir insan ancak kendi evinde bu kadar rahat edebilir diye düşünüyorum teşekkürlerimi sunuyorum
Eylül hanım nasıl derseniz sıcak kanlı içten biri hoş muhabbetli hiç sıkılmadan sohbet edebileceğiniz biri 2 saatin nasıl geçtiğinin farkına bile varmadık ama burdan sözüm olsun Aralıkta EYLÜL’ü birdaha yaşamak üzere görüşürüz demek istiyorum bugunki her şey için çok teşekkür ediyorum 🙏🥰

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,928
4,498
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle merhabalar
Bugun eylül hanım ile 2 saatlik bir proğram düzenledik evinde ağırladı sağolsun bir insan ancak kendi evinde bu kadar rahat edebilir diye düşünüyorum teşekkürlerimi sunuyorum
Eylül hanım nasıl derseniz sıcak kanlı içten biri hoş muhabbetli hiç sıkılmadan sohbet edebileceğiniz biri 2 saatin nasıl geçtiğinin farkına bile varmadık ama burdan sözüm olsun Aralıkta EYLÜL’ü birdaha yaşamak üzere görüşürüz demek istiyorum bugunki her şey için çok teşekkür ediyorum 🙏🥰
paylaşım için teşekkürler

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
442
682
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Öncelikle merhabalar
Nazik yorumların için çok teşekkür ederim. Sıcak bir insan olman görüşmemizdeki samimiyetimizi arttırdı.
Kocaman öpüyorum. 😽
Sevgiler. ☘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar